Helaftensoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

På anmelderroste Kokkeriet i Kronprinsessegade i København får du oplevelser af den slags, man husker længe efter. På Kokkeriet bliver der talt til alle dine sanser; smukt udtryk på tallerkenen, store smagsoplevelser og stilfuld indretning.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Mad er smukkest, når det får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt. Ordene kommer fra David Johansen, den ambitiøse køkkenchef hos Kokkeriet.
Restauranten, som ligger midt i København med store vinduer ud til Kronprinsessegade, drives af Sammy Shafi. Den er hædret med en michelinstjerne og befinder sig i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden.

Og det er der bestemt heller ikke noget at sige til. For på Kokkeriet er ambitionsniveauet højt. Ikke blot, når det gælder maden, som genremæssigt befinder sig inden for dansk-nordisk gastronomi, men også når det gælder omgivelserne, stemningen og helhedsoplevelsen som sådan.
Besøger man Kokkeriet, er det nemlig ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Indretningen, lydene og stemningen er også med til at gøre et besøg på restauranten til en af de helt særlige oplevelser, der står klart i erindringen længe efter.


Helaftensoplevelsen inkluderer enten 14 eller 18 serveringer + champagne, vinmenu og kaffe. 

Lille menu, kan anvendes mandag til torsdag

  • Champagne
  • 14 serveringer
  • Vinmenu (6 glas)
  • Kaffe.

14 serveringer: Pris 1.585 kr. Normalpris: 1.925 kr. Spar: 17%

Eller

Stor menu, kan anvendes mandag til lørdag:

  • Champagne
  • 18 serveringer
  • Vinmenu (8 glas)
  • Kaffe.

18 serveringer: Pris 1.985 kr. Normalpris: 2.425 kr. Spar: 18%
 
Menuen skifter fra tid til anden, og nedenstående er tænkt som et eksempel på, hvordan den kan se ud (se evt. mere på Kokkeriets hjemmeside).

Menueksempel

Snacks
rogn - malt - rygeost
græskar - røget ål - akvavit
reje – tomat - dild
torsk – rødbede - kapers
kalv – gulerod - persille

Amousse
blæksprutte – blomkål – hasselnød

bakskuld – selleri - pistacie
hvid asparges – unghane – estragon
kammusling – pære - verbena
gravad okse – stegesky – bløde løg
klipfisk – kartoffel – sennep
ramsløg – kærnemælk – peberrod
lam – dild - broccoli 
svinekæbe – persille – friskost
due – Gammel Dansk – beder 

agurk - hvid chokolade - mynte
citron – fennikel– kørvel 
gulerod – karamel – citrontimian

Til kaffen
Petit fours
kokos – jordskokker
guldkaramel – chokolade – havtorn
jordbær – fløde – marengs

Oplevelsen kan indløses til og med den 31. januar 2016. 


 

Gastronomien
I restaurantens køkken er der fokus på den dansk-nordiske gastronomi, som ifølge David Johansen er særlig interessant, fordi vi i Norden har fire vidt forskellige årstider – og dermed også mange forskellige råvarer - at tage udgangspunkt i.

Missionen i køkkenet er derfor at udforske og forbedre danske, klassiske retter, men med den største respekt for oprindelsen. Råvarerne i køkkenet er danske og nordiske i så stor udstrækning som muligt. Eksotiske råvarer som banan og ananas bruges kun så længe, retten de indgår i har et dansk udtryk - som i mormors klassiske frugtsalat. 

Om sit syn på mad, siger Johansen:
"Mit forhold til mad er et livslangt og monogamt kærlighedsforhold, som kan beskrives med følgende tre ord; passion, besættelse og ærlighed."
For køkkenchefen er det et mantra, at mad skal bringe minder frem i folk og have et genkendeligt element, samtidig med at det overrasker sanserne og hjernen. En ret bør være tro mod dens oprindelse, men samtidig er det vigtigt, at den bærer præg af kokkens egen fortolkning.

En helhedsoplevelse 
Kokkeriets lokaler fik for et par år siden en gennemgribende makeover med hjælp fra indretningsarkitekt Katrine Martensen-Larsen. Hun har stået for restaurantens nye design og interiør, lige fra borde og bløde læderstole og helt ned til smørknivene og de flotte porcelænsbrødkurve. Stole og borde er dansk design fra Gubi, og væggene prydes af kunstværker fra den kendte kunster, Marco Evaristti.
Som et alternativt indretningselement indgår lydbilledet aktivt som stemningsskabende og er dermed med til at fuldende helhedsoplevelsen. Soundtrack’et til Kokkeriet er designet af den danske lydtekniker, komponist og DJ Jean Von Baden. Jean Von Baden siger om sin tilgang til musikken i restauranten: 

"Jeg har kigget på restauranten mange gange, lyttet til de mennesker, der er med i styringen i dagligdagen, på profilen, hvilket køkken og stil stedet har, set på kunsten og det mørke private dining rooms energi – og jeg følte med det samme at niveauet skulle være højt."

Musikkens opbygning er langsom - vi stresser nok i dag, siger Von Baden, og han har derfor valgt at hylde roen i musikken og lagt størst vægt på den langsomme, romantiske og historiske jazz.

For at understøtte Kokkeriets nordiske profil, er de nordiske komponister fremtrædende. Det er dog ikke meningen, at restaurantens gæster skal sidde og lytte eller tænke over musikken. Den er i stedet bevidst designet til, at gæsten vil føle velbehag og en samklang med køkkenets stil og sanseunivers via de indlagte små elementer af nordisk vokal og accenter. Kort fortalt er musikken lavet for at samle lyden og maden i et sanseunivers, der hylder helhedsoplevelsen.

På kokkeriet får du mere end blot fantastisk mad: Du får en oplevelse, der taler til alle dine sanser. En oplevelse, hvor smagen, kvaliteten og det smukke udtryk på tallerkenen spiller sammen med restaurantens rammer – og underbygges af et personale, der gør alt for, at du går fra restauranten med en mindeværdig oplevelse.

Rost til skyerne
Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne. Læs mere her. 

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."
Børsen, 5 stjerner ud af 6. Læs hele anmeldelsen her.

Se endnu flere fremragende anmeldelser her. 

Oplevelsen kan anvendes til og med den 31. januar 2016.

Bord bookes online via kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

Book på: http://www.kokkeriet.dk/da/dinnerbooking.html 

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

DET FÅR DU:

Lille menu, kan anvendes mandag til torsdag

  • Champagne
  • 14 serveringer
  • Vinmenu (6 glas)
  • Kaffe.

    Eller

Stor menu, kan anvendes mandag til lørdag

  • Champagne
  • 18 serveringer
  • Vinmenu (8 glas)
  • Kaffe.

Én unik kode gælder for én person.

Oplevelsen kan anvendes til og med den 31. januar 2016.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. september 2015 kl. 23:59

Helaftensoplevelse på Kokkeriet