Harzen imponerer med sit smukke afvekslende landskab, høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende småfloder, brusende vandfald og idylliske gamle landsbyer. Overrask familien med dagens SPOTdeal og glæd jer til nogle skønne feriedage.

Sidste chance!

Tag på kør-selv ferie til Harzen. Denne SPOTdeal inkluderer 3 overnatninger for 2 personer på 4-stjernet hotel i Harzen inkl. morgenmad og middag på ankomstdagen. Gyldigt frem til 15. august 2013.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Hahnenklee er en lille hyggelig ferieby fredeligt beliggende for foden af det 726 m høje Bocksberg. Her er rig mulighed for vandreture på afmærkede stier i de smukke skove eller måske endda til toppen af Bocksberg.

Orker I ikke gåturen op til toppen går der også en stolelift fra Hahnenklee til toppen af bjerget. Herfra er der en fantastisk udsigt over Harzen og det smukke skovlandskab. Fra Hahnenklee er der kun 15 km til Goslar - turen foregår ad den flotte Serpentiner Landevej.

Selve Hahnenklee by ligger ud til en sø, hvor der er masser af aktiviteter om sommeren. Byens centrum er hyggeligt og intimt og der findes både forretninger og supermarkeder.

Denne SPOTdeal inkluderer:


• 3 overnatninger for 2 personer på det lækre Hotel Walpurgishof**** i Hahnenklee.

• Morgenmad alle dage

• Aftensmad på ankomstdagen

Prisen er for 3 overnatninger for 2 personer inkl. morgenmad til kun 1.680 kr.

Ankomst: Mandag – Torsdag eller Torsdag – Søndag

Værdibeviset kan benyttes fra den 25. april til og med 15. august 2013.

Prisen gælder for 2 personer i dobbeltværelse.
Børnerabat: 0 – 6 år rejser gratis med (samme seng som forældre).
På stedet betales en kurafgift € 2,50 pr. person pr. dag.


Hotel Walpurgishof er et super hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende i kurbyen Hahnenklee. Hotellet har elevator, café, restaurant og spa-faciliteter med fitnesscenter, stor jacuzzi og 2 saunaer. Alle værelser er med privat bad, toilet, tv, balkon eller terrasse.

Harzen er noget helt specielt om sommeren, hvor farverne i de store skovområder folder sig ud på smukkeste vis. Den smukke farvepragt kan virke helt overvældende. Det samme kan det øvrige landskab, som ikke findes meget flottere nogen andre steder i Europa.

Når I kommer frem til Harzen bliver I mødt af et fascinerende syn. Mange steder rejser bjergene sig mod himlen, mens man kigger ned i de dybe slugter. Her findes kæmpemæssige skovområder med idylliske skovstier og rislende kilder.

I vil også kunne opleve gamle kursteder, imponerende slotte og velbevarede bjerglandsbyer som Quedlinburg og Wernigerodem, der ligger i det tidligere Østeuropa.

Med andre ord byder Harzen på en række enestående kultur- og naturoplevelser, og området har så meget at byde på, at I godt kan begynde at glæde jer til nogle fortryllende dage i et af Europas smukkeste bjergområder.

Harzen ligger kun 450 km fra grænsen og er dermed den lille rejse med de store oplevelser. Hold en forlænget weekend eller sommerferien sydpå. Harzen er nemlig også et slaraffenland for børn. For uanset om I er til drypstenshuler eller børnene hellere, iført pandelamper og sikkerhedshjelme, vil lege minearbejder for en dag i den gamle Rammelsbergmine, så venter der masser af store oplevelser i Harzen.


Du reserverer dit ophold hos Lauritzen Rejser, der efterfølgende fremsender voucher/bekræftelse pr. mail (ca. 2 uger efter køb) som I skal tjekke ind med på hotellet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.
Denne SPOTdeal giver dig en kør-selv-ferie til Harzen med 3 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad og middag på ankomstdagen. Prisen gælder for 2 voksne i dobbeltværelse.

Ankomst: Mandag – Torsdag eller Torsdag – Søndag

Værdibeviset kan benyttes fra den 25. april til og med 15. august 2013.

Kontakt Lauritzen Rejser ang:
Tillæg for eneværelse og aftensmad.

Børnerabat: 0 – 6 år rejser gratis med (samme seng som forældre)

På stedet betales en kurafgift € 2,50 pr. person pr. dag.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lauritzen Rejser*

Torps Have 2, 6270 Tønder
Tlf.: 74 72 15 20 | CVR: 40450785 | lr@lauritzen-rejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. april 2013 kl. 23:59

Harzen imponerer med sit smukke afvekslende landskab, høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende småfloder, brusende vandfald og idylliske gamle landsbyer. Overrask familien med dagens SPOTdeal og glæd jer til nogle skønne feriedage.