Malmø med enestående udsigt

Sidste chance!

Hotel Malmö Arena ligger fantastisk i Malmø, og her får I forkælelse for alle sanser. Nyd den enestående udsigt fra Skybaren på 16. sal, få forrygende smagsoplevelser i restauranten, og få pulsen både op og ned i hotellets fitnesscenter og spaområde.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Malmö Arena Hotel er et moderne, familieejet hotel med en førsteklasses beliggenhed i Malmø. På hotellet er der garanti for et forrygende ophold med fantastisk madlavningskunst og ikke mindst en helt unik udsigt over Øresundsbroen og Malmø.

 

På hotellets 16. etage, 85 meter over havets overflade, finder I den imponerende Skybar, hvor de gennemgående panoramavinduer giver en enestående udsigt i alle retninger. Her kan I se frem til at nyde et glas bobler, inden Nilssons Restaurang & Bar frister med en 2-retters middag i stueetagen.

 

Det er supernemt at komme til Malmö Arena Hotel fra København. Tager I Øresundstoget fra Københavns lufthavn, kan I være på Malmö Arena Hotel i løbet af et kvarter, og foretrækker I at køre selv, rammer I hotellet efter blot 20 minutter.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Hotellet har en førsteklasses beliggenhed i Malmø
 • Fantastisk Skybar med udsigt over smukke Øresund
 • Hotellet ligger lige overfor Emporia, der er et af Sveriges største shoppingcentre

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i et opgraderet Premiumværelse
 • 1 glas bobler i Skybaren pr. person
 • 2-retters middag
 • Morgenmad
 • Parkering i hotellets parkeringskælder

 

SPOTpris 1.470 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. november 2023.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes den 4.-5. august, den 2. september og den 10.-17. september 2023.

 

OBS: Restauranten holder lukket på søndage.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hotel Malmö Arena

Det moderne Hotel Malmö Arena ligger i Hyllie i Malmø og byder bl.a. på et indendørs og udendørs fitnesscenter, sauna og spabad samt et nybygget legerum for de mindste. Derudover ligger Malmø centrum blot en 7-minutters togtur væk, så der er rig mulighed for at fylde tiden godt ud, når I bor på hotellet.

 

I hotellets stueetage finder I Nilssons Restaurant & Bar, hvor kokkene sammensætter menuer med afsæt i det moderne skånske køkken, og hvor håndværket og de lokale råvarer er i fokus. Restauranten byder på spændende nordiske smagskombinationer med påvirkninger fra hele verden, og der er derfor nok at glæde sig til, når I sætter jer til bords til den 2-retters middag, der er inkluderet i opholdet.

 

Skal pulsen op eller ned, finder I det splinternye fitnesscenter og saunaafdelingen på hotellets andensal, og som gæster på Hotel Malmö Arena kan I frit benytte faciliteterne.

 

For børn og barnlige sjæle byder hotellet på et fantastisk legerum. Legerummet er indrettet i samarbejde med kulturcenteret Funnys Äventyr, der er beliggende i Malmø, og som er bygget op omkring eventyr af H. C. Andersen samt fortællingerne om Peddersen & Findus, Mumitroldene, Alice i Eventyrland og mange flere. Legerummet giver en forsmag på, hvad kulturcenteret byder på, og har faciliteter til, at børn kan tegne, lege, læse og lave håndværk.

 

Sådan skal I bo

I finder jeres værelse i den nyeste del af hotellet, hvor de stilfulde og farverige premiumværelser er indrettet med fokus på ekstra komfort. Værelserne har store vinduespartier, smukke trægulve og varme farver på væggene og byder på alle de fornødenheder, I har brug for på jeres ophold: Kingsize-seng, badeværelse med gulvvarme, aircondition, mørklægningsgardiner, pengeskab, hårtørrer, skrivebord og stol, tv, telefon, elkedel, strygejern, bord og strygejern samt bøjler.

 

Alle værelser er indrettet med komfortable senge fra Hilding Anders af høj kvalitet og er redt med behageligt sengetøj af 100 % bomuldssatin.

 

Fun fact

Klinger Malmø Arena bekendt? Så er det måske fordi de danske håndboldherrer spillede flere af deres kampe i Malmø Arena under VM-slutrunden i januar 2023, inden de vandt titlen som verdensmestre i Stockholm.


Om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by, og her finder I masser af både kultur, spændende mad, innovativ arkitektur og livligt leben. Beliggenheden lige ved havet gør Malmø til et smukt bekendtskab hele året rundt, og de mange grønne parker, der har givet Malmø tilnavnet "Parkernes By", indbyder til skønne gåture.

 

Når I besøger Malmø, er byens vartegn, Turning Torso, et absolut must at se. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som er tegnet af arkitekten Santiago Calatravas, og som vrider sig 90° fra base til top. 

 

Kulturlivet i Malmø er også noget ganske særligt og er præget af nysgerrighed og mangfoldighed. Byen bobler af kreativitet og byder blandt andet på en række spændende større museer samt et stort udvalg af mindre kunstgallerier med en meget høj standard.

 

Centralt i Malmø finder I Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

 

Malmøhus Slotshave er også et besøg værd. Den 12.000 kvm store, økologiske have er omgivet af Malmøs kanaler, og den huser både køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder.

 

Også shoppingtrangen får I nemt stillet i Malmø. Lige overfor hotellet ligger det velbesøgte shoppingcenter Emporia, der er regionens største indkøbscenter med omkring 150 butikker, caféer og restauranter. Her kan I finde alt fra store internationale mærker til mindre butikker med eget udvalg, og besøger I centerets tag, finder I en stor tagpark med en storslået udsigt. Den 27.000 kvadratmeter store park er næsten på størrelse med fire fodboldbaner, hvilket gør den til en af ​​de ti største taghaver i verden.

 

TIP: Malmø er den by i Sverige med flest pubber og restauranter pr. indbygger, og det er derfor helt oplagt at gå på udforskning i byens kulinariske muligheder. 


Hotel-Malmö-Arena.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Hotel Malmö Arena på mail til info@malmoarenahotel.com. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. november 2023.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes den 4.-5. august, den 2. september og den 10.-17. september 2023.

 

OBS: Restauranten holder lukket på søndage.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i et opgraderet Premiumværelse
 • 1 glas bobler i Skybaren pr. person
 • 2-retters middag
 • Morgenmad
 • Parkering i hotellets parkeringskælder

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Malmö Arena AB.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Malmö Arena

Hyllie Boulevard 12 , 21532 Malmø , Sverige , info@malmoarenahotel.com , CVR: 556979-7672
Hjemmeside |

Sidste chance: 22. juni 2023 kl. 23:59

Ophold på Hotel Malmö Arena