Smukke vipper eller bryn

Sidste chance!

Med et lash lift hos Rihambahig.Clinic får dine vipper et flot buk og en sort farve, der gør, at det ligner, du har mascara på hver dag. Du kan også vælge brow lamination, som giver dine bryn en symmetrisk og ensartet form.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Rutinerne om morgenen er med til at klæde dig godt på til at klare dagen. Lad det være alt fra en tidlig kop kaffe for at vække sanserne til den hyggelige stund ved morgenbordet. Men det er dog ikke alle morgenrutiner, der vækker lige stor begejstring, og tiden brugt på disse, kunne meget vel være givet ud et andet sted.

 

Med en behandling hos Rihambahig.Clinic slipper du for tjansen med at tegne øjebryn op eller at bukke og farve vipperne hver morgen. Du vågner simpelthen op med smukke, ensartede og fyldige bryn eller vipper og er klar til at møde dagen. Det er da ren luksus.

 

Ved et lash lift får dine vipper et flot buk og sort farve, der gør, at det ligner, du har mascara på. Brow lamination giver dine bryn en symmetrisk og ensartet form, og dine bryn vil se fyldigere ud. Resultatet varer i ca. 6 uger, så det er rigtig godt givet ud.


Du får:

 • Lash lift eller brow lamination

 

SPOTpris 250 kr. Normalpris 500 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00 samt lørdag kl. 11.00 - 15.00 til og med den 23. december 2023.


Om Rihambahig.Clinic

I klinikken står Riham, der er permanent makeup artist, og som brænder for at gøre en forskel. Hun er passioneret for at gøre dig til en smukkere version af dig selv og at til at give dig bryn og vipper, som du kan være helt tilfreds med. 

 

Hun arbejder ud fra at skabe et harmonisk resultat, så du kan føle dig smuk, og så din hverdag bliver lettere. Hendes klinik ligger på Vestre Teglgade lige overfor den gule bygning ca. 10 minutters gang fra Sydhavn st., og der er 2 timers gratis parkering ved klinikken.

Book tid ved at ringe på 42806411. Husk at nævne, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Aflysning skal ske senest 24 timer inden din tid, ellers vil dit værdibevis blive betragtet som indløst.

 

Medbring dit værdibevis printet eller på mobilen.

 

Værdibeviset kan indløses mandag-fredag kl. 9.00 - 15.00 samt lørdag kl. 11.00 - 15.00 til og med den 23. december 2023.

Én unik kode gælder til den valgte behandling.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rihambahig.clinic.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Rihambahig.clinic

  Vestre teglgade 22 1.tv, 2450 København SV
  Tlf.: 42 80 64 11 | CVR: 43427946 | Rihambahig@hotmail.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 27. september 2023 kl. 23:59

  Lash lift og brow lamination