6 eller 12 fl. Châteauneuf du Pape

Forkæl dine gæster med en fuldendt vinoplevelse! Châteauneuf du Pape “Les Baptaurels” 2019 Domaine La Mereuille er en harmonisk, fyldig og krydret vin, der kan nydes nu eller gemmes i helt op til 15 år.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

"Les Baptaurels" er en sjælden og komplet Châteauneuf du Pape, der er lavet på håndplukkede og udvalgte Grenache-druer fra 80 år gamle stokke.

 

Vinen produceres kun i de årgange, hvor druerne har et særligt potentiale, og lagres 18 måneder på brugte egefade. Der produceres kun 1800-2000 flasker, og det stærkt begrænsede antal gør vinen eftertragtet og som regel hurtigt udsolgt.

 

Glæd dig til en kraftfuld og velstruktureret rødvin med let krydrede og sødlige toner.


Vælg mellem

  • 6 fl. Châteauneuf du Pape Les Baptaurels 2019
    SPOTpris 1.886 kr. Normalt 2.994 kr. Spar 37 %

  • 12 fl. Châteauneuf du Pape Les Baptaurels 2019
    SPOTpris 3.341 kr. Normalt 5.988 kr. Spar 44 % 


Prisen er ekskl. fragt på 85 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med Brink til den indtastet adresse så længe lager haves – herefter kan der forventes op til 3 ugers leveringstid.


La Vallée du Rhône
I den sydlige del af Rhônedalen finder du Domaine la Mereuille. Vine herfra er lidt mere krydret og med en anden sødme end vine fra den nordlige del. De er også karakteristeret ved at have meget struktur, fordi vinstokkens rødder skal søge dybt ned under sten og kalk for at få næring.

 

Familieejet vineri nær Orange
Domaine La Mereuille er et familieejet vineri, hvor viden og vinstokke er gået i arv fra generation til generation. I dag er det Philippe Granger, der står i spidsen for vineriet.

 

”Les Baptaurels” laves kun i de årgange, hvor Philippe Granger vurderer, at druerne har et særligt potentiale, og så produceres der kun mellem 1800-2000 flasker. Vinen lagres 18 måneder på brugte egetræstønder, og det begrænsede omfang gør, at den som regel hurtigt bliver udsolgt.

 

Châteauneuf du Pape “Les Baptaurels” 2019 Domaine La Mereuille er en ung vin med et fantastisk lagringspotentiale, hvor den vil blive ved med at udvikle sig positivt mindst 15 år ud i fremtiden. Drikker du den nu, anbefales det, at du ilter den ved dekantering.


Om vinen:

Druer: 100% Grenache

Vindistrikt: Châteauneuf du Pape, La Vallée du Rhône, Frankrig.

Årgang: 2019

Duft: Lædernoter i symfoni med mørk frugt. Masser af fyldige noter af solbær, blåbær og kirsebær.

Smag: Kraftfuld og velstruktureret. Frugten er moden og saftig med ret sødlige noter. Tanninerne er mærkbare, men ret bløde og tilgængelige. Let krydrede og sødlige toner.

Alkohol (vol): 16 %

Serveringsforslag: Anbefales til kød med stegte svampe, andelår, dyrevildt, portvinsbraiserede svinekæber eller andre simreretter. Alternativt til oste.

Lagringspotentiale: Drikkeklar men kan gemmes op til 15 år.

Prisen er ekskl. fragt på 85 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med Brink til den indtastet adresse så længe lager haves – herefter kan der forventes op til 3 ugers leveringstid.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 eller 12 fl. Châteauneuf du Pape 'Les Baptaurels 2019'.

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Den Gode Vino.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Den Gode Vino

Fabrikvej 7, 8800 Viborg
Tlf.: 50 74 04 03 | CVR: 40674241 | info@dengodevino.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. december 2022 kl. 23:59

Châteauneuf du Pape