Rundrejse i Indien med tigersafari

Sidste chance!

Eventyrlig rundrejse i Indien! Oplev bl.a. verdens smukkeste bygning Taj Mahal og se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark. En erfaren dansktalende rejseleder er med på hele rejsen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag med Over Alle Bjerge på den ultimative rundrejse til Indien. Eventyret starter i hovedstaden New Delhi. Byen emmer af historie og grandios arkitektur fra Stormogulerne og det engelske kolonistyre. I Jaipur møder I ørkenens kameler og ser Maharajaens lyserøde palads. I besøger Ranthambore National Park, hvor I skal på safari med mulighed for at se den mægtige tiger.

 

Et af turens højdepunkter oplever I i Agra, den gamle hovedstad. Det var her Stormogulerne byggede deres flotteste bygninger som det røde fort og det underskønne Tajs Mahal.

 

I kommer til at opleve alle Indiens højdepunkter og tigersafari på den rigtige årstid - simpelthen Indien når det er bedst!

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Oplev verdens smukkeste bygning Taj Mahal
 • Se tigeren brøle i Ranthambhore Nationalpark
 • Erfaren dansk rejseleder, der gør historien levende

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til New Delhi t/r 
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 11 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Rickshaw tur i Old Delhi
 • 1 overnatning inkl. to safarikørsler i Ranthambore Nationalpark og frokost
 • En tur i biografen – ”Bollywood”
 • 9 overnatninger på gode mellemklasse hoteller (flere med pool)
 • Morgenmad alle dage 
 • Aftensmad alle dage
 • Dansk rejseleder 
 • Indisk lokalguide

 

Afrejse fra København den 24. november - 4. december 2023:

 • Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. 
 • Enkeltværelse: SPOTpris 16.995 kr. 

 

Afrejse fra København den 21. - 31. januar 2024:

 • Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. 
 • Enkeltværelse: SPOTpris 16.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse. 

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet for rejsen afregnes til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indien (Et E-Visa Koster p.t. 25 USD)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person

 

Se flyinformation længere nede.


Program

 

Dag 1 - Eventyret starter

Vi flyver fra København først på eftermiddagen med Etihad til New Dehli. Vi har valgt den bedste årstid (som en varm dansk sommerdag). I januar er det ikke for varmt, det regner ikke meget, og der er god chance for at se tigeren.

 

Dag 2 - Det myldrende Old Delhi med bazar og Rickshaw tur

Om morgenen ankommer I til den pulserende storby New Dehli. I kører til jeres hotel, så I kan tjekke ind tidligt om morgenen. Her vil der være mulighed for et hvil og en sen morgenmad, inden I begynder jeres rundtur i hovedstaden. 

 

I dag skal I ud og se på ”Old Delhi”, og I kører forbi det røde fort. Det imponerende bygningsværk blev bygget i 1638-48, hvor Mogulerne havde deres storhedstid. De 33 meter høje mure af rød sandsten knejser over resten af det gamle Dehli. Ikke så langt fra fortet ser I også Indiens største moske, fredagsmoskeen Jama Mashid fra 1700-tallet. I samme område tager I på en rickshaw tur i de gamle gader ved Chandni Chowk bazaren. Turen tager jer til Hamayuns mausoleum, som er et af de klassiske bygningsværker og ligeledes på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Mausoleet blev bygget til den anden Stormogul og er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Tajs Mahal.

 

I skal også se den nye del af byen, som med sine grandiose bygninger er en stærk kontrast til det mylder med sm, snoede gader, I så i Old Delhi. I kører også forbi præsidentpaladset og den store India Gate, som leder tankerne til triumfbuen i Paris. 

 

Dag 3 - Delhi til Jaipur

I besøger Qubt Minar, der er på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. Det 73 meter høje murstenstårn er bygget helt tilbage i 1192 af Delhis første sultan og er det højeste i verden af sin art. Herefter kører I fra hovedstaden og sætter kurs mod ørkenen i vest og delstaten Rajastan. Her kommer I til byen, der er hovedstad i delstaten Rajastan, og som kaldes ”den lyserøde by”, fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. 

 

Om aftenen skal I i biografen. Man kommer ikke uden om ”Bollywood” på en tur til Indien. Det er en hel kunstart i sig selv og byder gerne på heftige biljagter, kampscener grænsende til det overnaturlige og et elskende par, der ikke kan få hinanden pga. en ond skurk. Det er ikke utænkeligt, at de alle sammen bryder ud i sang og dans midt på gaden, inden fejden genoptages. 

 

Dag 4 - Maharajaens paladser

Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort, som I tager fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk, der ligger flot på en bakketop. Dem der har lyst tager turen op til fortet på elefantryg. Man kan dog også vælge at blive kørt med jeep. 

 

I går igennem Maharajaens imponerende paladser og ser blandt andet Sejrshallen, der er berømt for at have alle fire vægge belagt med en glitrende mosaik af spejle. I kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”vindens palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser I desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. Tillader tiden det, vil I se Jantar Mantar, som er en stor udendørs samling af videnskabelige instrumenter til observation af himmellegemerne, herunder verdens største sten solur, der kan vise tiden med 2 sekunders nøjagtighed.

 

Dag 5 - Safari på udkig efter tigeren

Efter morgenmaden kører I til Ranthambhore. I bor to nætter ved Indiens mest berømte nationalpark. I har skiftet bussen ud og kører i flere små safarikøretøjer. Her findes den største bestand af vilde Bengalske tigere, og verdens naturfotografer har taget forsidebilleder til blade som f.eks. National Geographic. Forhåbentlig får I den at se, men der er også mulighed for at opleve en række andre interessante dyr herunder leoparder, bjørne, gazeller, krokodiller, pythonslanger, hyæner, sjakaler og aber. I gamle dage var det Maharajaens af Jaipurs private jagtområde, men blev fredet som nationalpark i 1973. I kører en safaritur om aftenen, hvor dyrere er mest aktive.

 

Dag 6 - En safaritur om morgenen og afslapning

I kører endnu en safarikøretur om morgenen. Her er dyrene ligeledes meget aktive. Resten af dagen er til fri disposition på jeres hyggelige junglehotel. Her er tid til at læse en bog eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Der er fuldpension de to dage i Ranthambhore Nationalpark. Det er meget praktisk, da der ikke er nogle restauranter i området.

 

Dag 7 - Taj Mahal i horisonten

Om formiddagen kører I til den gamle hovedstad Agra, som med en historie på omkring 3500 år har masser af gammel kultur. Byen havde sin gyldne periode under stormogulerne, der gjorde byen til Indiens hovedstad i 1526. Stormogulen Babur indtog stedet, og hans efterfølgere regerede byen helt frem til englænderne overtog i 1803. Fra den tid finder man nogle af Indiens mest fantastiske bygningsværker herunder stormogulernes palads det Røde Fort og det verdenskendte Taj Mahal. På vejen til Agra besøger I spøgelsesbyen Fatehpur Sikri grundlagt af Akbar den store i 1569, men forladt efter bare 14 år på grund af vandmangel. Som et episk digt bygget i rød marmor med store pladser og paladser, der bringer tankerne på en mystisk og storladen fortid.

 

Dag 8 - Verdens smukkeste bygning

Man har sagt, at Taj Mahal er verdens smukkeste bygning, og når man står foran den i morgensolens bløde stråler og hører den smukke historie, er man ikke i tvivl. I går så I Taj Mahal fra afstand. I dag skal I helt tæt på og se alle de smukke detaljer. Det er bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 1600-tallet og er det ypperste af indisk islamisk arkitektur. Taj Mahal synes perfekt fra alle vinkler, og går man tæt på, ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere.

 

Senere på eftermiddagen besøger I det Røde fort i Agra, hvor Stormogulerne boede, mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige.

 

Dag 9 - New Dehli og Gandhi

I kører mod New Dehli, og inden I kommer til hotellet, oplever I stemningen ved Raj Ghat, som er det sted, hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Der er en fredelig park og en evigt brændende flamme på stedet, hvor hans kremation fandt sted. Gandhi har en helt speciel plads i indernes hjerte, og det mærkes tydeligt på stedet.

 

Resten af dagen er til fri disposition. 

 

Om aftenen mødes gruppen for at spise afskedsmiddag.

Dag 10 - New Dehli

Formiddagen er til fri disposition. Man kan gå på et af byens mange museer og se imponerende kultur og historie fra et af verdens ældst beboede områder. Det var i dalen langs Indus-floden, at de første byer opstod. Man kan også tage forbi et af de store markeder for at gøre en god handel. Her er mange fine souvenirs og håndværk i stof og træ. Efter frokost kører I mod lufthavnen  

 

Dag 11 - Retur til København

11 dages eventyr er ved at være til ende, og Ihar fået oplevelser for livet med hjem. I flyver via Abu Dhabi og ankommer i København om morgenen.

 

 

Vær opmærksom på, at programmet på november afgangen er i en anden rækkefølge, da I ikke kan komme ind i Ranthambhore Nationalpark om onsdagen, men I besøger alle de nævnte steder.


Hoteller

I skal bo på følgende hoteller:

 

 • Delhi: WelcomeHotel Dwarka
 • Jaipur: Ramada Jaipur
 • Ranthambhore: Ranthambhore Regency
 • Agra: Crystal Sarovar Premiere
 • Delhi: WelcomeHotel Dwarka

Flyinformation

Der flyves med Etihad Airways via Abu Dhabi.

 

Flytider København:

 

Afrejse den 24. november 2023:

 • Afgang København kl. 09.30
  Ankomst Abu Dhabi kl. 18.50
 • Afgang Abu Dhabi kl. 22.10
  Ankomst Delhi kl. 03.00 (den 25. november 2023)

 

Hjemrejse den 3. december 2023:

 • Afgang Delhi kl. 20.50
  Ankomst Abu Dhabi kl. 23.20
 • Afgang Abu Dhabi kl. 02.35 (den 04. december 2023)
  Ankomst København kl. 06.20

 

 

Afrejse den 21. januar 2024:

 • Afgang København kl. 09.30
  Ankomst Abu Dhabi kl. 18.50
 • Afgang Abu Dhabi kl. 22.10
  Ankomst Delhi kl. 03.00 (den 22. januar 2024)

 

Hjemrejse den 30. januar 2024:

 • Afgang Delhi kl. 16.55
  Ankomst Abu Dhabi kl. 19.25
 • Afgang Abu Dhabi kl. 02.35 (den 31. januar 2024)
  Ankomst København kl. 06.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kasper@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 21. juni 2023, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kasper@overallebjerge.dk

 

Betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet for rejsen afregnes til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til New Delhi t/r 
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 11 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Rickshaw tur i Old Delhi
 • 1 overnatning inkl. to safarikørsler i Ranthambore Nationalpark og frokost
 • En tur i biografen – ”Bollywood”
 • 9 overnatninger på gode mellemklasse hoteller (flere med pool)
 • Morgenmad alle dage 
 • Aftensmad alle dage
 • Dansk rejseleder 
 • Indisk lokalguide

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indien (Et E-Visa Koster p.t. 25 USD)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne samt hotel af samme standard.

 

Over Alle Bjerger er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

  

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Over Alle Bjerge

   Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
   Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 21. juni 2023 kl. 23:59

   Rundrejse i Indien