Franske Vindage i JP/Politikens Hus

Sidste chance!

Mød en række af Danmarks bedste importører af franske vine og smag på mere end 200 vine, når der afholdes Franske Vindage den 3. marts 2023 i PRESSEN under JP/Politikens Hus.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis du har hang til franske vine, og du vil opleve den mangfoldighed af forskelligartede smagsindtryk, de kan levere, så sæt et kryds i kalenderen den 3. marts 2023, hvor du kan komme til Franske Vindage i PRESSEN på Rådhuspladsen kl. 14.00-16.30.

 

Smag på over 200 vine, hør historierne bag og lad dig inspirere på en smagsrejse gennem Frankrig, der tager dig fra øst til vest og fra nord til syd. Frankrig kan alt, når det gælder vin. Fra de vildeste, dyreste vine til fantastiske hverdagsvine, der kan hæve oplevelsen af en hakkebøf på en grå onsdag til noget fuldendt.

 

På Franske Vindage kan du smage det hele – både hverdagsvine og kultvine. Smag hvidvine i alle afskygninger, lette rødvine, saftige kraftbomber og bobler fra Champagne, og lad dig inspirere af importørerne og vinhandlerne, der hjælper dig med at finde frem til de vine, der passer til dine smagsløg. Derudover vil importørerne præsentere dig for nye smagsindtryk og guide dig til, hvad de enkelte vine passer til på spisebordet.

 

Ved ankomst får du udleveret et smageprogram og et vinglas, som du må tage med hjem – og der er naturligvis sørget for brød, der serveres gratis, så du kan nulstille dine smagsløg mellem vinene.


Du får:

 • 1 stk. billet til Franske Vindage den 3. marts 2023 kl. 14.00-16.30
 • Smageglas og smageprogram

 

SPOTpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset gælder til Franske Vindage den 3. marts 2023 kl. 14.00-16.30.

 

Bemærk: Der er ingen adgang for personer under 18 år.


Mød importørerne

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Amfora Vin, Bruce Wine, Buus Vine, Champagne Guru, Champagne Passion, Domaine Brandis, Genereux, Gobi Vin, Gourran.dk, Hans Just, Ilvino, KB Vine, Mansted Wine, Philipson Wine, Spiegelau & Nachtmann, Vespa Vin (Sprit & Co.), VinEmil, Vinøs Vinbar, Voici, Winedrop og Youandwine. 

 

Udstillerne står klar til at skænke op og fortælle om vinene - hvis det ikke er vinbonden selv, der har taget turen til Danmark og står klar med smagsprøver og forklaringer.

Dit SPOTdeal værdibevis er din adgangsbillet.

 

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

 

Bemærk: Der er ingen adgang for personer under 18 år.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

 

Begrænset antal til salg.

 

Værdibeviset gælder til Franske Vindage den 3. marts 2023 kl. 14.00-16.30.

Én unik kode gælder for 1 billet til Franske Vindage den 3. marts 2023 kl. 14.00-16.30.

 

Du får billet, smageglas og et smageprogram.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Ekstra Bladet

   Rådhuspladsen 37
   1785 København
   billet@eb.dk
   CVR: 26933676
   Hjemmeside |

   Sidste chance: 24. december 2022 kl. 23:59

   Franske Vindage i JP/Politikens Hus