Krydstogt til Island, Svalbard og Nordkap

Sidste chance!

Tag på krydstogt til magiske Island, arktiske Svalbard og den ikoniske globus på Nordkap. Krydstogtet er med helpension, så I kommer ikke til at mangle noget ombord, og der er sørget for hotelovernatning i både Reykjavik og Tromsø. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Her er en unik mulighed for at opleve tre af det nordligste Europas absolutte højdepunkter på én og samme rejse.

 

Norwegian Cruise Line's smukke, klassiske skib, Norwegian Star, tager jer med på et enestående krydstogt, hvor fantastiske oplevelser nærmest står i kø for jer. Bad i Den Blå Lagune i Reykjavik, besøg verdens nordligste by, og hold udkig efter isbjørne på Svalbard, og stå på de 300 meter høje klipper ved Nordkap, og spejd ud i den uendelige horisont.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Besøg både Island, Svalbard og Nordkap på én og samme rejse
 • Inkl. hotelovernatning centralt i både Reykjavik og Tromsø
 • Tilkøb All Inclusive for kun 1.500 kr. pr. person

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København – Reykjavik og fra Tromsø - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 overnatning på hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på hotel i Tromsø inkl. morgenmad
 • 11 overnatningers krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

 

Afrejse den 29. maj 2024:

 • Indvendig kahyt, IA, ca. 13 m2, dæk 10-11: SPOTpris 15.990 kr. 
 • Udvendig kahyt, OA, ca. 15 m2, dæk 5-6: SPOTpris 18.990 kr. 
 • Balkonkahyt, BA, ca. 16 m2, dæk 9-11: SPOTpris 24.990 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Transfers i Reykjavik og Tromsø
 • Turistskat, som betales direkte til hotellerne
 • Udflugter
 • Forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

29. maj: Fly til Reykjavik. Checkin på hotel
30. maj: Checkin på skibet senest 14:00. 16:00 afgang Reykjavik
31. maj: 11:00 – 19:00 Djupivogur, Island
1. juni: 10:00 – 20:00 Akureyri, Island
2. juni: 07:00 – 16:00 Isafjordur, Island
3.-4. juni: På havet
5. juni: 08:00 – 00:30 Longyearbyen/Svalbard, Norge
6. juni: På havet
7. juni: 07:00 – 23:59 Honningsvåg/Nordkap, Norge
8. juni: 08:00 – 20:00 Hammerfest, Norge
9. juni: 07:00 – 16:00 Alta, Norge
10. juni: 05:00 ankomst Tromsø. Checkin på hotel
11. juni: Hjemrejse

 

Der tages forbehold for ændringer frem mod afrejse.

 

Transport 

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 08.30
  Ankomst Reykjavok kl. 09.45

 

Flytider - hjemrejse:

 • Afgang Tromsø kl. 15.00 
  Ankomst Oslo kl. 16.55
 • Afgang Oslo kl. 18.40
  Ankomst København kl. 19.50

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem til afrejse.

 

Transport i Reykjavik og Tromsø er ikke inkluderet.

 

Der er ca. 50 km fra lufthavnen til Reykjavik centrum. En taxa koster ca. 900 kr. Der afgår busser fra lufthavnen mod centrum flere gange dagligt. Køreplanen for maj 2024 er endnu ikke bekræftet, men der forventes at være en afgang fra lufthavnen ca. kl. 12. Turen tager 90 min. og koster ca. 120 kr. pr. person. Fra hotellet til krydstogtsterminalen er der ca. 5 km.

 

Ved ankomst til Tromsø ligger hotellet i gåafstand fra terminalen. Fra hotellet til lufthavnen er der ca. 5 km.


Rejsebeskrivelse

I flyver fra København til Reykjavik, hvor I har en overnatning på hotel centralt i byen, så I nemt kan udforske den islandske hovedstad, inden I står til søs. Reykjavik blev grundlagt i år 874, da vikingen Ingolfur Arnarson kastede træpæle i vandet fra sit skib og svor at ville slå sig ned, hvor pælene flød i land. I dag er Reykjavik en ultramoderne by, der dog stadig holder fast i landets stolte vikingehistorie. Af en hovedstad at være er Reykjavik ganske lille med kun 215.000 indbyggere, men selvom byen i den målestok kan være stille, er den også lunefuld, historisk og kunstnerisk – et mekka med fantastisk arkitektur og kulturelle elementer. Langs havnefronten ligger farverige bygninger i form af gamle fiskeskure, der er renoveret og i dag huser butikker, caféer, barer og spillesteder. I den gamle bydel kan I stadig se rester af primitive islandske boliger, mens de vigtigste arkitektoniske monumenter er den ikoniske Hallgrímskirke i hjertet af byen og Harpa Koncertsal ved havnen. Koncertsalen er kunstnerisk unik og har vundet flere arkitekturpriser. Reykjavik har hele 17 termiske pools, hvor I kan slappe af og nyde livet, hvis benene bliver lidt tunge af at vandre rundt.

 

Næste eftermiddag går I ombord på Norwegian Star, som vil være jeres hjem de næste 12 dage. Inden hun sætter kursen mod Norge, anløber hun tre byer i Island. Første stop bliver i den lille afsidesliggende fiskerlandsby, Djupivogur, der står i stærk kontrast til moderne, pulserende Reykjavik. Byen ligger billedskønt mellem to fjorde i et landskab, der svinger fra bølgende sandstrand over takkede klipper til det ikoniske, pyramideformede bjerg, Bulandstindur. Gletsjerlagunen, Jökulsarlon, og den betagende Hoffellsjökull-gletsjer er inden for rækkevidde ligesom den ubeboede Papey-ø med det rige fugleliv og flere brusende vandfald. Bjælkehuset Langabud blev bygget tilbage i 1790 og er Djupivogurs ældste hus. I dag rummer det et museum, der bl.a. fortæller sagnomspundne historier om Islands ”skjulte folk”, der lever i de dramatiske klippe- og lavalandskaber.

 

Herefter følger Akureyri, der er porten til det berømte "Land of Fire and Ice" - Islands dramatiske landskab med vulkanske kratere, uddøde lavasøer og majestætiske vandfald. Et landskab med en forbløffende variation i farver fra de lysegrønne enge til de røde mineraler, der bryder op fra øens dyb. Men også områder med lavaørkner og det fineste sand, der minder om et sandt månelandskab, og faktisk var det her omkring Askja krateret, at astronauterne fra Apollo 11 trænede inden månelandingen. Det kan være svært at forstå, at byen ligger lige under polarcirklen, for klimaet her er tempereret. Således fylder blomsterkasser husenes vinduer, mens de velplejede veje kantes af træer. Takket være det milde klima giver Akureyris botaniske have et hjem til over 2.000 plantearter fra hele verden, og alle overlever de uden drivhuse. Det er derfor ikke underligt, at islændinge omtaler Akureyri som den mest behagelige by på hele øen. Med udgangspunkt i Akureyri kan I se det brusende Godafoss vandfald og den geologisk interessante Myvatn sø. Eller hvorfor ikke udnytte muligheden for at tage på hvalsafari?

 

Isafjordur er den største by i Islands fjerne og mere øde nordvestlige del, der kaldes Vestfjordene. Byen er et perfekt udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter i naturen, der er helt uspoleret og ganske dramatisk på disse kanter. Vestfjordene byder på kontraster i overflod med smukke fjorde og floder op imod de dramatiske bjerge og grønne dale. Det er et ægte islandsk vildnis med et imponerende liv med ynglende havfugle på de barske klipper, polarræve i deres huler og små fiskerbygder, der er klynget op mod de stejle fjelde. Her er det naturens kræfter, der hersker, mens mennesket til tider kan ligne statister. Alligevel ånder her en særlig fred og ro, så man føler sig velkommen. I finder også landets ældste hus i Isafjordur, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer, for i denne afsidesliggende region spiller tradition og arv også en stor rolle i den lokale kultur, og området var i gammel tid kendt for sine troldmænd. Den islandske folklore kan I lære mere om på museer, der har trolddom og hekseri, monstre og søuhyrer som temaer.

 

Nu forlades Island og de næste to dage kan I nyde skibets faciliteter, slappe af og forkæle jer selv, inden I skal besøge verdens nordligste by, Longyearbyen. Den ligger på Spitsbergen - den største ø i Svalbard øgruppen og hjemsted for et af de mest eksotiske landskaber på jorden. Disse øer er polare ørkener - vindblæste, træløse og bjergrige. Spitsbergen er generelt isfri i den lange polare vinter, men isbjerge og pakis lurer offshore. Bortset fra mennesket er de eneste pattedyr, der befinder sig på øen året rundt, polarræve, rensdyr og isbjørne. I sommermånederne strømmer trækfugle til øen, der da er dækket af et frodigt tæppe af vilde blomster. Longyearbyen har ca. 2.100 indbyggere, blev grundlagt i 1906, er opkaldt efter en amerikansk minedriftstekniker og er øernes administrative hovedstad. Her lokkes med fordybende og spændende aktiviteter fra hundeslædekørsel, vandreture og bryggeribesøg til fjordsafarier og minedriftsekspeditioner. På Svalbard Museum kan I dykke dybere ned i den karakteristiske 400-årige historie på øen. Få information om øens udvikling, de vilde dyr, den fremherskende kulminedrift, forholdet til havet, den videnskabelige udvikling med mere og oplev, hvordan Svalbards tætte afhængighed af land og hav har påvirket kulturen på øerne. Helt frem til 2014 var alkohol forbudt på Svalbard, men i dag kan I besøge det lokale bryggeri, der anvender smeltevand fra en gletsjer til at kreere de unikke dråber.

 

Norwegian Star begiver sig nu sydpå for at komme til Nordkap – ja, det lyder ganske tosset, men er ikke desto mindre korrekt. Spændingen ved at nå Nordkap - den nordligste jordstrækning på det europæiske fastland – er enorm for de fleste, der når så langt. Når skibet ankrer i Honningsvåg, er himlen dekoreret med permanent iriserende skyer – tynde skypartier med et perlemorslignende farvespil - og oplyst af sollyset, der skinner 24 timer i døgnet fra midten af maj til juli - et utroligt skuespil på himlen!  Når I står på de 300 meter høje klipper, vil I blive betaget af naturens skønhed og de mange fugle og græssende rensdyr. Dette særlige landskab af tundraer, dværgtræer og små moser var engang offerplads for nomadiske samere. I dag er det et eftertragtet turistmål, der er markeret med den ikoniske globusskulptur. Det er en helt speciel følelse at vide, at man befinder sig på den sidste del af det kontinentale land inden verdens ende! Også selvom man lige har været i land endnu længere mod nord.

 

Fra Nordkap følges nu den norske kyst på vej mod endestationen. På vejen besøges Hammerfest, der er den nordligste by i Norge, hvor der kræves 5.000 indbyggere for at få denne betegnelse. Byen ligger på samme breddegrad som det nordligste Sibirien og Alaska, så vintrene byder på kraftige snefald og somrene på 24 timers dagslys. Hammerfest fik som den første by i Norge elektrisk gadelys i 1891, så beliggenheden til trods er der tale om en moderne by. Den er også centrum for samisk kultur og huser den internationalt kendte Isbjørneklub, der har udstillinger om jagt i arktiske egne.

 

Det sidste reelle anløb er i Alta, der lokker med bjergtagende natur, spændende historie og interessant kultur. Sautso er en imponerende kløft, der også kaldes Nordeuropas Grand Canyon, og i bunden heraf flyder Alta-floden, der anses for at være en af verdens bedste laksefloder. Vandreture i Sautso er en populær aktivitet for mange besøgende. Dette barske landskab har været beboet i tusindvis af år, hvilket områdets mange stenmalerier og -graveringer vidner om, idet de kan dateres 6.000 år tilbage i tiden. Der er så mange af disse vidnesbyrd, at de er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er dog ikke alt i Alta, der er gammelt. En nyere seværdighed er den unikke Nordlyskatedral, der er bygget i 2013. Den leder tankerne hen på både en ubåd og den olympiske fakkel og er beklædt med titaniumplader. Kirken rummer også BorealisAlta, der byder på en interaktiv nordlysoplevelse, hvor I kan tage del i stemningsfulde indslag baseret på samiske myter og sagn og få et indblik i videnskaben bag dette fascinerende lysfænomen.

 

I forlader skibet i løbet af formiddagen den 10. juni i Tromsø, der i det 19. århundrede var kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner hvilket I kan se og høre meget mere om på Polarmuseet. Tromsø er verdens nordligst beliggende by med flere oplevelser, så som 18-hullers golfbane, botanisk have og universitet, og de studerende er med til at skabe glæde og hygge i gaderne og havnemiljøet samt på caféerne. Byens smukkeste bygning er uden tvivl den trekantede Ishavskatedral, der er delvist inspireret af Operahuset i Sydney. Hele området omkring Tromsø er utroligt smukt og skovrigt og inviterer til fantastiske naturoplevelser. Alt dette skal I selvfølgelig også have mulighed for at opleve, så derfor rykker I ind på et hotel centralt i byen, så I har hele dagen og aftenen til at udforske den og omgivelserne.

 

Og så er det blevet tid til at flyve tilbage til Danmark med fantastiske naturbilleder for evigt printet på nethinden.


Hoteller i Reykjavik og Tromsø

I begge byer bliver I indkvarteret på et centralt beliggende hotel af min. 3* standard. I får gode værelser med eget badeværelse. Opholdet er med morgenmad.


Skibet 

Gør jer klar til en vidunderlig rejse med Norwegian Star, som i sandhed lever op til sit navn: Hun er en stjerne! Dette skib vil imponere jer med masser af lækre spisesteder, hyggelige og festlige barer og lounges, et skønt spaområde og et sprudlende kasino. Så kom ombord og nyd livet med fantastisk velsmagende mad, festlige cocktails og underholdning i verdensklasse. Samtidig er der også sjov i store mængder for børn i alle aldre. Norwegian Star er en ekstra destination på jeres krydstogt!

 

Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Sip jeres yndlingscocktail, mens I vælger udskæring på Angus-kvæget på det amerikanske steakhouse Cagney's, og få fine franske fornemmelser på Le Bistro, mens lækker, hjemmelavet pasta serveres på den rustikke La Cucina. Norwegian Star har noget for enhver smag.

 

I finder 10 barer og lounges på Norwegian Star, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. whisky eller mojitos. Har I tilkøbt Free at Sea-fordelspakken - kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

 

Ombord på Norwegian Star kommer I aldrig til at kede jer! Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med. Gå i det imponerende teater, og oplev flere forrygende shows med musik og dans i flere stilarter - fra Elvis til Tina Turner og fra Queen til Cher. Der er helt sikkert noget, der er jeres klapsalver værd!

 

Norwegian Star blev søsat i 2001 og gennemgik en omfattende renovering i 2018. Hun er 294 meter lang og har plads til ca. 2.400 passagerer.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. 

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro og en brasiliansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 1.500 kr. kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele.

 • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af softdrinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter: Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage. 
 • Internetpakke: 300 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare jer på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Reykjavik og fra Tromsø - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 overnatning på hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på hotel i Tromsø inkl. morgenmad
 • 11 overnatningers krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Transfers i Reykjavik og Tromsø
 • Turistskat, som betales direkte til hotellerne
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data er korrekte. Ca. 7-10 dage før afrejse modtager et afrejsebrev med praktisk information samt billetter og voucher til fly og hotel. Der skal foretages online checkin hos rederiet for at få selve krydstogtsbilletten. Øster Lindet er behjælpelig med brugsanvisning hertil. Opdages fejl på nogle af dokumenterne, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas, visum og forsikringer

Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

 

Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring, som dækker dig, mens du er ude at rejse. Samtidig anbefales også tegning af en afbestillingsforsikring, som sikrer dig ved akut opstået sygdom, som forhindrer deltagelse på rejsen. Forsikringer kan tilkøbes hos eget forsikringsselskab eller særligt rejseforsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. november 2023 kl. 23:59

Krydstogt til Island, Svalbard og Nordkap