COSTA BRAVA-KYSTEN og KRYDSTOGT I MIDDELHAVET

Sidste chance!

Nyd en dejligt afslappende weekend ved Costa Brava-kysten i Spanien, inden I tager på et 8 dages krydstogt i Middelhavet. På krydstogtet har I bl.a. mulighed for at opleve Rom og Sicilien, og der er naturligvis helpension ombord. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med dette krydstogt får I det bedste fra begge ferieverdener, når I efter en dejlig weekend på det spanske fastland, kan se frem til en uge i sus og dus med store oplevelser til søs og i fantastiske omgivelser.

 

I starter ferien med et par skønne dage på et dejligt strandhotel i feriebyen Santa Susanna på Costa Brava-kysten. Her er hyggelige omgivelser med bar, restaurant og poolområde, og vil I ind til Barcelona en af dagene, kører toget dertil blot få hundrede meter fra hotellet. 

 

I skal sejle med det fantastiske krydstogtskib Costa Smeralda, som kun har et par år på bagen, og som er en del af den nye generation af krydstogtskibe, der fremover vil være at finde på verdenshavene. Costa Smeralda er et af de første skibe, der i høj grad bruger Liquefied Natural Gas (LNG) – et innovativt og mere bæredygtigt ”brændstof” til gavn for miljøet.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Tilbring en weekend på strandhotel ved Costa Brava-kysten, inden I tager på et 8 dages krydstogt
 • Oplev både Costa Brava, Ibiza, Sicilien og meget mere, og tag eventuelt på ture til Barcelona og Rom
 • I skal sejle med et af rederiets nyeste skibe

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • 3 overnatninger på Hotel Florida Park i Santa Susanna
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer fra hotel til skibet mandag
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse 2. juni 2023:

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 9.690 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 9.990 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 10.990 kr. 
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 11.290 kr. 
 • Balkon Kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 12.690 kr.
 • Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Transfer fra skibet til lufthavnen på hjemrejsedagen
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Tilkøber I Premium, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

2. juni: Fly til Barcelona og transfer til hotellet i Santa Susanna for indkvartering
3.-4. juni: Santa Susanna
5. juni: Transfer til Barcelona for check in på skibet. 19:00 afgang Barcelona
6. juni: 08:00 – 18:00 Ibiza, Spanien
7. juni: På havet
8. juni: 08:00 – 16:00 Palermo/Sicilien, Italien
9. juni: 08:30 – 19:00 Civitavecchia/Rom, Italien
10. juni: 08:30 – 18:00 Savona, Italien
11. juni: 08:30 – 17:00 Marseille, Frankrig
12. juni: 07:00 Ankomst Barcelona. Hjemrejse

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider. 

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 20.30
  Ankomst Barcelona kl. 23.35
 • Afgang Barcelona kl. 16.50
  Ankomst København kl. 19.50

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Transfer

Transfer fra lufthavnen til hotellet på udrejsedagen er med fælles hotelshuttle, og der er samlet transfer fra hotellet til skibet.

 

I sørger selv for at komme til lufthavnen på hjemrejsen. En taxi koster ca. 39€. Der afgår også lufthavnsbusser ca. hvert 10. minut fra Plaza Catalunya. Prisen herfor er ca. 6€ pr. person. Der findes bagageopbevaringssteder tæt på Plaza Catalunya, hvor man mod gebyr kan opbevare kufferter, hvis man vil tilbringe dagen i Barcelona med hænderne fri.


Rejsebeskrivelse

 

Santa Susanna

I bor på det lækre, 4-stjernede Hotel Florida Park lige overfor strandpromenaden i Santa Susanna. Her bydes på et flot udendørs swimmingpoolområde med liggestole og små pavilloner samt sauna og fitnesscenter.

 

Restauranten disker op med en dejlig buffet til alle måltiderne, mens snackbaren ved poolen byder på hurtige retter, kolde øl og skønne cocktails. Der er desuden både billard og bordtennisbord samt aftenunderholdning.

 

I kommer til at bo på flotte og lyse værelser, som alle er med balkon og aircondition, satellit-tv og minibar.

 

Wi-fi er tilgængeligt på hele hotellet uden beregning.

 

Togstationen ligger i gåafstand fra hotellet, og herfra tager det ca. en time med kystbanen til Barcelona.

 

Opholdet er med morgenmad. Halvpension kan tilkøbes ved indløsning af værdibevis for 450 kr. pr. person.

 

Krydstogtet

Costa Smeralda sejler mandag den 5. juni fra Barcelona. I transporteres fra hotellet til skibet, og den næste uge forkæles I ombord på det store krydstogtsskib og får nye oplevelser hver dag.

 

Når I forlader Barcelona, er der en kort tur til solskinsøen Ibiza, der især er kendt for sit farverige natteliv, hvor musikken i sommermånederne styres af verdenskendte DJ’s. Alene på den baggrund vil mange måske fravælge øen som rejsemål, men det er synd, for Ibiza har også en mere fredelig side og byder på en natur, der kan være både gold og frodig samt utallige skønne strande i øde bugter og charmerende småbyer, frugtplantager, mandeltræer og marker med velduftende urter. Hovedbyen, som internationalt benævnes som Ibiza By, kaldes af de lokale for Eivissa og rummer mange hyggelige caféer og restauranter samt moderigtige butikker, hvor der kan shoppes løs. Mest charmerende er dog dens gamle bydel, Dalt Vila, der er omkranset af en mur og optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Ud for Ibizas vestkyst ligger den ubeboede ø, Es Vedra, der er gennemsyret af mystik og folklore. En hypnotiserende forreven klippeø, der siges både at være spidsen af det forsvundne Atlantis samt hjemsted for de berygtede sirener, som lokker sømænd på afveje. Fakta er dog, at øen er et af de mest magnetiske steder på Jorden, ligesom Bermuda-trekanten.

 

Den efterfølgende dag får I mulighed for rigtig at nyde det flotte skib, maden og de mange aktiviteter ombord som fitness, jacuzzi, kasino, teater og anden animation. Som noget helt særligt er teateret på Costa Smeralda placeret midt i skibet og bygget som et amfiteater. Det skaber et helt andet liv og en særlig atmosfære i teateret hele dagen, som ikke ses på andre krydstogtskibe. Det er kort sagt umuligt at kede sig ombord på Costa Smeralda!

 

Gennem årtusinder har forskellige civilisationer passeret forbi på kanten af Europa, og i Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer. Dette kommer bl.a. til udtryk i den finurlige blanding af bygningsværker i mange stilarter, der strækker sig fra arabisk arkitektur til det mere pompøse barokke look – nogle gange med flere stilarter i samme monument. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

På fastlandet lægges til i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men som i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen engang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

Den norditalienske havneby Savona bliver tit overset til fordel for nærliggende og mere velklingende byer som Genova og Albenga. Men Savona, der engang var Christopher Columbus’ hjem, har masser af interessante attraktioner at fremvise. Slentr en tur på havnen, hvor bådene spænder bredt fra dyre yachts, hvor der sippes champagne, til gammeldags fiskerbåde, hvor besætningen reparerer deres net. Fra havnen kan I også se flere af byens seværdigheder på afstand. Den gamle bydel fra Middelalderen er hyggelig og rummer udover caféer og små butikker også flere flotte paladser, kirker og vagttårne fra den gamle bymur. Er I Apple-fans, må I ikke misse All About Apple-museet, der har samlet eksemplarer af stort set samtlige Apple-produkter, der er produceret siden starten i 1976.

 

Italien skiftes nu ud med Frankrig, når den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille, besøges. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Mandag den 12. juni er I atter tilbage i Barcelona, og det er tid til at rejse hjem til Danmark efter nogle meget begivenhedsrige og forskellige dage.


Skibet

Costa Smeralda er blandt rederiets nyeste skibe. Hun er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til italiensk stil og varme med områder, der er inspirerede af nogle af de mest kendte pladser i Italien. Når I går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når I slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan I opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Smeralda er det dog med den ekstra fordel, at I har en enestående udsigt over havet.

 

Costa Smeralda er også en sand foregangskvinde, idet hun er det første skib på krydstogtsmarkedet, som sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Costa Smeralda har en stor spa- og wellnessafdeling med bl.a. terapipools og tyrkisk bad. Derudover finder I 4 pools, fitnesscenter, et smukt teater, kasino, diskotek, 11 restauranter og meget mere. Ombord på skibet er der fri adgang til de fleste af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – og ikke mindst show i teateret hver aften.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 1.820 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 2.415 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 805 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 1.625 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover på en ekstra opredning i samme værelse/kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal værelser/kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 5.990 kr.

 

Eneværelse og -kahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 3.500 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 4.200 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 4.900 kr.

 

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst.

 

Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i det vestlige Middelhav med Costa Smeralda tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

På nuværende tidspunkt er der ikke krav om vaccine for at komme ombord på skibet. Er I ikke fuldt vaccinerede, skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max 48 timer gammel ved ombordstigning. Man anses som værende fuldt vaccineret, når man har modtaget 3 doser eller har haft corona og har modtaget 2 doser.

 

I kan frit gå i land ved de forskellige anløb, medmindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette.

 

Der tages forbehold for, at ovennævnte regler kan blive både lempet og strammet frem mod afrejse. Man må derfor være indforstået med dette, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • 3 overnatninger på Hotel Florida Park i Santa Susanna
 • Morgenmad på hotellet
 • Transfer fra hotel til skibet mandag
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Transfer fra skibet til lufthavnen på hjemrejsedagen
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

 

Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til turlederen i Spanien, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Covid-19

På nuværende tidspunkt er der ikke krav om vaccine for at komme ombord på skibet. Er I ikke fuldt vaccinerede, skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max 48 timer gammel ved ombordstigning. Man anses som værende fuldt vaccineret, når man har modtaget 3 doser eller har haft corona og har modtaget 2 doser.

 

I kan frit gå i land ved de forskellige anløb, medmindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette.

 

Der tages forbehold for, at ovennævnte regler kan blive både lempet og strammet frem mod afrejse. Man må derfor være indforstået med dette, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. februar 2023 kl. 23:59

Krydstogt i Middelhavet