Caribien med All Inclusive

Sidste chance!

Tag på caribisk eventyr med dette krydstogt, hvor I efter en overnatning i Miami får 11 dage med All Inclusive på MSC Divina. Hun tager jer bl.a. med til Jamaica, Panama og Costa Rica, hvor I mødes af sol, strand, krystalklart vand og et smittende humør.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et krydstogt i Caribien er en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Her får I store oplevelser ved de eksotiske anløb, hvor I bl.a. kan opleve den lokale befolkning og deres interessante kultur.

 

Ved alle anløb oplever I et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, mens I kan besøge hyggelige fortovscaféer på idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner, slappe af med caribiske rytmer og meget mere. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Oplev både Miami, Jamaica, Colombia, Panama, Costa Rica og Bahamas
 • Lad jer fortrylle af de paradisiske strande, det azurblå hav, reggaemusikken og den caribiske kultur 
 • All Inclusive ombord på MSC Divina

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København - Miami t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet
 • 1 overnatning på hotel på Miami Beach
 • 10 overnatninger ombord på MSC Divina i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Easy All Inclusive drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris er pr. person ved 2 personer i delt kahyt.

 

Afrejse den 23. februar - 7. marts 2023:

 • Indvendig kahyt Fantastica, IM1, ca. 13 m2, dæk 8 - 11
  SPOTpris 12.990 kr.
 • Indvendig kahyt Fantastica, IR1/2, ca. 16 m2, dæk 5- 13
  SPOTpris 13.990 kr.
 • Udvendig kahyt Bella, OB, uspecificeret
  SPOTpris 14.990 kr.
 • Udvendig kahyt Fantastica, OL1, dæk 5
  SPOTpris 16.490 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BM1/2, ca. 14 m2, dæk 9-13
  SPOTpris 17.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BL2/3, ca. 18 m2, dæk 10-13
  SPOTpris 18.990 kr.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 US$ pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 175 kr.
 • Transfers og forplejning i Miami
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytstyper Bella og Fantastica

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber I Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling 

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Miami. Overnatning på hotel på Miami Beach

Dag 2: Check in på skibet. 17.00 Afgang Miami

Dag 3: På havet

Dag 4: 10.00 – 18.00 Ocho Rios, Jamaica

Dag 5: På havet

Dag 6: 07.00 – 17.00 Cartagena, Colombia

Dag 7: 09.00 – 19.00 Colon, Panama

Dag 8: 07.00 – 16.00 Puerto Limon, Costa Rica

Dag 9-10: På havet

Dag 11: 09.00 – 22.00 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

Dag 12: 07.00 ankomst Miami. Hjemrejse

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Rejsen inkluderer fly København – Miami t/r

 

Udrejse:

 • Afgang fra København kl. 10.20
  Ankomst London kl. 11.35 
 • Afgang London kl. 14.45
  Ankomst Miami kl. 19.50

 

Hjemrejse:

 • Afgang Miami kl. 23.05
  Ankomst London kl. 12.45+1
 • Afgang London kl. 14.15
  Ankomst København kl. 17.10

 

Ombord på flyet er mad inkluderet.

 

Flytiderne er vejledende, da forskydninger af tiderne kan forekomme, så der er ankomst i eller afrejse fra Miami tidligere eller senere end anført ovenfor. Der tages forbehold for disse ændringer.

 

Transfers

Rejsen er ikke inklusive transfers i Miami. I sørger selv for at komme fra lufthavnen til hotellet og næste dag videre til skibet. Det giver den største frihed til at planlægge tiden i Miami, så den passer bedst til jeres ønsker. Ved hjemrejse sørger I ligeledes selv for at komme til lufthavnen. På hjemrejsedagen tilbyder rederiet forskellige udflugter, som slutter i lufthavnen.

 

Vi anbefaler en taxi eller en shuttlebus, som findes i lufthavnen. En anden mulighed er at tilmelde sig Uber eller en lignende service, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.


Rejsebeskrivelse

I rejser fra Danmark til solskinsstaten Florida og har en nat på Miami Beach, inden I den efterfølgende dag går ombord på MSC Divina. Hun er et flot og rigtig hyggeligt skib i en god størrelse, så der er masser af faciliteter ombord. I kan enten deltage i de mange aktiviteter, slappe af med en god bog i en solseng på dækket, nyde en farverig cocktail i én af de mange barer eller noget helt fjerde. På krydstogt drejer det sig om selvforkælelse, afslapning eller aktivitet – I bestemmer helt selv.

 

Der er afgang fra Miami kl. 17, og efter en dag på havet, hvor I kan blive fortrolige med skibet og nyde godt af alle hendes faciliteter, ankommer I til Jamaica. Øen er velkendt for sin helt specielle rasta- og reggae-kultur – en meget afslappende livsstil. Der lægges til i Ocho Rios på øens nordkyst, hvorfra der tilbydes udflugter, hvor I bl.a. kan opleve de imponerende Dunn’s vandfald, komme på rafting på floden eller svømme med delfiner. Bob Marleys fødested, som i dag er museum, er selvfølgelig også et stort trækplaster, ligesom mange besøger de fascinerende underjordiske grotter kaldet Green Grotto. Disse flotte grotter er igennem tiden blevet brugt til opbevaring af rom, som lager for våbensmuglere og som skjulested for bortløbne slaver.

 

Cartagena i Colombia, som er næste anløb, er en moderne og travl by, men dens gamle bydel - der er omkranset af, hvad mange mener, er en af verdens mest imponerende bymure – har en helt anden tilbagelænet atmosfære. Her finder I en labyrint af små snævre, brostensbelagte gader, balkoner begroet med bougainvillea og store kirker, hvis tårne kaster skygger over de hyggelige små torve.

 

Panama er uomtvisteligt forbundet med den spektakulære kanal, hvorigennem masser af skibe passerer hvert år. I har muligheden for at sejle delvist ind i kanalen og få meget mere information om og se nærmere på den enorme konstruktion. I kan i stedet også tage ind til den gamle del af Panama City og se mange af de gamle, interessante bygningsværker eller besøge Embera-indianerne i deres landsby efter en kanotur, hvorpå I kan være heldige at hilse på tukaner, aber og dovendyr.

 

Næste stop er i Costa Rica, hvis navn betyder ”Den rige kyst” pga. rygterne blandt de spanske opdagelsesrejsende om store forekomster af guld og andre rigdomme i området. Landet er også rigt på smuk natur, og I får bl.a. muligheden for at sejle op ad de små floder på udkig efter krokodiller og eksotiske fugle, glide tværs hen over den frodige regnskov med farvestrålende papegøjer i en luftgondol eller besøge en kaffeplantage og lære mere om det sorte guld.

 

Krydstogtets sidste anløb bliver på rederiets egen unikke ø, Ocean Cay Marine Resort. Den ligger i det vestlige Bahamas og er et blomstrende økosystem med krystalklart vand, seks fantastiske strande, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og farverige tiki-barer. En perfekt måde at afslutte krydstogtet på med ren afslapning og selvforkælelse i naturskønne omgivelser.

 

Tilbage i Miami er det tid til at sige farvel til paradis for denne gang. Efter 12 dage med sol og god stemning flyver I hjem til Danmark.


Hotel i Miami

I bliver indkvarteret på et godt hotel (min. 3*) på Miami Beach. I får gode værelser med eget badeværelse.

 

Bemærk, at overnatningen er uden forplejning, og at et evt. resort fee betales direkte til hotellet.


Skibet

I sejler med et af rederiets populære skibe, MSC Divina. Opholdet på skibet er en oplevelse i sig selv for de knap 4500 passagerer, der er plads til, og indendørs har I adgang til mange lounger, barer, caféer og butikker. Om aftenen er der musik i flere lounger, mens det er en stor fornøjelse at lytte til klassisk musik i den store åbne hall. Skibet byder også på et flot kasino.

 

Skibet har mange soldæk og flere pools og jacuzzis, og der skal ikke herske tvivl om, at soldækkene er skibets omdrejningspunkt i dagtimerne. Om aftenen er de 2 udendørs poolbarer eftertragtede, og flere aftener findes arrangementer på hoved-soldækket.

 

I kan også lade jer underholde og aktivere døgnet rundt i det store og flotte fitnesscenter, på løbebanen eller med et spil tennis. Hver aften tilbydes desuden shows i det store 3-etagers teater, som I ikke må gå glip af.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Easy drikkepakken er inkluderet i rejsens pris. Ønsker I en af de mere omfattende drikkepakker, kan I opgradere Easy pakken hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibevis. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord samt i hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. Pakken er inkluderet i prisen.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Opgrader til denne pakke for 900 kr. pr. person.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Opgrader til denne pakke for 2.200 kr. pr. person 

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-20 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice. Pakken er inkluderet i prisen.

 

Børn i ekstra opredning

Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler ikke fuld pris. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år: 9.990 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.


Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal I medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 175 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Caribien med MSC Divina tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

Det gælder pt, at I skal være fuldt vaccinerede for at rejse ind i USA. Det betyder, at alle rejsende skal være færdigvaccinerede med min. 2 stik, og det andet stik skal være modtaget mindst 14 dage før afrejse. 

 

I kan frit gå i land ved de forskellige anløb, medmindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette. 

 

Der tages forbehold for, at ovennævnte regler kan blive både lempet og strammet frem mod afrejse. Man må derfor være indforstået med dette, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af Covid-19. Forsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Afrejse den 23. februar - 7. marts 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Miami t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet
 • 1 overnatning på hotel på Miami Beach
 • 10 overnatninger ombord på MSC Divina i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Easy All Inclusive drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris er pr. person ved 2 personer i delt kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 US$ pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 175 kr.
 • Transfers og forplejning i Miami
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Flytiderne er vejledende, da forskydninger af tiderne kan forekomme, så der er ankomst i eller afrejse fra Miami tidligere eller senere end anført ovenfor. Der tages forbehold for disse ændringer.

 

Vigtig information

Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. 

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til flyselskabet, hotellet, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Vejr og vind

Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i februar-marts 23-28 grader, også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

 

Pas, visum og forsikringer

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 175 kr. 

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Ligeledes anbefales en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Hør nærmere hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring. 

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. november 2022 kl. 23:59

Krydstogt til Caribien