2 retter + aperitif i Tire Bouchon's nye absinthe-lounge

Sidste chance!

Den franske vinbar i indre København Tire Bouchon har på 1. salen åbnet absinthe-loungen den grønne fe "La fée Verte". Oplev det magiske malurt-destillat i både en aperitif og i to retter i absinthe-loungen med dette tilbud.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den franske vinbar Tire Bouchon i Teglgårdstræde er noget af det mest franske, du kan opdrive i de københavnske gader. Vinbaren er kendt for sin gode stemning og sine fremragende vine og vinbars-mad. 

Nu har vinbaren åbnet den grønne fe "La fée Verte" på 1. salen som lounge. Her serverer de det magiske malurt-desillat og har en bred vifte af absinther fra Frankrig og Schweiz.

I køkkenet leges der med malurt som krydderi både i det søde og salte. Og store vand-fontainer på bordene sikrer, at du får lige det rette forhold af sukker og vand – alt efter temperament.

På La fée Verte kan du sidde i ægte art-deco-møbler og begive dig på historisk vandring udi denne berusende og lidt farlige verden og lade dig henføre i bedste bohème-stil til 30'ernes Paris eller 1900-tallets Belle époque.

I Prag, Berlin, London og Paris har denne drik for længst fået sin renæssance og er blevet hot blandt eliten som ungdom, der mixer cocktails på den. Nu har de hos Tire Bouchon helliget hele 1. salen til dette magiske malurt-destillat, og med dagens tilbud glæder de sig til at at give dig en oplevelsesrig aften.


Du får: 

  • Aperitif: Absinthe
  • En salt ret med absinthe
  • En créme brûlée med absinthe

Pris 149 kr. per kuvert. Normalpris 300 kr. Spar 50%.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage (lukket søndag) 17-22 til og med 9. september 2015. 


Historien om absinthe
Malurt, hvorunder der findes flere afarter (absinthe på fransk), er en urt som vokser i Jurabjergene mellem Schweiz og Frankrig. For 200 år siden opfandt en schwsisk læge ved navn Dr. Pierre et urte-destillat (på malurt, anis, fennikel mm.) som kur for snart sagt alt. Snart var idéen solgt som aperitif og i 1805 begyndte den første fremstilling i Pontarlier (Fr).

For mange ”grønne timer” blandt soldater i Algierkrigen, et enormt forbrug under belle époque (1880-1910) – alle drak simpelthen absinthe, prisen var lav og virkningen høj - synes at medføre det endelige forbud i Frankrig i 1915.

Forklaringen var stoffet thujon som i høje doser er gift for hjernen – nærmere var det nok en smædekampagne mod alkohol og en vin-industri, som følte sig meget trængt. I 1988 påbegyndtes produktionen igen i Frankrig, og i 2001 blev det officielt godkendt at gen-producere destillatet på malurt.

 

Du reserverer bord på mail mail@tire-bouchon.dk eller på telefon 33 32 17 77. Husk at oplyse at det er en deal, og medbring dit værdibevis som dokumentation.

Husk at bestille bord i forvejen, for der bliver rift om pladserne.

 

Dagens tilbud en aften på Tire Bouchon's nye absinthe-lounge. Du får:

  • Aperitif: Absinthe
  • En salt ret med absinthe
  • En créme brûlée med absinthe.

Én unik kode gælder for én perosn.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage (lukket søndag) 17-22 til og med 9. september 2015.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Tire Bouchon

Teglgårdstræde 5, kld., 1452 København K
Tlf.: 33 32 17 77 | CVR: 31348536 | mail@tire-bouchon.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. marts 2015 kl. 23:59

2 retter + aperitif i Tire Bouchon's nye absinthe-lounge