Kaffe og kage på KunstCaféen

Sidste chance!

Blandt smukke og inspirerende kunstværker hos KunstCaféen Gentofte kan du nyde en hyggelig stund med dine nærmeste over et valgfrit stykke kage og en kop dejlig varm kaffe. Det er en oplagt aktivitet på en kold vinterdag.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På denne kolde tid af året er det for alvor indendørshyggen, der lokker. At sidde inde i varmen med en kop kaffe og et sødt stykke kage i stearinlysets skær, mens man betragter, hvordan vejret rusker udenfor, det er nærmest indbegrebet af dansk hygge. Hos KunstCaféen kan du sågar, som kronen på værket, også lade blikket falde på de mange smukke kunstværker, der omgiver dig.

 

KunstCaféen Gentofte byder på hygge og søde fristelser i deres spændende og smukke lokaler fyldt med kunst af bl.a. Kunsterinde Lina Murel Jardorf www.LinaArt.dk. Du vælger selv, hvilken kage og hvilken kaffe du ønsker dig.


Du får:

 

 • 1 valgfrit stykke kage + 1 kop øko kaffe fra Hundested Kafferisteri

 

SPOTpris 39 kr. Normalpris 80 kr. Spar 51 %

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - lørdag kl. 13.00 - 21.00 fra den 16. november til og med den 21. februar 2024.


Om KunstCaféen Gentofte

KunstCaféen Gentofte ligger på hjørnet af Adolfsvej og Gentoftegade som et fyrtårn for folk, der er vilde med kunst, god mad og hyggelige omgivelser. Om dagen liver lokalerne op med lyset fra de store vinduer og lyden af den rolige stemningsmusik. Om aftenen vil skæret fra lyskæderne, de udendørs lanterner samt de levende lys på bordene indenfor sætte den helt rigtige stemning for en hyggelig stund.

 

Smuk kunst pryder væggene, og rundt omkring står der flotte bronzeskulpturer, så der overalt er noget interessant at kigge på. Men hos KunstCaféen må du faktisk også røre ved al kunsten, tage et katalog med eller nappe et gratis postkort, for her skal kunsten være i øjenhøjde med dig. 

Det er ikke nødvendigt at bestille bord, men hvis du vil være sikker på at få plads, kan du bestille bord via dette link

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og i slutningen af indløsningsperioden.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag - lørdag kl. 13.00 - 21.00 fra den 16. november til og med den 21. februar 2024.

Én unik kode gælder til:

 

 • 1 valgfrit stykke kage + 1 kop øko kaffe fra Hundested Kafferisteri

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til KunstCaféen Gentofte.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  KunstCaféen Gentofte

  Gentoftegade 33
  2820 Gentofte
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 25. november 2023 kl. 23:59

  Kaffe og kage på KunstCaféen