Stjerneskud hos Café Lucca

Sidste chance!

Nyd et overdådigt stjerneskud med rødspættefilet, rejer, krebsehaler og kaviar hos Café Lucca i Valby.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Cafe Lucca i Valby er det perfekte sted at nyde denne overdådige udgave af en stolt, dansk klassisk ret. Café Lucca serverer nemlig de lækreste retter med friske fisk og skaldyr. 

Her serveres stjerneskuddet med en friturestegt og dampet rødspættefilet på frisk landbrød med tomat og agurk. Dertil er retten pyntet med rejer, krebsehaler, kaviar, asparges, blandet salat, rødløg, citronskiver og thousand island dressing.

Dette er altså virkelig en en skøn smagsoplevelse.


Du får:

 • Anretning med stjerneskud


SPOTpris 119 kr. Normalpris 199 kr. Spar 40%


Indløses i restauranten mandag til fredag fra kl. 12.00-16.00 til og med den 20. september.


Om Café Lucca

Café Lucca i Valby er et populært steder at besøge for en god kop kaffe, lækker mad og hyggelig atmosfære. Caféen er beliggende i hjertet af Valby, en livlig bydel i København, og er kendt for sin afslappede stemning, venlige personale og unikke atmosfære.

Caféens menu byder på saftige sandwich, salater og tapas. Kaffen er naturligvis i topklasse, og der er også et godt udvalg af te, smoothies og friskpressede juicer. Du kan også nyde en god flaske vin eller en kold øl, hvis du ønsker det.

Café Lucca er også kendt for deres fantastiske brunch, som serveres hver weekend. Her kan du nyde alt fra friske croissanter og røræg til bacon, pandekager og frisk frugt. Det er en perfekt måde at starte weekenden på sammen med venner og familie.

Caféen har en skøn udendørs terrasse, hvor du kan nyde solen og det travle byliv i Valby.

Café Lucca i Valby er mere end bare en café - det er et samlingssted for lokalbefolkningen, et sted at mødes, slappe af og nyde livets gode ting. Her går du ikke forgæves, hvis du ønsker god mad, lækker kaffe og hyggelig atmosfære

Indløses i restauranten mandag til fredag fra kl. 12.00-16.00 til og med den 20. september.

 

Værdibeviset gælder for én person.

 

Medbring bevis printet eller på mobil.

 

Værdibeviset gælder ikke som takeaway. 

 

Bordbestilling er en god ide men ikke en nødvendighed. Bestilling kan ske på telefon, mail eller hjemmeside (der tages dog forbehold for udsolgte pladser, såfremt man ikke booker).

Én unik kode gælder til 1 x moules frites med aioli for 1 person.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café og Restaurant Lucca. Tilbuddet kan ikke benyttes som takeaway.

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Café og Restaurant Lucca

   Valby Langgade 56, 2500 Valby
   Tlf.: 36 45 36 90 | CVR: 32267122 | luccavalby@gmail.com | Hjemmeside |

   Sidste chance: 20. juni 2023 kl. 23:59

   Stjerneskud hos Café Lucca