Overtræk til havemøbler

Udsolgt

Beskyt dine havemøbler hele året med et vandafvisende overtræk i en perfekt størrelse og med praktisk snoretræk, der sørger for optimal beskyttelse af både bord og stole.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
  • Overtræk til havemøbler i sort 

 

SPOTpris 179 kr. Normalpris 499 kr. Spar 64 %

 

Prisen er ekskl. fragt på 34 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. juni 2023.


Om overtrækket 


Havemøblerne, der udgør en stor del af sommerens havehygge, har for mange stor værdi, og derfor er et specieldesignet overtræk en perfekt investering

 

Overtrækket måler 200 x 160 x 70 cm og har en perfekt pasform, der sikrer, at dine møbler er fuldstændigt dækket og beskyttet mod elementerne. Overtrækket betyder, at du trygt kan lade dine havemøbler stå udenfor, uden at bekymre dig om potentielle skader.

 

Et af de unikke træk ved overtrækket snoretrækket, så det kan spændes til, så det slutter helt tæt. Dette giver en ekstra beskyttelse mod vindstød og sikrer, at intet snavs eller fugt trænger ind under overtrækket. Du kan have fuld tillid til, at dine møbler forbliver i optimal stand, selv under de mest udfordrende vejrforhold.Overtræk er fremstillet af slidstærkt og vandafvisende materiale af høj kvalitet. Det er UV-beskyttet for at forhindre falmen og opretholde de oprindelige farver på dine møbler. Overtrækket er tillige nemt at rengøre og tørrer hurtigt.


Prisen er ekskl. fragt på 34 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. juni 2023.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Én unik kode gælder for:

 

  • Overtræk til havemøbler i sort 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Wedobetter ApS. 

 

Returadresse:
Wedobetter
Virkelyst 21A
9400 Nørresundby

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Wedobetter ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Wedobetter

Virkelyst 21A
9400 Nørresundby
support@wedobetter.dk
CVR: 42900338
Hjemmeside |

Sidste chance: 21. juni 2023 kl. 23:59

Overtræk til havemøbler