Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmet & luksus på Dyvig Badehotel

Eksklusivt juletilbud! Oplev skønne Dyvig Badehotel på Nordals, Danmarks vel nok smukkeste badehotel - eller giv i gave til dem, du holder af. Inkl. 1 overnatning, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu, kaffe m/ kage & morgenmad. Fra 1.995,- for 2.

DYVIG BADEHOTEL i Sønderjylland - eksklusivt gourmetophold inkl. vinmenu

Pris1.995*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

Dette tilbud er desværre udløbet. Se alle aktuelle tilbud med Ophold HER

1764 solgte

Værdi3.296

Rabat39

Spar1.301

Lige siden åbningen i sommeren 2010 har gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel, og forfatteren Tom Okke skriver i bogen Gennem generationer, at 'Dyvig er det maritime Danmark, når det er bedst'.

Dyvig Badehotel er et kvalitetsbevidst badehotel og intet mindre end en perle blandt de danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne så afgjort er en del af oplevelsen, og hvor tiden er jeres helt egen. Sådan et sted, hvor man lader sig indlogere til et døgn i selvforkælelsens tegn og drømmen om 'det gode liv' bliver til virkelighed.

Dyvig er netop blevet anmeldt af Aarhus update som skriver:

Hvis vi uddelte stjerne for opholdet her, så ville det udløse fuldt hus til prisen. Det fås ganske enkelt ikke bedre til den pris. Helt unik og outstanding. Til hver en tid, en tur værd. Hvis jeg vidste hvor godt det var, så havde jeg taget to overnatninger der. Læs mere HER.

Med dette tilbud har du chancen for at give et helt unikt ophold til dem, du holder af. Her er virkelig tale om en oplevelse i særklasse! Og lige præcis derfor var opholdet også det mest solgte julegave-ophold på spotdeal.dk i 2014. 

Opholdet er for to personer og inkluderer: 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse 
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med kage
 • 4-retters gourmetmenu i Restaurant Vigen, serveres med tilhørende vinmenu fra Sommelierens kældre
 • Badehotellets morgenmad De Luxe med saltpølser og specialiteter fra Als

SPOTpris 1.995 kr. for 2 personer. Normalpris 3.296 kr. Spar 39 %

Opholdet kan indløses til og med 16. december 2016.

 • Fra januar til og med maj: Ankomst mandag til fredag.  
 • Fra september til og med december: Ankomst mandag til fredag.  
 • Juni, juli og august: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag. 

Tillæg (afregnes direkte med Dyvig Badehotel)

 • Ankomst fredage: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat 
 • Ankomst juni, juli og august: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Havudsigt: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat

OBS: 
Hotellet har kun få værelser, så book gerne i god tid. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Tilbuddet kan ikke anvendes på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

 


Dyvig Badehotel
 
Badehotellets ydre er inspireret af den danske arkitekt og formgiver Thorvald Bindesbølls karakteristiske rød-hvide fiskerpakhuse på Skagen havn (1905-1907). Og indenfor er der med massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser tænkt over hver en detalje, og trods alverdens moderne faciliteter hersker der en særlig form for gammeldags, hjemlig hygge over stedet.

Under jeres ophold skal I bo på superior-værelserne, der er placeret på 1. sal. Hotellets 20 værelser er alle individuelt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter. Her findes både trådløs internetopkobling, B&O's moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK. Med andre ord en helstøbt hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Dansk og fransk køkken
John Bech Amstrup, der er forpagter og gastronomichef på Danmarks smukkeste badehotel, har en fortid på bl.a. det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.
Med Amstrup som det naturlige midtpunkt bliver Dyvigs køkken drevet med udgangspunkt i danske og franske råvarer. De enkelte retter serveres således at råvarerne skal kunne tale for sig selv, ikke mere end 4-5 forskellige smagsindtryk - den rene smag fortrækkes.

Dyvig Badehotel blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier' og som 'Årets Bo&Spise Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014 og 2015. Desuden er Dyvig Badehotel Børsen Gazelle-vinder i 2014 og kommer med i Luxury Travel Guide 2016.

Som gæst kan man derfor heller ikke andet end føle sig godt tilpas, når man sidder i skumringen og nyder udsigten til lystbådehavnen og uvægerligt får følelsen af, at dette her er forkælelse på et meget højt niveau.
Høfligt bliver man budt velkommen af opmærksomme tjenerne i hvide skjorter og med sorte ærmeholdere. Og når man sætter sig til rette ved de veldækkede borde med musselmalet Flora Danica porcelæn, er det med udsigten til at skulle lade sig forføre af enkle, vellykkede og karakterfulde kreationer, som eksempelvis saltet jomfruhummer med røget Mjels-kartoffel og estragon, stegt Foie Gras med hindbær og franske AOC-oste i udvalg serveret med garniture. Menukortet skifter jævnligt, men kvaliteten er altid den samme.Anmeldelser
Gæsterne er vilde med Dyvig Badehotel - læs bare her:

'Forventningerne blev indfriet til fulde' (Oktober 2015)

'Lækkert badehotel, værelse med den smukkeste udsigt, dejlig gourmet mad med tilhørende vine samt lækkert morgenmad, meget imødekommende personale. Vores forventninger blev indfriet 100 procent.' (December 2014)

'Gæsten er i centrum fra du træder ind af døren' - Service på et meget højt plan uden at være kunstigt. Atmosfæren er varm og vedrørende. maden er i den øverste klasse. (November 2014)

'Forventningerne blev til fulde indfriet' - Det er 2. gang vi besøger Dyvig Badehotel. Værelserne er fremragende (selvfølgelig bedst med udsigt). Spændende gastronomi (inkl. vine) med kvalificeret og oplysende servering. I det hele et dejligt ophold. (Oktober 2014)

'Når en mandag i marts pludselig bli'r fantastisk’' - Tror det er Danmarks smukkeste hotel, alt er så gennemført, så hyggeligt og meget smukt indrettet. Det var en SUPER dejlig oplevelse at være på Dyvig Badehotel (desværre kun) et døgn. Smukt værelse med udsigt over fjorden, solen skinnede fra en blå himmel, dejlig 4-retters menu og meget fin service, lækker morgenmad serveret af smilende personale. Alt var perfekt! Vi kommer helt sikkert igen!

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold på telefon 73 16 43 00. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for et ophold for to personer.

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse 
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med kage
 • 4-retters gourmetmenu i Restaurant Vigen, serveres med tilhørende vinmenu fra
 • Sommelierens kældre
 • Badehotellets morgenmad De Luxe med saltpølser og specialiteter fra Als

Opholdet kan indløses til og med 16. december 2016.
Fra januar t.o.m. maj + fra september t.o.m. december: Ankomst mandag til fredag.  
Juni, juli og august: Ankomst mandag, tirsdag og onsdag. 

Tillæg (afregnes direkte med Dyvig)

 • Ankomst fredage: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat 
 • Ankomst juni, juli og august: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Havudsigt: Tillæg på 350 kr. pr. værelse pr. nat

OBS:
Hotellet har kun få værelser, så book gerne i god tid. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Tilbuddet kan ikke anvendes på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Dyvig Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Dyvig Badehotel

Dyvigvej 31, 6430 Nordborg


Sidste chance: 24. december 2015 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst