Ubeskriveligt smukke Azorerne

Sidste chance!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukke ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af naturfænomener og nogle af jordens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret af National Geographic, og det er ganske let at forstå.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter.

 

Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. I kommer til at bo i den ældste del af Ponta Delgada på et stemningsfyldt og charmerende hotel.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Azorerne - Naturoplevelser i verdensklasse
 • Spændende udflugter inkluderet i rejsen
 • Charmerende og stemningsfyldt hotel beliggende i den gamle bydel

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Talisman (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Smag på Azorerne
 • Udflugt – Lagos das Furnas
 • Udflugt – Jeeptur ved tvillingesøen
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund, Aalborg og Københavns lufthavn – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse.

 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 10. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 17. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 24. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 31. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 14. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 21. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 28. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 5. oktober 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

 

København:

Den 10. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 17. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 24. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 31. august 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 7. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 14. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 21. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 28. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 5. oktober 2023
SPOTpris 6.799 kr.

 

 

Aalborg:

Den 7. september 2023
SPOTpris 6.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse 

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse.

 

Tilkøb
Tillkøbes direkte hos Bravo Tours:

 

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Talisman 

Hotel Talisman er et charmerende hotel, der er beliggende i de historiske gader i den ældste del at Ponta Delgada. Hotellet er meget smagfuldt indrettet med smukke møbler i ældre stil, der klæder stedet. Talisman er kendt for sin fantastiske og meget anerkendte fiske- og skaldyrsrestaurant, Palm Terrace.


På taget af hotellet ligger en smuk solterrasse med en lille, fin pool og liggestole. Herfra har I en herlig udsigt over byens tage. Ved siden af hotellet kan I slappe af i en dejlig, velholdt grøn have. Hotellet ligger midt i Ponta Delgada. I kan derfor let gå til både butikker, restauranter, hyggelige torve og den lækre havnepromenade. Kort sagt en skøn og central beliggenhed. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et nydeligt dobbeltværelse med eget toilet/bad. Her er også aircondition, telefon, satellit-tv, wi-fi, minikøleskab (mod gebyr) og hårtørrer.  


Indretningen varierer fra værelse til værelse, og nogle værelser er uden balkon eller fransk balkon.

 

Godt at vide 

Hotellet er beliggende i midten af den gamle bydel Ponta Delgada, der kan derfor forekomme støj fra byen. 

 

Hotellet har et mindre fitnessrum.

 

Der tilbydes vaskeservice mod gebyr. 

 

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af en bagagebus, og jeres rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 

 

Morgenmad 

Jeres ophold er inkl. morgenmad som serveres i hotellets restaurant Palm Terrace.


Udflugter

På jeres ferie kan I se frem til tre spændende udflugter, der er inkluderet i prisen.

 

Smag på Azorerne:

På denne udflugt skal i smage på Azorernes enestående køkken, der bærer præg af, at det ligger midt ude i Atlanterhavet, og i mange århundrede har været afskåret fra omverden. Der produceres rigtig mange, lækre produkter på de ni øer, hvor man udnytter, hvad man har og tryller delikate, traditionelle retter frem.


I bliver introduceret for nogle af de retter, man kan finde rundt på de mange små og hyggelige restauranter på øerne. Når vi rejser nye steder hen, så er det en del af oplevelsen at prøve nye smage og sammensætninger, men indimellem mangler vi måske modet til at bestille noget nyt og ukendt. Her får I lov til at smage lidt af det hele, mens I lærer mere om maden og de lokale, kulinariske traditioner.Maden kommer som små anretninger, hvor I bl.a. skal smage lokal ost, traditionelle fiskeretter, kød samt lokale drikke som øl, vin og sodavand.På turen er det en god idé at medbringe: Kamera og lidt appetit (bemærk arrangementet er en let frokost).

 

Lagos das Furnas:

På denne heldagstur skal I besøge øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Caldeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Varmen i jorden bliver udnyttet i geotermiske anlæg, som ligger nord for Furnas. Gennem mange år har indbyggerne i Furnas brugt varmen til at tilberede den traditionelle Furnas-ret ’Cozido’. Gryderetten indeholder alt godt fra køkkenhaven samt gode kødudskæringer, der sænkes to meter ned i den vulkanske jord, hvor den koger ved 100 grader i ca. fire timer. Retten er selvfølgelig på menuen til frokost.I Furnas by besøger I, desuden øens smukke botaniske have, Terra Nostra parken, som er Azorernes største botaniske have på 12 hektar. Der er en guidet rundtur i parken, hvor I hører mere om den fauna og historie, parken rummer. Terra Nosta er også kendt for ungdommens kilde, som er et termisk bad med 36 grader varmt vand. Der er mulighed for at bade og nyde varmen i de bedste omgivelser (husk badetøj og håndklæde).I runder besøget i Furnas af ved udsigtspunktet Pico do Ferro, som byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø i ét billede. På tilbageturen til Ponta Delgada kommer I forbi en af de sidste te-plantager i Europa Chá Gorreana fra 1883, hvor de bruger de traditionelle maskiner til deres te-produktion.På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, badetøj, håndklæder, vand, snacks og evt. gode sko.

 


Jeeptur ved tvillingesøen:

På denne tur begynder I på den vestlige kyst af øen São Miguel, hvor I besøger det store krater-område, Sete Cidades. Dette krater er et af Portugals syv naturlige vidundere. Vi stopper ved mange udsigtspunkter, herunder Empadada Lakes, Pico da Cruz, Cumeeira Grande (kraterkanten), Vista do Rei, byen Sete Cidades samt mange andre. En tur rundt om kraterkanten er altid spændende, hvor I vil se de mest fantastiske udsigter!Har man været på São Miguel før, eller ønsker at se de kendte områder fra en unik og autentisk vinkel, hvor busser og biler ikke kommer, er Jeep turene helt klart den bedste måde at komme rundt på! En oplevelse med gode minder og billeder hele vejen igennem!Vær opmærksom på: Max kapaciteten i jeep er 6 personer, er man en familie afsted, kan man være 8 personer. Vi anbefaler ikke denne tur for gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende.På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og snacks.


Om området 

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. I skal bo i den største by Ponta Delgada med den smukke havnepromenade. Her kan I besøge de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. 

 

I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller prøv klatring eller en tur i kajak.

 

På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst.

 

São Miguel har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

 

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne og blot et par grader lavere i foråret og efteråret. 


Flyinformation 

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 08.30
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Venligst bemærk, der er mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejse.
OBS: den 7/9 er mellemlandingen i Aalborg.

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang fra Aalborg kl. 08.25
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Aalborg kl. 19.20

 

Venligst bemærk, der er mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

 Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Talisman (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Smag på Azorerne
 • Udflugt – Lagos das Furnas
 • Udflugt – Jeeptur ved tvillingesøen
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund, Aalborg og Københavns lufthavn – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse 

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Tillkøbes direkte hos Bravo Tours):

 

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 250 kr.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 16. juni 2023 kl. 23:59

  Rejse til Azorerne