Flapmeat Black garlic Marineret Grillspyd fra Kødhuset

Sidste chance!

Sæt gang i grillfesten med fem flapmeat Black Garlic marinerede grillspyd af oksekød fra den populære online slagter Kødhuset.dk. De møre grillspyd er fulde af saft og kraft og vil helt sikker vil få dine smagsløg til at danse af glæde!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Har du nogensinde smagt saftige, møre og velsmagende grillspyd? Så vil du elske disse marinerede grillspyd af oksekød fra Kødhuset.dk.

Disse lækre grillspyd findes eksklusivt på SPOTdeal, da de ikke er at finde i Kødhusets faste sortiment. Spyddene er lavet af det fineste flapkød, som er skåret i store, møre bidder og derefter marineret i en blanding af krydderier og saucer. Marinaden sørger for, at kødet bliver ekstra mørt og smagfuldt, hvilket giver en fantastisk smagsoplevelse, der vil få dine smagsløg til at danse af glæde!

Grillspyddene er er perfekte til en hyggelig grillfest i haven med venner og familie. De er lette at tilberede og klar på ingen tid. Bare varm grillen op og steg dem 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne og lækre.

Kødhuset.dk går aldrig på kompromis med kvaliteten, og deres flapmeat marinerede grillspyd er ingen undtagelse. Her anvendes kun de bedste råvarer, som sikrer, at kødet er 100% frisk og af højeste kvalitet.


Du får:

  • 5 stk. Flapmeat Marinerede Grillspyd 

 

SPOTpris 48 kr. Normalpris 88 kr. Spar 45 %

Køb så mange pakker du ønsker.


Bemærk:
Uanset om du henter selv eller får leveret, kommer stegen i frostkasse, så den er sikret under transport, eller hvis du ikke er hjemme. For yderligere info kontakt Kødhuset.dk.

Flapmeat Marineret Grillspyd kan afhentes mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-12 til og med den 3. juli 2023. Grillspyddene kan mod gebyr også fremsendes. 


Om Flap Meat

Flap Meat går også under navnet Bavette, og dette er en forholdsvis ukendt udskæring for mange. Smagen er helt fantastisk, og den har en løs struktur, hvilket gør at den kan blive ufattelig mør, hvis man tilbereder den korrekt. Selve udskæringen kommer fra dyrets maveregion, og den indeholder rigtig meget saft. Denne udskæring er en sikker vinder, hvis du skal grille noget godt kød

Om Kødhuset

Kødhuset.dk er en dansk online kødforretning, der tilbyder et stort udvalg af kødprodukter i høj kvalitet. Her finder du alt fra mørt oksekød og saftigt svinekød til lækre fjerkræ- og lammevarianter. Kødhuset.dk samarbejder kun med nøje udvalgte leverandører, som sikrer, at vores kødprodukter er af den højeste kvalitet og har den bedste smag. Kødhuset leverer frisk kød direkte til din dør, men det er også muligt at afhente dit kød hos Kødhuset i Smørrum.

"Hurtig levering og lækkert kød"

Kødhuset er en populær slagter, hvilket udnævner sig på Trustpilot, hvor der stort set kun er lutter glade og tilfredse kunder. Her har Kødhuset.dk fået hele 4,5 stjerner, hvoraf en af de gode anmeldelser lyder:


"Det kød som de sælger, er det bedste jeg nogensinde har fået. Jeg havde hele familien på besøg og jeg lavede noget lækkert kød fra Kødhuset. Alle var meget tilfredse og var super glade for madoplevelsen. De chicken bites de sælger, er også rigtig gode
."

"Leveringen er upåklagelig og medarbejderne er super imødekommende og servicemindede."
- 22. september 2022

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bestilling skal ske pr. mail til info@koedhuset.dk senest kl. 13 dagen før. Oplys den unikke kode fra værdibeviset for at bestillingen er gældende. Oplys også, om du ønsker afhentning eller levering samt hvilken steg, du ønsker. Ved afhentning skal dit værdibevis medbringes.

Hvis du ønsker grillspyddene leveret, sendes de med Expressen. Det koster 69 kr. - dog 135 kr. hvis, de skal leveres til en ikke-brofast ø. Fragtprisen afregnes direkte med Kødhuset. Skal stegen leveres, bedes du oplyse navn, leveringsadresse, telefonnummer og mailadresse i din bestillingsmail. Leveringstid er 1-3 hverdage.

Uanset om du henter selv eller får leveret, kommer grillspyddene i frostkasse, så de er sikret under transport, eller hvis du ikke er hjemme. For yderligere info kontakt Kødhuset.dk. 

Flapmeat Marineret Grillspyd kan afhentes mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-12 til og med den 3. juli 2023. Grillspyddene kan mod gebyr også fremsendes. 

En unik kode gælder til:

 

  • 5 stk. Flapmeat Marinerede Grillspyd 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kødhuset.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kødhuset.dk

Hassellunden 11B, 2765 Smørum
Tlf.: 41 44 14 18 | CVR: 30821785 | info@koedhuset.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 03. april 2023 kl. 23:59

Marinerede Grillspyd fra Kødhuset