Byvandring: Romantiske filosoffer i København

Sidste chance!

Tag med på den interessante byvandring 'Romantiske filosoffer i København'. Turen ledes på bedste vis af procesfilosof Kasper Johansen, der fortæller ud fra et filosofisk perspektiv.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Den romantiske filosofi var repræsenteret af Ørstedsbrødrene Hans Christian og Anders Sandøe og Johan Ludvig Heiberg. Alle berømte danskere, der var mest kendt for andre bedrifter end for deres filosofiske virke. De havde alle sammen mange forskellige hatte på og har bidraget til den danske åndsvirksomhed og til den danske filosofihistorie.

 

På denne byvandring kommer I til at møde den filosofiske side af de fire herrer og høre spændende anekdoter fra deres liv. Filosofi betyder kærlighed til visdom, og alle herrer bidrog med deres visdom og verdenssyn til den danske filosofihistorie.

 

I kommer til at høre om den filosofiske strid mellem den berømte Grundtvig og H.C. Ørsted og om H.C. Ørsteds filosofiske fundament, som han brugte som videnskabsmand. Derudover vil I komme til at høre om hans bror A.S. Ørsteds vilde etiske diskussioner og om hans tid som landets leder - landets eneste filosofiske statsminister. Afslutningsvis vil I høre om filosofiens betydning for Johan Ludvig Heiberg og hans frue. Dette power-par satte dagsordenen i Københavns jetset på deres tid og var en dominerende faktor i borgerskabets kultur og åndsliv.


Det får du:

 • Byvandring: 'Romantiske filosoffer i København' med Kasper Renee Johansen

 

SPOTpris 135 kr. pr. person. Normalpris 250 kr. Spar 46 %

  

Vælg mellem følgende datoer:

 • Søndag den 16. april kl.10.00
 • Fredag den 5. maj kl. 14.00
 • Søndag den 4. juni kl.10.00

 

Byvandringen tager ca. 1 time og 35 minutter.

Max 30 deltagere pr. dato. 


Om byvandringen

Byvandringen starter på Nørreport station foran den store kiosk. Derfra går I til Ørstedsparken, hvor I vil spadsere rundt og se på adskillige statuer. Dernæst går I over i botanisk have.I går bagefter gennem østre anlæg og ender på Holmens Kirkegård, hvor I skal se på gravpladsen for J. Heiberg og hustru - samt på en overraskelse. Byvandringen ender på Øster Farimagsgade foran indgangen til Holmens Kirkegård. 

 

Kasper Renee Johansen  

Siden 2015 har Kasper lavet byvandringer og guidede ture på forskellige museer. Turene er præget af en filosofisk vinkel blandet med det historiske, og vægten lægges derfor på det filosofihistoriske perspektiv. Kasper forsøger altid at udfordre deltagerne med filosofisk hjernegymnastik, da filosofi i sig selv lægger op til aktiv deltagelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Mødested: Nørreport station foran den store kiosk 15 minutter før starttidspunkt (kig efter Kasper med hatten).

 

Medbring printet værdibevis, når du møder op til byvandringen.

 

Byvandringen tager ca. 1 time og 35 minutter.

 

Der skal være minimum 10 tilmeldte for at turen gennemføres. Ved færre end 10 flyttes byvandringen til en anden dato. Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, bliver du kontaktet direkte.

Én unik kode gælder for 1 person til byvandringen: 'Romantiske filosoffer i København' med Kasper Renee Johansen.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Procesfilosofi.dk.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Procesfilosofi.dk

  Bjarkesvej 26, 3600 Frederikssund
  Tlf.: 40 50 63 37 | CVR: 38497723 | kasper@procesfilosofi.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 06. april 2023 kl. 23:59

  'Romantiske filosoffer i København