Transportabel bordgrill

Sidste chance!

Med denne smarte bordgrill bliver det let at grille mad på stranden, i parken eller på camping. Inkl. taske til opbevaring/beskyttelse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner
 • Bordgrill inkl. taske til opbevaring/beskyttelse

 

SPOTpris 299 kr. Normalpris 799 kr. Spar 62 %

 

Prisen er ekskl. fragt på 39 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 12. juni 2023.


Der er mange årsager til at anskaffe sig en bordgrill og mange måder at bruge den på. Kniber det f.eks. med pladsen eller skal maden laves et andet sted end derhjemme, så er denne bordgrill fra Asado perfekt til turen på stranden, i parken, til campingturen eller hvor I nu skal hen. Bordgrillen er let at transportere i den tilhørende taske og størrelsen gør, at den let kan placeres på et bord.

 

Når den så står på sin plads, så er det bare i med kullene og på med risten - så er I klar til at grille. Grillen er udviklet således, at den takket været sit unikke ventilationssystem udvikler mindst muligt røg.

Prisen er ekskl. fragt på 39 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 12. juni 2023.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én bordgrill. 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Wedobetter ApS. 

Returadresse:
Wedobetter
Virkelyst 21A
9400 Nørresundby

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Wedobetter ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Wedobetter

  Virkelyst 21A
  9400 Nørresundby
  support@wedobetter.dk
  CVR: 42900338
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 05. juni 2023 kl. 23:59

  Transportabel bordgrill