Historisk ginsmagning på Kastellet

Sidste chance!

Tag på den historiske byvandring "Enebær og enevælde", hvor du gennem levende fortællinger tages tilbage til Christian 4.'s tid. Turen fra Nyboder til Kastellet byder også på fire hjemmedestilleret gins af den ypperste slags.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kan du lide historie? Kan du lide gin & tonics? Så skal du med på den fantastiske byvandring “Enebær & enevælde”.

Historiker, Manus Nilaus Olsen, står for medrivende fortællinger om Stormen på København, Kastellet og enevældens indførelse i Danmark.

Magnus er en fantastisk formidler, som med sin passion for historie evner at skabe medrivende og malende fortællinger.

Mens du forsvinder i historiske fortællinger serverer Alan fra Gefjun Destilleri udsøgt luksus-gin, lavet fra bunden af danske æbler fra Lilleø med nøje udvalgte tonic-vand.

Hele molevitten varer cirka 2 timer med fire forskellige gin & tonics på programmet.


Det får du:

  • Ginsmagning og historisk vandring

 

SPOTpris 249 kr.

Værdibeviset kan anvendes den 8. juli, den 19. august og den 30. september 2023, som også er sidste dag for indløsning.


Om Enebær og enevælde

Endnu engang byder Alan fra Gefjun og Magnus fra Historiens Vingesus op til dans, og byder indenfor i fæstningens, belejringens og gin & tonicens fantastiske univers.

Denne gang går turen til Nyboder og Kastellet, hvor historiker Magnus Olsen vil tryllebinde med historier fra dengang Christian 4. var lige dele statsmand og drukkenbolt, og dengang Frederik 3. erklærede, at han hellere ville dø i sin rede, end han ville overgive København til de fæle svenskere.

Turen starter ud ved Nyboder, hvor I kigger på de historiske bygninger, og får fortællingen om, hvordan Christian 4. lavede en form for generalprøve på velfærdssamfundet, lang tid før det egentlig blev opfundet.

Derefter går turen til Kastellet, hvor det skal handle om fæstningsværker i 1600-tallet. Der kigges på bastioner, volde og voldgrave, og snakkes om den mest dramatiske og blodige hændelse i København: Stormen i 1659 hvor svenskerne løb spidsrod mod Københavns befæstning i februar, iklædt deres natskjorter for at være kamuflerede mod sneen, i et selvmorderisk angreb der fik den danske general til at udbryde: ”De kommer til os allerede iklædt deres ligskjorter!”

Generalen fik ret. Svenskerne mistede hundredvis døde og sårede, mens danskernes tab kunne tælles på et par hænder. Stormen var så skelsættende, at den blev en direkte årsag til at Danmark blev et enevældigt kongedømme i de næste 200 år

Der er både intriger, spionage, heltemod og offervilje på programmet, og naturligvis gin & tonic! Alan vil forsyne jer med fire hjemmedestilleret gins af den ypperste slags, hvor hver eneste råvare er kvalitetssikret af en kender. Derefter bliver den koblet med en god tonic, hvor kombinationen virkelig er gennemtænkt.

Der er lagt i kakkelovnen til en dag med oplevelser til både smagsløgene og hjernen. Der er garanti for både at lære noget, blive underholdt og få en lille brandert i blodet!

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Det kræver 5 tilmeldte for at en smagning gennemføres. Ved for få tilmeldte tilbydes du at deltage i en anden smagning. 

Du booker din smagning via dette link https://gefjun.dk/products/den-fulde-historie-enebaer-enevaelde

Når du indtaster din værdikode bliver prisen nulstillet.

Værdibevis skal medbringes printet eller på telefon.

Værdibeviset kan anvendes den 8. juli, den 19. august og den 30. september 2023, som også er sidste dag for indløsning. 

Én unik kode gælder til:

  • Ginsmagning og historisk vandring


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gefjun.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Gefjun

    Skolevej 67, 4622 Havdrup
    Tlf.: 23 96 55 11 | CVR: 40799354 | ak@gefjun.dk |

    Sidste chance: 30. marts 2023 kl. 23:59

    Historisk ginsmagning på Kastellet