Harry Potter - en magisk musikoplevelse

Oplev musikken fra Harry Potter-filmene i et spektakulært lys- og lydsetup med 80 solister, sangere og musikere fra Cinema Festival Symphonics. Det sker den 16. februar kl. 19.30 i Det Danske Kgl. Musikkonservatorium.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På listen over verdens 20 mest succesrige film ligger Harry Potter på en imponerende 6. plads. Tilsvarende populære er de soundtracks, som John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper og Alexander Desplat har skabt.

 

John Williams, som komponerede musikken til de første 3 film, er også mester for det berømte ”Hedwig’s Theme”, som er blevet til kendingsmelodi for Harry Potter filmene.


Du får:

  • Billet til Harry Potter - en magisk musikoplevelse den 16. februar kl. 19.30 i Det Danske Kgl. Musikkonservatorium

 

SPOTpris 355 kr. Normalpris 555 kr. Spar 36 %

 

Værdibeviset kan indløses den 16. februar 2023 kl. 19.30. 


Musikalske highlights

Der er mange musikalske highlights i Harry Potter-universet, som du skal opleve eller genopleve i dette show. Herunder vil vi gerne præsentere dig for noget af det, du kan glæde dig til. 

 

Et musikalsk highlight er ”Double Trouble” fra ”Harry Potter og fangen fra Azkaban”. Dette hovedtema af John Williams opføres af et kor ved ankomsten til Hogwarts.

 

Et andet stykke fra denne film er ”Aunt Marge’s Waltz”, som er komponeret til Harrys Tante Magdas besøg. Harry blæser hende op som en luftballon, så hun bogstavelig talt forsvinder op i luften. Tilsvarende ironisk og morsom er John Williams komposition.

 

”A Window To The Past” er et andet highlight. Dette motiv anvendes i filmen, hver gang Harry tænker på sine forældre. Stykket påvirker bevidst følelserne.

 

”Hogwarts March” er den eneste march i alle Harry Potter filmene og må derfor ikke udelades! Denne march fra ”Harry Potter og Flammernes Pokal” spilles udelukkende af blæseinstrumenter og er komponeret af Patrick Doyle.

 

Ved ”Harry in Winter” i samme film lægger man straks mærke til strygerne, som på sin helt egen vis fortryller stykket og giver denne filmmusik en helt egen nuance.

 

Det musikalske ledemotiv i ”Harry Potter og Fønixordenen” er ”Dolores Umbridge”, komponeret af Nicholas Hooper. Denne komposition dukker op, hver gang figuren Dolores Umbridge optræder. Et meget smukt stykke musik i klassisk tradition.

 

Endnu et highlight i denne magiske koncert er ledemotivet ”Obliviate” fra filmen ”Harry Potter og dødsregalierne”. Det toner frem, da Hermine bruger Obliviate-tryllekunsten på sine forældre.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Ticketmaster mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Du modtager billetten senest den 8. februar 2023.

 

Husk at medbringe din billet fra Ticketmaster. Dit SPOTdeal-værdibevis er ikke din billet.

 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men I kommer selvfølgelig til at sidde sammen, hvis I køber flere værdibeviser. Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet.

 

Der er et begrænset antal billetter til salg.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

 

Værdibeviset kan indløses den 16. februar 2023 kl. 19.30. 

En unik kode gælder til:

  • Billet til Harry Potter - en magisk musikoplevelse - den den 16. februar kl. 19.30 i Det Danske Kgl. Musikkonservatorium

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PS Production ApS. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

PS Production

Trykkerdammen 14B, 3000 Helsingør
Tlf.: 40 30 81 03 | CVR: 29797935 | peter@sindberg.co | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. februar 2023 kl. 23:59

Harry Potter - en magisk musikoplevelse