Efterårsforkælelse på Dyvig Badehotel

Sidste chance!

Dyvig Badehotel er ganske enkelt en perle blandt danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne former oplevelsen, hvor tiden er jeres egen, og hvor I kan leve det søde liv. Dyvig Badehotel forkæler med rammer og gastronomi i ekstraordinær klasse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Siden åbningen i 2010 har gæsterne stået i kø for at få lov til at bo på det smukke hotel, og forfatteren Tom Okke skriver i bogen Gennem generationer, at 'Dyvig er det maritime Danmark, når det er bedst'.

 

Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at vi som oftest må melde udsolgt, når vi har Dyvig Badehotel på SPOTdeal. For Dyvig Badehotel er eftertragtet hver evig eneste gang, det går på - og med god grund.

 

 

Særligt for dette ophold: 

 

 • Efterårsophold med forkælelse i ekstraordinær klasse
 • I får serveret en 4-retters gourmetmiddag inkl. afstemt vinmenu efter årstiden
 • Dyvig Badehotel ligger i utroligt idylliske omgivelser og indbyder til en gåtur i efterårets smukke farver

Opholdet inkluderer: 

 

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Mineralvand - privat label "Dyvig Badehotel"

 

SPOTpris 1.745 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Der er et begrænset antal til salg.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. oktober 2023 til og med den 30. december 2023. Ankomst kan ske søndag-torsdag.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 42 samt på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

 

Bemærk, opholdet skal være booket hos Dyvig Badehotel senest den 1. august 2023.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 

 • Opgradering til De Lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat


*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservering af opholdet.


Dyvig Badehotel

Vel ankommet til Dyvig Badehotels idylliske rammer på det nordlige Als, bliver I mødt af det venlige personale, der hjælper jer med at komme godt på plads.

 

I vil hurtigt føle jer hjemme på hotellet med dets massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser, der det til trods, at Dyvig Badehotel er et topmoderne hotel, skaber en helt særlig, rustik hygge på stedet.

 

Alt efter vejret, kan I nu finde plads i salonen eller på terrassen til en kop friskmalet eftermiddagskaffe med en konditorkage til, der kan vælges blandt udvalgte kager fra Dyvigs populære kagemontre.

 

Efter eftermiddagskaffen er det oplagt at strække benene ved vandet og nyde omgivelserne i de smukke, klædelige rammer eller slappe af på jeres superior-værelse.

 

Amstrup & Vigen

Når I senere træder ind i Dyvig Badehotels gourmetrestaurant Amstrup & Vigen, bliver I mødt af stedets tjenere, der iklædt deres markante hvide skjorter og sorte ærmeholdere viser jer til jeres bord, der er dækket med Flora Danica porcelæn. Den inkluderede gourmetmiddag indledes med Amstrups "havsnacks", så I kan finde jer til rette i den prisvindende restaurant, mens I nyder udsigten til vandet og lystbådehavnen.

 

Herefter følger en 4-retters gourmetmiddag, der er afstemt efter årstiden. Middagen serveres sammen med en vinmenu, hvor der til hver ret serveres ét glas vin, der af sommelieren er blevet afstemt efter både maden og årstiden. Menuen er sammensat af gastronomichef John Bech Amstrup, der bl.a. har en fortid på det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Amstrup driver køkkenet med fokus på danske og franske råvarer, og lader råvarerne stå for sig selv ved kun at bruge 4-5 forskellige smagsindtryk pr. ret.

 

Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at stå op til endnu en gastronomisk forkælelse i selskab med Dyvig Badehotels overdådige morgenmad De Lux. Til morgenmaden serveres Arabicakaffe eller te fra Perchs Tehandel i København og et glas 'Blanc de Blanc' mousserende vin. Selv morgenbordet er et overflødighedshorn, der bl.a. byder på friskpresset appelsinjuice, lokal æblemost fra Hestahavegaard, håndlavede rundstykker, speltbrød og rugbrød fra Dyvigs konditori, Slagter Nielsen's spegepølser og rullepølse, Dyvigs hjemmerøgede havlaks og gravede havlaks med sennepscreme, osteudvalg, økologiske blødkogte æg, frisk frugt og yoghurt.

 

Optaget i Relais & Chateux

Dyvig Badehotel er blevet optaget i den luksuriøse guide Relais & Chateux, som det kun sjette danske etablisement. Relais & Chateaux er en eksklusiv sammenslutning af landemærkehoteller og restauranter, der drives uafhængigt, men som deler en passion i forhold til autenticitet og lokal kultur, og som ønsker at værne om og fremme mangfoldigheden inden for verdens køkkener og traditioner for gæstfrihed. Samtidig har de forpligtet sig til at bevare lokal arv og miljø. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er en stor ære for Dyvig Badehotel.

 

Sådan skal I bo

Superior-værelserne er beliggende på hotellets 1. sal og vender ud mod skoven. Alle hotellets værelser er individuelt og eksklusivt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK.


Anmeldelser fra begejstrede gæster

Dyvig Badehotel får på Tripadvisor mange rosende ord med på vejen fra deres gæster. Vi har samlet et par eksempler.

 

"Smukkeste badehotel i Danmark

Virkelig dejlig mad og super skøn service i verdensklasse. De præsentere maden og kender deres vine. Jeg er overbevist om de har alle de vine du søger. De har den smukkeste udsigt til vandet. Helt klart et sted jeg vil komme ofte. Det er bestemt et sted værd at besøge."

Anmeldt august 2022

 

"Forkælelse på højt plan

Mit ophold på Dyvig badehotel levede op til alle de forventninger man overhoved kan have. Dejlig mad, lækker vin, professionelt personale, skønne omgivelser og et dejligt værelse. Tak for oplevelsen, vi kommer igen."

Anmeldt august 2022

 

"Et besøg værd

Utroligt smukt og hyggeligt hotel og hvor maden er i særklasse. Vi har besøgt denne smukke perle nogle gange nu og det er altid en fantastisk oplevelse.
God service og de skønneste værelser.
Den skønne terrasse er smukt dekoreret og med udsigt over den hyggelige havn
Kæmpe anbefaling herfra"

Anmeldt august 2022


Flotte anmeldelser, nomineringer og priser
Siden åbningen i sommeren 2010 har Dyvig Badehotel begejstret både anmeldere og gæster. Senest har hotellet fået hele 6 nomineringer til Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling 2021, hvor de vandt i kategorierne Årets Avec & Vinkort og Årets Bistro/Brasseri.

 

 • Fem stjerner ud af seks mulige i Berlingske august 2019: "Måltidet er til ende, og vi konkluderer, at Danmark har fået et nyt stop på den klassiske rute med gastronomiske getaways, (...)" Og "Her på det nye gamle badehotel i Dyvig forkæler man sine gæster med skamløs luksus og grænseløs service som få andre steder i landet."
 • Børsen anmeldte Dyvig Badehotels frokostrestaurant i juni 2019: "(...) jeg kan varmt anbefale stedets brasserie, og jeg vil tro, gourmetrestauranten endda er en større oplevelse, men den har jeg så til gode.
 • Vinder af årets Avec & Vinkort 2019 fra den Danske Spiseguide.
 • Årets Brasserie 2019 i Den Danske Spiseguide.
 • Nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014, 2015, 2017 og 2019.
 • Dyvig Badehotel vandt i 2017 den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year', og de er også blevet hædret med en plads i Luxury Travel Guide 2016.
 • Wine Spectator i New York har givet vinkortet i 2018/2019 'Best of Award of Excellence' med 2 vinglas ud af 3. Kun 92 restauranter i verden har 3 vinglas og 1200 har med 2 vinglas.
 • Børsen Gazelle-vinder i 2014 og blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier'.

 

Dyvig-Badehotel.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hurtigst muligt hos Dyvig Badehotel på tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved reservationen af opholdet.

 

Bemærk, opholdet skal være booket hos Dyvig Badehotel senest den 1. august 2023.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. oktober 2023 til og med den 30. december 2023. Ankomst kan ske søndag-torsdag.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 42 samt på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 person på Dyvig Badehotel.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Mineralvand - privat label "Dyvig Badehotel"

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 

 • Opgradering til De Lux værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat


*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservering af opholdet.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Dyvig Badehotel.

 

       Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

       Dyvig Badehotel

       Dyvigvej 31, 6430 Nordborg
       Tlf.: 73 16 43 00 | CVR: 30569733 | dyvig@dyvigbadehotel.dk | Hjemmeside |

       Sidste chance: 08. juni 2023 kl. 23:59

       Efterårsforkælelse på Dyvig Badehotel