Wellness hos House of Salt

Mærk varmens positive virkning på hele din krops sundhed med en tur i infrarød sauna, eller oplev saltterapiens lindrende effekt på din vejrtrækning, hudtilstande og søvn. Hos House of Salt fyldes du af velvære ud til fingerspidserne.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

House of Salt er din oase for velvære og lindring. Her sættes du i centrum for en oplevelse, der vil fylde din krop og dit sind med fornyet energi.

 

Saltterapi og infrarød sauna kan ikke blot have en positiv effekt på adskillige sundhedsmæssige problemstillinger. Behandlingen fungerer også som en velfortjent pause fra hverdagen, hvor du får lov og rum til at lade dig synke helt ned i afslapningens dybe ro.

 

Glæd dig til at besøge det unikke wellnesscenter i hjertet af København, hvor traditionelle og moderne metoder kombineres for at fremme fysisk og mental sundhed.


Du får:

 

 • 1 behandling med saltterapi eller infrarød sauna

 

SPOTpris 150 kr. Normalpris 300 kr. Spar 50 % 

 

Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag til og med den 27. oktober 2024.


Om saltterapien

Når du træder ind til saltterapi hos House of Salt foregår det i det meget smukke og afslappende rum. Her er der spredt lyserødt salt ud som sand på hele gulvet, og væggene består af smukke saltplader. Rummet bliver fyldt med saltdampe og afslappende musik, så det eneste, du skal, er at læne dig tilbage og nyde de 45 minutter i ren velvære. 

 

Behandling med saltterapi bruges især til at lindre ved diverse lungesygdomme som bl.a. KOL, bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, forkølelse og influenza. Saltterapi hjælper desuden med at lindre hudlidelser som eksem, psoriasis, fremme bedre vejrtrækning og generel velvære. 


Om den infrarøde sauna

Døjer du med forhøjet blodtryk? Lider du af kroniske sygdomme eller betændelsestilstande i kroppen? Den infrarøde varmebehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, hvorved mange oplever øjeblikkelig smertelindring. Da kroppen opfatter de infrarøde stråler som feber, skruer den op for immunforsvaret, eftersom den tror den er ved at få en infektion. I kombination med ovenstående fordele styrker de infrarøde stråler altså hele din krop.

OBS: Der er begrænsede pladser i juli, så det anbefales at tjekke online kalenderen for ledighed inden, man køber sit værdibevis.

 

Der tages forbehold for fuld bookede dage.

 

Du booker tid online under Salt Therapy & Infrared Sauna, hvor der bookes efter dato og tidspunkt. Husk at gøre opmærksom på, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil. 

 

Værdibeviset kan indløses mandag - lørdag til og med den 27. oktober 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • 1 behandling med saltterapi eller infrarød sauna

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til House of Salt.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  House of Salt

  Schleppegrellsgade 3, 2200 København N
  Tlf.: 31 39 25 26 | CVR: 36075597 | info@houseofsalt.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. juli 2024 kl. 23:59

  Wellness hos House of Salt