Rejse til Mauritius på voksenhotel

Sidste chance!

Den lille ø-stat Mauritius i det Indiske Ocean er et rent paradis med storslået natur. I skal bo på det 4-stjernede voksenhotel Hotel Solana Beach Resort, som ligger helt unikt og direkte ud til en af øens smukkeste strande på østkysten. 

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Mauritius er en lille ø-stat, der ligger i det Indiske Ocean - ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen, der regnes med til Afrika er omkranset af pragtfulde hvide sandstrande med azurblåt vand, mens øens midte er dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord og store skovområder, hvor store kratere og dybe slugter skærer gennem landskabet, og hvor storslåede vandfald bruser ned ad bjergsiderne.

 

I skal bo på Østkysten mellem byerne Belle Mare og Poste de Flacq. Der er 2-3 km til hver af dem. Det er små byer, som er meget lokale med et par restauranter, et par barer og et par købmænd. I Belle Mare er der et par turistbutikker med forskellige souvenirs. Lej evt. en cykel på hotellet og tag ud i lokalområdet.

 

Mauritius er intet mindre end paradis, hvis I vil opleve en storslået natur kombineret med afslapning på eksotiske strande. Det har Lonely Planet også opdaget, og de kårede derfor Mauritius til et af verdens top 10 lande i 2022.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Hotel Solana Beach Resort er kun for voksne og er beliggende helt unikt ud til en af øens smukkeste strande
 • Alle værelser er med fantastisk balkon eller terrasse med havudsigt
 • Inklusiv halvpension og mulighed for tilkøb af All Inclusive

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København til Mauritius t/r
 • 23 kg bagage +  håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • 9 overnatninger i superior værelse med havudsigt på 4* Hotel Solana Beach Resort
 • Morgenbuffet i Cinnamone hver dag
 • Aftensbuffet i Cinnamone eller a-la-carte i Pomelo hver dag
 • Fri wi-fi på hotellet
 • Fri adgang miniwellness med sauna og dampbad samt fitnesscenter
 • Fri afbenyttelse kanoer, windsurf, snorkeludstyr, bordtennis, tennis m.m.

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 

Den 12. september 2023
SPOTpris 17.790 kr.

 

Den 13. november 2023
SPOTpris 17.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 7000 kr.
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r (der er 60 km fra lufthavnen til hotellet og køreturen tager godt 1 time): 670 kr. 
 • Opgradering til All Inclusive: 2.925 kr. pr. person
 • Opgradering til Prestige-værelse på 57 m2: 2.900 kr. pr. værelse

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Solana Beach Resort

Med sin eventyrlige beliggenhed direkte ud til den smukke hvide palmesandstrand har I her en af Mauritius' smukkeste udsigter - præcis hvad man drømmer om! 

 

Solana Beach Resort er et mindre resort med blot 117 værelser fordelt i to plan, og hvor man har valgt høj kvalitet til gæsterne. Her kan man afbryde forbindelsen til hverdagen og slappe af i fredelige omgivelser omgivet af høj service og en dejlig rolig atmosfære. Hotellet byder på en skøn eksotisk have med palmer og et stort hyggeligt poolområde med poolbaren Coco bar.

 

Der er solsenge blandt palmerne både ved poolen og langs stranden. Hotellets restaurant Cinnamone er en buffetrestaurant, som er åben til alle måltider. Dertil kommer to a-la-carte restauranter, loungebaren Indigo og den autentiske Lakaz Rum, som er særlig hyggelig i skumringen og om aftenen.

 

For de aktive er der bl.a. kano, vandcykler, snorkeludstyr og tennis til fri afbenyttelse.

 

Solana Beach Resort en blanding af naturlig skønhed og moderne stil, hvor interiøret er i mønstre og lyse farver.

 

Sådan skal I bo

Alle værelser er med udsigt mod havet - og fra jeres balkon eller terrasse kan I hver morgen nyde solopgangen, imens I får en kop kaffe i stilheden. 

 

Værelserne ligger fordelt i to etager – alle med den bedste direkte havudsigt. I skal bo i et af de flotte superior værelser på 39 m2. Værelset er indrettet i charmerende mauritisk stil. Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, A/C, hårføn, minibar, fladskærms-tv, telefon og kaffe og tefaciliteter.

 

Godt at vide

Værelserne er klar fra kl. 14.00 på ankomstdagen og skal forlades kl. 11.00 på afrejsedagen.

 

All Inclusive og halvpension

Opholdet på hotellet er inkl. halvpension, og det er muligt at bestille All Inclusive som tilkøb. Dette bestilles direkte hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen. 

 

All Inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten Cinnamone. Her servers maden som buffet, hvor udvalget er stort og med forskellige temaer.

 

Om aftenen kan I også vælge at spise i a la carte-restauranten Pomelo (bordreservation på hotellet), mens Restaurant Secrets kan bookes mod et tillæg. Dertil kommer ubegrænset fadøl, vin, lokal spiritus og drinks samt soft drinks mellem 10.00 og 23.30. All inclusive drinks er markeret på menukortet. Et lille udvalg i minibaren er inkluderet.

 

Halvpension inkluderer morgenmad og aftensmad i hovedrestauranten Cinnamone. Her servers maden som buffet, hvor udvalget er stort og med forskellige temaer.


Om Mauritius

Mauritius er er synonymt med romantik; I de små fiskelejer langs kysten ser der ikke ud til at være meget, men prøv alligevel at spise på en lokal gaderestaurant med grillet fisk - det smager himmelsk. Eller besøg en af de mange barer og smag på deres hjemmelavede vaniljerom, mens de tilbereder hummer på kreolsk i naborestauranten eller ved stranden. Priserne er overkommelige og stemningen fantastisk.

 

Der er masser af oplevelser forude. Fra nordkysten sejler store katamaranbåde på de skønneste sejlture til nærliggende øer – bl.a. turen til Coin de Mire kan anbefales.

 

Fra østkysten, ikke langt fra hvor I bor, går der spændende speedbådture til den eksotiske paradis-ø Ile Aux Cerf. Det er som taget ud af et postkort og er et must, når man er på Mauritius.

 

Golfspillere bliver forkælet med verdens flotteste baner, og de eventyrlystne kan opleve det afrikanske dyreliv helt tæt på, f.eks. en vandretur i selskab med løver.

 

De uendelige lange hvide strande findes primært på vestkysten – og efter hver bugt dukker blot en ny og endnu flottere strand op.

 

Øen er oplagt til et par dages billeje, så I kan opleve øens indre natur eller besøge den gamle hovedstad Port Louis med den hyggelige havn med markeder m.m.


Flyinformation

 

Flytider København:

 

Afrejse den 12. september 2023:

 • Afgang København kl. 15.35
  Ankomst Dubai kl. 23.45 (mellemlanding)
 • Afgang Dubai kl. 02.25 +1
  Ankomst Mauritius kl. 09.10
 • Afgang Mauritius kl. 21.50
  Ankomst Dubai kl. 04.25 +1 (mellemlanding)
 • Afgang Dubai kl. 08.20
  Ankomst København kl. 13.15

 

I lander i København den 23. september 2023.

 

Afrejse den 13. november 2023:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45 (mellemlanding)
 • Afgang Dubai kl. 02.25 +1
  Ankomst Mauritius kl. 09.10
 • Afgang Mauritius kl. 23.00
  Ankomst Dubai kl. 05.35 +1 (mellemlanding)
 • Afgang Dubai kl. 08.30
  Ankomst København kl. 12.30

 

I lander i København den 24. november 2023.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Pas, visum og vaccinationer mv.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ikke visum til Mauritius for danske statsborgere for ophold under 3 måneder.

 

I flyet udleveres et indrejsekort til Mauritius.

 

Det er de rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenter, vaccinationer osv. i orden, herunder at man har de nødvendige forsikringer i tilfælde af sygdom. Manglende vaccinationer eller ugyldig pas er ikke gyldig grund for afbestilling. 

 

Læs mere på https://mauritiusnow.com.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende samt fødselsdato, pasnr., udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. 

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København til Mauritius t/r
 • 23 kg bagage +  håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • 9 overnatninger i superior værelse med havudsigt på 4* Hotel Solana Beach Resort
 • Morgenbuffet i Cinnamone hver dag
 • Aftensbuffet i Cinnamone eller a-la-carte i Pomelo hver dag
 • Fri wi-fi på hotellet
 • Fri adgang miniwellness med sauna og dampbad samt fitnesscenter
 • Fri afbenyttelse kanoer, windsurf, snorkeludstyr, bordtennis, tennis m.m.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 7000 kr.
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r (der er 60 km fra lufthavnen til hotellet og køreturen tager godt 1 time): 670 kr. 
 • Opgradering til All Inclusive: 2.925 kr. pr. person
 • Opgradering til Prestige-værelse på 57 m2: 2.900 kr. pr. værelse

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ikke visum til Mauritius for danske statsborgere for ophold under 3 måneder.

 

I flyet udleveres et indrejsekort til Mauritius.

 

Det er de rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenter, vaccinationer osv. i orden, herunder at man har de nødvendige forsikringer i tilfælde af sygdom. Manglende vaccinationer eller ugyldig pas er ikke gyldig grund for afbestilling. 

 

Læs mere på https://mauritiusnow.com.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. juni 2023 kl. 23:59

Rejse til Mauritius på voksenhotel