Stand up paddle-kursus og sauna

Sidste chance!

Prøv kræfter med et stand up paddle-kursus i smukke omgivelser. Når I kommer tilbage, venter den skønneste sauna, hvor I kan nyde et glas cava i Outdoor Wellness-området. Surf Agencys instruktører tager godt hånd om jer hele vejen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bliv introduceret til verdens hurtigst voksende vandsport, Stand Up Paddle-surfing. I løbet af kurset lærer du alle basisteknikkerne til at beherske den vidunderlige SUP-verden. Du får masser af tid til at være ude på vandet og afprøve teknikkerne på boardet i praksis.

 

Surf Agencys passionerede og certificerede instruktører sørger for at sikkerheden er i top og garanterer, at alle kan være med og får en sjov og lærerig oplevelse.

 

Hvad enten du er interesseret i træningsudbyttet, naturoplevelsen eller det sociale samvær i Stand Up Paddle-surfing, får du det her. Kurset er inklusiv alt udstyr: Board, paddle, våddragt og svømmevest.


Du får: 

 • 2,5 times kursus i Stand Up Paddle-surfing
 • 1 times sauna i Wellness Outdoor-området 

 

SPOTpris 499 kr. Normalpris 829 kr. Spar 39 %

 

Holdet oprettes, når der er min. 2 personer tilmeldt.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdage kl. 17.00 og søndage kl. 10.00 til og med den 1. august 2023. 


Dit program

Indledningsvis bydes der velkommen, og I får en kort præsentation af, hvad SUP er. Herefter udleveres der våddragter, svømmeveste og det I har brug for, for en sikker oplevelse. Herefter er I klar til omklædning, der foretages i gode faciliteter. 

 

I får en grundig instruktion på land i SUP. I havnebassinet øves der sikkerhed, det at  at styre, at komme op og stå samt at have kontrollen.   

 

Når I er klar, padler I en tur sammen gennem havnen og ud i Aarhus-bugten, men bliver fortsat tæt på land. I får også en gennemgang af vind- og vejrforhold og generel sikkerhed på vandet i forbindelse med SUP.

 

Derudover kommer I gennem alle de tekniske øvelser, balanceøvelser, samarbejdsøvelser, surfer turns og redningsøvelse.

 

Afslutningsvis padler I tilbage til Surf Agency, hvor deres udendørs sauna med panoramavindue ud mod lystbådehavnen venter på jer - den står klar opvarmet til den ultimative afslapning efter sjove aktiviteter på vandet - og den er jeres hele halvanden time inkl. et glas cava. 

 

Fotokredit billede 7 og 8: Martin Dam Kristensen.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Book til online senest dagen før. Oplys jeres kode fra værdibeviset. 

 

Holdet oprettes, når der er min. 2 personer tilmeldt.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdage kl. 17.00 og søndage kl. 10.00 til og med den 1. august 2023. 

Én unik kode gælder for  2,5 times kursus i Stand Up Paddle-surfing og 1 times sauna i Wellness Outdoor-området for 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Surf Agency.

 

  Købet kan ikke fortrydes

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Surf Agency

  Fiskerivej 2F, 8000 Aarhus C
  Tlf.: 42 90 30 10 | CVR: 36546360 | surf@surfagency.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. december 2022 kl. 23:59

  Stand up paddle kursus og sauna