Herregårdsophold på Højstrupgård

Sidste chance!

På en idyllisk beliggenhed i Helsingør, omkranset af lindetræer og rhododendron og med den smukkeste udsigt over Øresund, finder I Højstrupgård. Her kan I se frem til et herskabeligt ophold uden afbrydelser, og hvor der er fred og ro til at få pulsen ned.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Højstrupgård ligger på en lille bakke, tæt på skov og eng og med udsigt over Øresund og Sverige. Den istandsatte herregård fra 1872 er et idyllisk åndehul, hvor tiden er helt jeres egen, og hvor der er plads til ro, fordybelse og nydelse.

 

Som en del af jeres ophold på Højstrupgård kan I se frem til gastronomiske oplevelser i herregårdens restaurant, hvor de velsammensatte retter akkompagneres af en smuk udsigt over Øresund. Besøger I herregården om sommeren, kan I også vælge at nyde retterne på den tilstødende terrasse.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Idyllisk herregårdsophold, hvor der er ro og fred til at få pulsen helt ned
 • Inklusiv 2-retters middag i restauranten
 • Perfekt udgangspunkt for at opleve Helsingør, Kronborg slot, Søfartsmuseet, Helsingborg og meget mere

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst (fra kl. 14.00 - 16.00)
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad

 

SPOTpris 845 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.


Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - fredag fra den 26. juni til og med den 20. december 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Højstrupgård.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Højstrupgård

Højstrupgård herregård stod færdigbygget i 1872, og året efter fik den sit navn, hvor den blev opkaldt efter Heibergs romantiske festspil "Elverhøj". Romantik er da også en gennemgående faktor på den imponerende herregård, hvor der både er tid og rum til afslapning, hygge og dejlige oplevelser i den omkringliggende natur.

 

Herregården ligger i en stor park på 300.000 kvm, så I bl.a. kan tage på vandreture, skovture og svømmeture i Øresund. I kan også besøge Helsingør Golf Clubs smukke 18 huls-bane, som ligger lige ved alléen, der fører op til Højstrupgård. 

 

Undervejs i jeres ophold kan I se frem til at nyde en middag i herregårdens restaurant, hvor det dygtige kokketeam sammensætter skønne retter ud fra årstidens gode råvarer. Mantraet er, at maden skal være enkel, velsmagende og så vidt muligt baseret på lokale råvarer.

 

Sådan skal I bo

Højstrupgård har 36 standardværelser, som alle er udstyret med bad, toilet, hårtørrer og fladskærms-tv. Der er desuden adgang til gratis wi-fi på alle værelser.


Om området

I området omkring Højstrupgård finder I masser af besøgsværdige seværdigheder, museer og attraktioner.

 

Helt oplagt er det at besøge Kronborg, hvor I bl.a. kan se Holger Danske i kasematterne og blive klogere på kongehusets historie. Lige overfor slottet finder I også Kulturværftet, der en omdannelse og udbygning af det gamle skibsværft, og værftets madmarked, hvor I finder et væld af madboder. Også M/S Søfartsmuseum ligger lige ved Kronborg slot og er absolut et besøg værd. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group og formidler søfartens historie, så alle aldre kan være med.

 

I kan også tage omkring Toldkammeret, som siden 1989 har fungeret som kulturhus for Helsingør og omegn, eller I kan lægge vejen forbi Helsingør bymuseum, hvor I kan dykke ned i havnebyens historie og bl.a. kan se en model af Helsingør by, som den så ud i 1801. Selve museet har til huse i en bygning fra det 16. og 17. århundrede, som indtil 1902 fungerede som fattighus.

 

Vil I på opdagelse uden for Helsingør, tager det blot 15 minutter med færgen til svenske Helsingborg, hvor I, foruden den hyggelige slotspark, der omkranser middelaldertårnet Kärnan, finder hyggelige stræder, caféer og masser af små, søde butikker.

 

Vi kan også anbefale at tage vejen til Humlebæk, hvor I kan besøge Louisiana – Museum of Modern Art og se de spændende udstillinger med moderne kunst og samtidskunst. Eller I kan køre til Dronningmølle, hvor I finder Rudolph Tegners museum. Tegner var billedhugger, og i 1938 opførte han sit eget museum i beton og med sine skulpturer fordelt i landskabet.

 

Seværdighederne står nærmest i kø for at blive besøgt, og personalet hos Højstrupgård hjælper gerne med anbefalinger til mindeværdige besøgsmål.


Højstrupgård.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Højstrupgård på info@hojstrupgaard.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kontakt Højstrupgård på tlf. 49 28 09 00.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - fredag fra den 26. juni til og med den 20. december 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst (fra kl. 14.00 - 16.00)
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Højstrupgård.

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Højstrupgård.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Højstrupgård

Ejler Jensens Vej 1, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 76 66 66 | CVR: 31163633 | info@hojstrupgaard.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. juni 2023 kl. 23:59

Ophold på Højstrupgård