Krydstogt til Antarktis og Sydamerika

Drømmekrydstogtet for pingvinelskere og naturentusiaster. Et krydstogt til Patagonien og Antarktis er en uforglemmelig rejse til Jordens sidste store vildmarker, hvor pingviner, søløver og majestætiske hvaler er jeres rejsefæller. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Forestil jer at sejle gennem verdens mest afsides og uberørte landskaber, hvor majestætiske isbjerge og storslåede fjorde spejler sig i det krystalklare vand. Et krydstogt til Patagonien og Antarktis er en uforglemmelig rejse til Jordens sidste store vildmarker.

 

Her vil I opleve en verden af sjældent set skønhed, hvor pingviner, søløver og majestætiske hvaler er jeres rejsefæller, og hvor solens stråler danser på sneklædte bjergtoppe. Tag med på et episk eventyr, hvor naturens kraft og ro regerer, og hver dag bringer nye vidundere, fra de dramatiske klippeformationer i Patagonien til Antarktis' stille, iskolde ødemark. Dette er mere end en rejse – det er en opdagelse af en verden få har set og endnu færre vil glemme. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Once in a lifetime-krydstogt til Antarktis og Falklandsøerne 
 • 2 hotelovernatninger i Buenos Aires inden krydstogtet
 • Tilkøb All Inclusive for bare 2.250 kr. 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Buenos Aires t/r
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Transfer hotel - skib
 • 14 overnatninger ombord på krydstogt Norwegian Star i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Transfer skib – lufthavn

 

Afrejse den 17. januar 2025:

 • Indvendig kahyt, IB, ca. 13 m2, dæk 8-9: SPOTpris 29.990 kr. 
 • Udvendig kahyt, OF, ca. 14 m2, dæk 4-5: SPOTpris 35.990 kr. 
 • Balkonkahyt, BA, ca. 16 m2, dæk 9-11: SPOTpris 45.990 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 17.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Turistskat, som betales direkte til hotellet
 • Udflugter
 • Forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

17. januar: Fly til Buenos Aires. Transfer til hotel for checkin
18. januar: Buenos Aires
19. januar: Transfer til skibet. 18:45 afgang Buenos Aires
20. januar: 08:00 – 16:00 Montevideo, Uruguay
21. januar: På havet
22. januar: 07:00 – 16:00 Puerto Madryn, Argentina
23. januar: På havet
24. januar: 08:00 – 16:00 Punta Arenas*, Chile
25. januar: 10:00 – 17:00 Ushuaia, Argentina
26. januar: På havet
27. januar: Cruising ved Paradise Bay, Antarktis
28. januar: Cruising ved Elephant Island, Antarktis
29. januar: På havet
30. januar: 06:00 – 16:00 Stanley*, Falklandsøerne
31. januar - 1. februar: På havet
2. februar: 05:45 ankomst Buenos Aires. Transfer til lufthavnen for hjemrejse
3. februar: Ankomst til Danmark

 

*Skibet ligger for anker her, og landgang foregår med mindre tenderbåde.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider.

 

Transport 

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 06.45
  Ankomst Paris kl. 08.50
 • Afgang Paris kl. 10.30
  Ankomst Buenos Aires kl. 20.25

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang Buenos Aires kl. 16.25
  Ankomst Amsterdam kl. 09.40 (+1)
 • Afgang Amsterdam kl. 12.15
  Ankomst København kl. 13.35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

I flyver fra København til Argentinas hovedstad, Buenos Aires, der er omgivet af et imponerende landskab og er et fascinerende puslespil af forskellige kulturer, hvor moderne bygninger ligger dør om dør med traditionelle arbejder- og immigrantkvarterer. Her er en overflod af seværdigheder, som I selvfølgelig ikke skal snydes for, så I får 2 overnatninger i tangoens lidenskabelige hjemstavn, hvor I indkvarteres på et godt, centralt beliggende hotel. Det er muligt at tilkøbe en sightseeingtur til nogle af de mange seværdigheder, men I kan også sagtens opleve byen på egen hånd. Besøg det farverige La Boca-kvarter, der er kendt for gadekunst og tango, og læg vejen forbi Recoleta-kirkegården med de flotte gravkamre og skulpturer. Den imponerende lyserøde regeringsbygning Casa Rosada huser også præsidentens kontorer og ligger centralt i byen, ligesom den ikoniske obelisk, der er byens vartegn.

 

Efter to nætter i Buenos Aires køres i til krydstogthavnen, hvor I går ombord på Norwegian Star, som vil være jeres hjem de næste 14 nætter. Omkring spisetid stævner hun ud på den spændende færd, og allerede næste morgen ankommer I til en anden af Sydamerikas hovedstæder: Montevideo i Uruguay. Selvom byen ikke ligger langt fra Buenos Aires, er der tale om to vidt forskellige byer! Montevideo er for mange en velbevaret hemmelighed, selvom her bor over 1 mio. mennesker. Byen balancerer strandstemning med et pulserende kulturliv og er på samme tid både kosmopolitisk og jordnær. Den gamle bydel leder tankerne hen på Havana, for hvilken den ofte har været stand-in i film og tv-serier, og charmerer jer med sin både tidløse og elegante koloniale arkitektur, lokale gadesælgere, hyggelige butikker og caféer samt særegne museer såsom cowboy-museet. Selvom Uruguay står lidt i skyggen af Argentina og Chile, når det gælder vinproduktion, fejler kvaliteten intet, så prøvesmag rødvinen lavet på den unikke Tannat-drue i den gamle bydel eller på en vingård lige udenfor byen.

 

Herfra går det sydpå mod det billedskønne Patagonien, og efter en dag på havet ankommer I til Puerto Madryn. I træder nu nærmest ind i et levende postkort af Patagoniens vilde skønhed med gode muligheder for at opleve det sprudlende dyreliv. Besøg Peninsula Valdés, hvor I kan se majestætiske rethvaler lege i det krystalklare vand, eller Punta Tombo, der er hjemsted for verdens største Magellan-pingvinkoloni, hvor tusindvis af charmerende pingviner vralter omkring jer. Puerto Madryn blev grundlagt af walisiske immigranter i midten af 1800-tallet, og denne kulturelle arv influerer stadig livet i byen, når der arrangeres eftermiddagste og rugbykampe.

 

Punta Arenas ligger i det sydligste Chile med Andesbjergene i ryggen og lige ud til Magellan-strædet, der var den mest direkte sejlrute fra Atlanterhavet til Stillehavet, før Panama-kanalen blev konstrueret. Strædet er opkaldt efter den portugisiske opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan, som fandt smutvejen, der adskiller Ildlandet fra det sydamerikanske kontinent, og det er også ham, der har givet navn til den populære pingvinart, som selvfølgelig også tryllebinder her. I får et fascinerende indblik i opdagelsesrejsens æra på Nao Victoria museet, der også huser en replika af Magellans skib, mens den ikoniske statue af Ferdinand findes på det historiske Plaza Muñoz Gamero, der er omgivet af farverige, koloniale bygninger. At gnide statuens ene tå skulle både bringe lykke og sikre, at man vender tilbage senere i livet – måske endda for at blive stedt til hvile på en af verdens smukkeste kirkegårde, Cementerio Municipal, der er et besøg værd med sine udsmykkede gravsteder og sirlige cypresgange.

 

I er nu nået til Ildlandet og verdens sydligste by, Ushuaia. I Tierra del Fuego Nationalpark kan I vandre gennem frodige skove, langs glitrende søer og over vilde blomsterenge, mens I måske spotter ræve, bævere og de majestætiske andesgribbe svævende over jer. Eller hvorfor ikke opleve det fra hesteryg? Dagens tema er ”verdens ende”, og I kan tage med det historiske tog "End of the World Train", som kører jer gennem dramatiske landskaber og fortæller historier fra den tid, hvor området var hjemsted for straffefanger. På en bådtur på Beagle-kanalen vil I se legesyge søløver, kolonier af skrigende skarver og måske endda en pukkelhval bryde vandets overflade. I passerer også det ikoniske Les Eclaireurs Lighthouse, også kendt som "fyrtårnet ved verdens ende". På byens charmerende hovedgade ligger hyggelige caféer og butikker, så I kan få stillet den lette sult og tørst samt få en lokale souvenir med jer hjem.

 

Jo længere mod syd I kommer, jo koldere bliver det, og nu er det blevet tid til at iklæde sig vintertøjet. At cruise ved Paradise Bay og Elephant Island i Antarktis er som at glide ind i en drømmeverden af is og sne, hvor naturens uberørte skønhed tager pusten fra jer. Når skibet forsigtigt sejler ind i bugten, omgives I af gigantiske isbjerge, der tronende flyder i det krystalklare, turkise vand. Solens stråler brydes i isens facetter og skaber et kalejdoskop af blå og hvide nuancer, mens skarpe, snedækkede bjergtoppe spejler sig i det stille vand. Luften er krystalklar og fyldt med en knitrende stilhed, kun afbrudt af lyden af is, der knager og brister i det fjerne. På dækket står I med en kikkert og ser efter det rige dyreliv: Nuttede søelefanter, der dovent soler sig på isflagerne, pingviner, der elegant glider gennem vandet, og prægtige albatrosser, der svæver over jeres hoveder. Måske er I heldige at spotte en pukkelhval, der bryder overfladen med et imponerende spring, eller en spækhugger på jagt. Nærmere land ser I de forskningsstationer, der minder om menneskets ydmyge tilstedeværelse i denne storslåede natur. Hver eneste scene ved Paradise Bay og Elephant Island er et postkort værdigt, og oplevelsen indfanger den rå, uberørte skønhed, der gør Antarktis til et af de sidste store eventyr på Jorden.

 

På vejen tilbage til Buenos Aires byder Falklandsøernes charmerende hovedstad Stanley jer velkommen med en malerisk blanding af britisk arv og vild, patagonisk natur. Stanley byder på farverige huse, hyggelige pubber og en venlig lokalbefolkning, der reflekterer øernes varme gæstfrihed. I kan dykke ned i øernes historie på det lokale museum, der fremviser fascinerende udstillinger om alt fra maritime opdagelser til krigen i 1982. Spadser en tur langs havnefronten, besøg Christ Church-katedralen med dens ikoniske hvalbensbue, og gå på opdagelse i de lokale butikker, der sælger håndlavede uldprodukter og unikke souvenirs. I kan også tage en bådtur rundt om øerne og se delfiner lege i bølgerne og måske endda spotte en imponerende pukkelhval. Store kolonier af søløver og et utal af fuglearter bidrager til en spændende opdagelsesrejse.

 

Krydstogtet afsluttes med et par dage til søs, hvor alle de overvældende indtryk fra de betagende landskaber og dyrelivet kan falde på plads. Tilbage i Buenos Aires køres I til lufthavnen med bagagen fuld af minder, der varer resten af livet.


Hotel i Buenos Aires

Rejsen er inklusive 2 overnatninger med morgenmad på 4* Hotel 474 i hjertet af Buenos Aires i gåafstand til mange af byens seværdigheder, butikker, restauranter og barer. Hotellet har døgnåben reception og tilbyder gratis wi-fi. De pæne værelser er rummelige og lydisolerede og forsynet med aircondition, minibar og fladskærms-tv samt eget badeværelse. 


Skibet 

Gør jer klar til en vidunderlig rejse med Norwegian Star, som i sandhed lever op til sit navn: Hun er en stjerne! Dette skib vil imponere jer med masser af lækre spisesteder, hyggelige og festlige barer og lounges, et skønt spaområde og et sprudlende kasino. Så kom ombord og nyd livet med fantastisk velsmagende mad, festlige cocktails og underholdning i verdensklasse. Samtidig er der også sjov i store mængder for børn i alle aldre. Norwegian Star er en ekstra destination på jeres krydstogt!

 

Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Sip jeres yndlingscocktail, mens I vælger udskæring på Angus-kvæget på det amerikanske steakhouse Cagney's, og få fine franske fornemmelser på Le Bistro, mens lækker, hjemmelavet pasta serveres på den rustikke La Cucina. Norwegian Star har noget for enhver smag.

 

I finder 10 barer og lounges på Norwegian Star, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. whisky eller mojitos. Har I tilkøbt Free at Sea-fordelspakken - kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

 

Ombord på Norwegian Star kommer I aldrig til at kede jer! Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med. Gå i det imponerende teater, og oplev flere forrygende shows med musik og dans i flere stilarter - fra Elvis til Tina Turner og fra Queen til Cher. Der er helt sikkert noget, der er jeres klapsalver værd!

 

Norwegian Star blev søsat i 2001 og gennemgik en omfattende renovering i 2018. Hun er 294 meter lang og har plads til ca. 2.400 passagerer.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. 

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro og en brasiliansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 2.250 kr. kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele.

 • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter: Få 2-3 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 2 middage, mens balkonkahyt giver 3 middage. 
 • Internetpakke: 600 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan se en foreløbig liste over udflugter ved de forskellige anløb her.

 

Der tages forbehold for, at programmet kan ændre sig, og at ikke alle nævnte udflugter vil være tilgængelige.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, indløser du det inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Du skal da oplyse følgende: 

 • Hvor du har købt tilbuddet, ordre ID og den unikke kode fra værdibeviset
 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Adresse og telefonnummer

 

Senest en måned før afrejse skal Øster Lindet også informeres om nedenstående. Du er dog også meget velkommen til at give disse oplysninger allerede ved indløsningen af værdibeviset:

 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende, som ikke er med på rejsen

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 17.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Buenos Aires t/r
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel
 • 2 overnatninger på 4* hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad
 • Transfer hotel - skib
 • 14 overnatninger ombord på krydstogt Norwegian Star i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Transfer skib – lufthavn

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Turistskat, som betales direkte til hotellet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data er korrekte. Ca. 7-10 dage før afrejse modtager et afrejsebrev med praktisk information samt billetter og voucher til fly og hotel. Der skal foretages online checkin hos rederiet for at få selve krydstogtsbilletten. Øster Lindet er behjælpelig med brugsanvisning hertil. Opdages fejl på nogle af dokumenterne, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas, visum og forsikringer

Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

 

Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring, som dækker dig, mens du er ude at rejse. Samtidig anbefales også tegning af en afbestillingsforsikring, som sikrer dig ved akut opstået sygdom, som forhindrer deltagelse på rejsen. Forsikringer kan tilkøbes hos eget forsikringsselskab eller særligt rejseforsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. juli 2024 kl. 23:59

Krydstogt til Antarktis og Sydamerika