"SE VENEDIG OG DØ" på Hermans

Udsolgt

Oplev premieren på "SE VENEDIG OG DØ" - en musikalsk hyldest til den danske musikbranche i 70'erne. Oplev klassikere Gasolin', Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. Premieren er på Hermans den 1. februar 2024 kl. 20.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

MusicalDanmark, der tidligere har givet os populære succeser som: In The Air Tonight, Candle in the Wind og Let It Rock står nu klar med "SE VENEDIG OG DØ" - en forestilling, der serverer toppen af den danske pop fra 70’erne.

 

Du kommer til at opleve en musikalsk hyldest til den danske musikbranche i 1970’erne, og du kommer til at høre hits fra Gasolin’, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl. – ikke mindst, så kommer du til at høre historien om, hvad der egentlig skete i den danske musikbranche dengang i 70’erne.

 

På scenen giver de medvirkende sangere og musikere Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Lucas Hoang, Anne Kraglund og Rikke Lillevang den fuld gas, så "SE VENEDIG OG DØ" bliver en forrygende aften, der berører, begejstrer og giver dig lyst til at synge med.


Du får:

 • 1 billet til premieren på "SE VENEDIG OG DØ" på Hermans i Aarhus, torsdag den 1. februar 2024 kl. 20

 

SPOTpris 199 kr. pr. person. Normalpris 395 kr. Spar 49 %


Praktisk info

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på dagen. Det foregår i Hermans foyer fra kl. 19.00-19.50. Sørg venligst for, at have dine værdibeviser printet ud eller liggende klar på din mobil.

 

Har du købt flere værdibeviser i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden. Herudover har du ikke indflydelse på, hvor du kommer til at sidde.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Bemærk, at værdibeviset ikke gælder til kørestolspladser i Hermans. Hvis du ønsker en kørestolsplads,
henvises du i stedet til Ticketmaster, som tilbyder ledsagerordning.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Hermans eller
Tivoli Friheden. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på dagen. Det foregår i Hermans foyer kl. 19.00-19.50. Sørg venligst for, at have dine værdibeviser printet ud eller liggende klar på din mobil.

 

Adresse:

Hermans 

Tivoli Friheden

Skovbrynet 5

8000 Aarhus

 

Har du købt flere værdibeviser i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden. Herudover har du ikke indflydelse på, hvor du kommer til at sidde.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Bemærk, at værdibeviset ikke gælder til kørestolspladser. Hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du i stedet til Galaksen, som har ledsagerordning.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Hermans eller Tivoli Friheden. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

Én unik kode gælder for 1 billet til "SE VENEDIG OG DØ" på Hermans i Aarhus, torsdag den 1. februar 2024 kl. 20.00.

 

Billetter udleveres på dagen i tidsrummet kl. 19.10-19.50.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MusicalDanmark.

 

    Købet kan ikke fortrydes

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    MusicalDanmark

    Bjørnbaksvej 14
    8260 Viby J
    Kontakt: firserne@live.dk - kontortid hverdage fra kl. 10-12
    CVR: 30979435

    Sidste chance: 03. april 2023 kl. 23:59

    "SE VENEDIG OG DØ"