Sicilien med helpension og billeje

Sidste chance!

Sicilien er en vidunderlig ø med smukke bjerglandsbyer, dejlige strande og en spændende historie. Hvis I vil kombinere natur, kultur og afslapning, er denne destination helt perfekt - og med den inkluderede billeje kommer I nemt rundt på øen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sicilien får det bedste frem i folk, og det var ikke for sjov, at Platon og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - Sicilien giver virkelig ro i sindet.

 

Sicilien er den største ø i Middelhavet og bør opleves gennem naturen, historien og traditionerne. Naturen rummer bjerge, bakker og frem for alt havet med dets utrolige farver og krystalklare vand. Siciliens store vulkaner symboliserer den uimodståelige skønhed og vitalitet, der hersker i den utroligt charmerende region, og det er helt oplagt at planlægge en udflugt til Etna, der er den største aktive vulkan i Europa.

 

Glæd jer til 7 overnatninger på Hotel Gattopardo, der ligger lige ved stranden. Her kan I slappe fuldstændig af inden eller efter en begivenhedsrig dag.

 

Særligt for denne rejse:

 • Utroligt smuk natur med bjerge, bakker og krystalklart vand
 • Helpension på hotellet
 • Billeje inkluderet, så I kan opleve Sicilien på egen hånd

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Catania t/r 
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage pr. person
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Gattopardo 
 • Helpension
 • Billeje hele ugen inkl. lovpligtige forsikringer og fri kilometer – Citroen C3 eller lignende

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

   

  København:

  Den 1. april 2023 - SPOTpris 7.995 kr.

  Den 8. april 2023 - SPOTpris 6.995 kr.

  Den 15. april 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 22. april 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 29. april 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 6. maj 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 13. maj 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 20. maj 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 27. maj 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 3. juni 2023 - SPOTpris 7.495 kr.

  Den 10. juni 2023 - SPOTpris 7.895 kr.

  Den 17. juni 2023 - SPOTpris 7.895 kr.

  Den  24. juni 2023 - SPOTpris 7.895 kr.

  Den  1. juli 2023 - SPOTpris 8.295 kr.

  Den 8. juli 2023 - SPOTpris 8.295 kr.

  Den 15. juli 2023 - SPOTpris 8.295 kr.

  Den 22. juli 2023 - SPOTpris 8.295 kr.

  Den 26. august 2023 - SPOTpris 8.295 kr.

  Den 2. september 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 9. september 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 16. september 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 23. september 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 20. september 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 7. oktober 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 14. oktober 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

  Den 21. oktober 2023 - SPOTpris 7.595 kr.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Der er et begrænset antal pladser til salg.

   

  Tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser:

  • Kaskoforsikring til bilen: 250 kr.
  • Kaskoforsikring og "all inclusive"-forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.
  • Værelse med havudsigt og balkon:  395 kr. pr. person
  • Opredning til barn op til 14 år: 4.695 kr.

   

  Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

   

  Se flyinformationer længere nede.


  Il Gattopardo Sea Palace Hotel

  Hotellet har en god placering ud til stranden i den hyggelige lille by Brolo, der ligger på nordkysten, ca. 2 timer fra storbyen Catania og 1 time fra den skønne badestrand Cefalu.

   

  Skal badning foregå med lidt mindre sand mellem tæerne, så har hotellet også sin egen pool på 4. etage, der tilbyder en perfekt udsigt, mens vandkampen står på. Poolen er som udgangspunkt åben fra 1. maj til 15. oktober (kan variere grundet vejret).

   

  Sådan skal I bo

  Alle værelserne er udstyret med aircondition, tv og eget bad. Hotellet har også egen restaurant, hvor både frokost og aftensmad kan nydes.


  Fyld rygsækken med oplevelser

  Det er altid rart at starte ferien med at ligge en dag ved poolen eller stranden og lige sunde sig efter rejsen. Hotel Gattopardo ligger lige ved stranden, så det er oplagt at gøre det her. Når I så er ladet op og klar på oplevelser, står de mange fantastiske attraktioner nærmest i kø for at blive besøgt. Nedenfor har vi samlet en oversigt over nogle af de seværdigheder, der ligger i køreafstand fra hotellet - og som alle er helt unikke på deres egen måde.

   

  Cefalu er en by, som byder på meget. Små snørklede gader, hvor caféer, restauranter og hyggelige butikker ligger klods op og ned af hinanden. Ude på spidsen af byen på Via Porpora finder I nogle rigtig hyggelige restauranter, som serverer nogle af de bedste pizzaer, der kan nydes til lyden af bølgerne, som slår ind under restauranten. Byen har derudover en lille hyggelig promenade, hvor I kan købe alt fra solbriller til hatte og køleskabsmagneter. Nedenfor promenaden er der en utroligt velbesøgt strand. Når I er i byen, så må I også en tur forbi byens torv, hvor kirken troner frem (husk at dække skuldrene til, hvis I vil ind i kirken).

   

  Palermo er en forholdsvist hektisk by, og vi anbefaler derfor, at I kører til Trabia og tager toget derfra og ind til byen. Byen er øens hovedstad og den største by på Sicilien. På trods af sin størrelse er byen ikke plastret til med seværdigheder, men rummer til gengæld nogle enkelte perler, som I ikke må snyde jer selv for. Domkirken ligger midt på corsoen og er hele 100 meter lang. Kirken er bygget i mange forskellige stilarter, da den har fungeret som moské og kirke – dog ikke på samme tid. ”Skammens fontæne” også kaldet Fontana della Vergogna ligger på Piazza Pretoria og har hele 20 bassiner og 36 skulpturer. Skal der shoppes, mens I er på Sicilien, så skal I op på Ruggierro Settimo, som har mange butikker. Byen er også kendt for sin små gader, som er spækket med forskellige gademarkeder. Det største ligger på Mercato di Ballaró.

   

  Taormina ligger 250 meter over havet og byder derfor på en ekstraordinær udsigt over havet på den ene side og vulkanen Etna på den anden side. Med en gåtur rundt i Taormina er der garanti for flotte feriebilleder og en udsigt, som ikke opleves andre steder. Den indre by er spærret for trafik, så I skal parkere ude foran eller nedenfor ved vandet og tage kabelliften op. Den største og mest populære seværdighed i byen er det græske teater. Siddepladserne er udhugget direkte i klippen, og der er plads til 11.000 tilskuere. Når I er ved byen, så er det oplagt at tage liften ned til stranden, hvor I kan bade fra Isola Bella. 

   

  De Æoliske øer ligger øst for Gattopardo og er noget af det mest eksotiske, I kan opleve i Europa. Ø-gruppen består af en lille håndfuld øer, og da den største hedder Lipari bliver de ofte kaldt de lipariske øer. På øerne kan I dykke ned i havets dybe blå, tage på udflugter og besøge de mange huler spredt langs kysterne, slappe af på de små strande og nyde god lokal mad. Der er dagligt afgange til øerne fra Milazzo. Billetterne kan købes på dagen - men i højsæsonen kan det være en god ide at købe billetterne hjemmefra. Prisen er cirka 250-300 kr. pr. person.

   

  Etna er en af de mest kendte vulkaner i Europa. Med sine 3323 meter er den Europas største aktive vulkan. På hjemrejsedagen er det oplagt at svinge forbi, når I er på vej til Catania lufthavn. For foden af vulkanen vokser der vinmarker, figenkaktusser og oliventræer. Længere mod nord bliver det lidt mere goldt, og tanker driver hen imod et månelandskab. Det er muligt at køre op til Rifugio Sapienza, der ligger i 1900 meters højde, hvorfra der er en svævebane op til 2.500 meters højde. Og bare rolig - I skal ikke gå de sidste 800 højdemeter. Herfra er der nemlig terrængående busser, som fragter jer det sidste stykke op.


  Flyinformation

  Der flyves med Norwegian.

   

  Flytider København:

  • Afgang København kl. 13.55
   Ankomst Catania kl. 17.00
  • Afgang Catania kl. 17.45
   Ankomst København kl. 20.50

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


   

  Videocredit: Francesco Stasi


  Om Vindrose Rejser

  SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

   

  Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

   

  Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

   

  Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Catania t/r 
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage pr. person
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Gattopardo 
  • Helpension
  • Billeje hele ugen inkl. lovpligtige forsikringer og fri kilometer – Citroen C3 eller lignende

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Der er et begrænset antal pladser til salg.

   

  Tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser:

  • Kaskoforsikring til bilen: 250 kr.
  • Kaskoforsikring og "all inclusive"-forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.
  • Værelse med havudsigt og balkon:  395 kr. pr. person
  • Opredning til barn op til 14 år: 4.695 kr.

   

  Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

   

  Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

   

  Købet kan ikke fortrydes

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vindrose Rejser

  Vester Voldgade 90, 1552 København V
  Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. november 2022 kl. 23:59

  Rejse til Sicilien