Herre- eller dameklip hos Ksz Hairline

Sidste chance!

Få klippet en ny frisure eller kom af med de slidte spidser hos den nyåbnede frisør Ksz Hairline på Frederiksberg. Her står Kamilla og Sencan klar med frisørsaksen og kyndig vejledning til mænd og kvinder.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Ksz Hairline er fornylig åbnet på Rolighedsvej på Frederiksberg og fejrer med give 50 % i åbningsrabat til dig. Få frisket frisuren op eller prøv noget helt nyt men en herre- eller dameklip med vask og let føn.

 

Sencan og Kamilla står klar med frisørsaksen, kyndig vejledning og gode forslag. Nyd en afslappende stund med ren selvforkælelse og gå fra salonen med et frisk look. 

 


Vælg mellem:

 • Herreklip med vask og let føn
  SPOTpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %
 • Dameklip med vask og let føn
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 400 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 1. januar 2024.

 


Om Ksz Hairline

Ksz Hairline er en nyåbnet frisørsalon, der er ejet af frisørkollegaerne Sencan og Kamilla, der har arbejdet tæt sammen i mange år. 

 

Sencan er en rolig frisør med begge ben plantet solidt på jorden. Hun gør derfor en dyd ud af at give sine kunder en afslappende behandling og et flot resultat. Hos hende kan du sætte dig godt til rette og nyde en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Sencan har 20 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Kamilla blev udlært som frisør i 2006 og har ligeledes  mange års erfaring indenfor frisørfaget. Hun tager sig altid tid til at have den gode dialog med kunden, så I sammen kan finde den perfekte frisure eller farve til lige netop dig. Der er ikke noget vigtigere end tilfredse kunder, der går fra sæsonen med lige netop den frisure og farve, der komplimenterer deres ansigt og stil.

Det er nødvendigt at bestille tid til din behandling online. Husk at oplyse, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Medbring værdibevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses efter aftale til og med den 1. januar 2024.

  Én unik kode gælder til den valgte frisørbehandling.


  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ksz hairline.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Ksz hairline

  rolighedsvej 17, 1958 Frederiksberg C
  Tlf.: 31 51 77 84 | CVR: 33791097 | szulanovska@gmail.com |

  Sidste chance: 22. november 2023 kl. 23:59

  Herre- eller dameklip