3-retters fransk middag på Le Basilic

Sidste chance!

Med en 3-retters middag hos Le Basilic på Vesterbro får du fransk gastronomi, fransk bistrostemning og fransk atmosfære. Glæd dig en storslået gastrooplevelse, hvor du virkelig kan smage de friske råvarer og de franske forskrifter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev med denne deal glæden ved en 3-retters middag fra det klassiske franske køkken. Lavet helt fra bunden af gode råvarer, med inspiration hentet fra køkkenchefens hjemby, Lyon. 

 

På Restaurant Le Basilic - få skridt fra Eliaskirken på Vesterbrogade – der får du både fransk gastronomi, fransk bistrostemning og fransk atmosfære. Den plateauinddelte restaurant har en behageligt intim stemning, der understreges af franske kuriositeter i indretningen og kombinationen af jazz og chansons som lydkulisse.

 

Menuen skifter hver uge, i takt med, at sæsonen og adgangen til friske råvarer ændrer sig. Der vil dog altid være valgmuligheder blandt den forret, hovedret og dessert, der er inkluderet i dealen. Fuldend evt. din menu med et glas fra det franske øl- og vinkort. Tjeneren kan naturligvis hjælpe dig med at træffe det rette valg.

 

Valgmulighederne til menuen kan altid ses på https://www.le-basilic.dk/3-retters-menuer-.


Det får du:

 • 3-retters middag
  Inkluderer forret, hovedret og dessert

 

SPOTpris 169 kr. pr. person. Normalpris 350 kr. Spar 51 %

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag kl. 17.30-22.00 til og med den 22. marts 2023. Husk når du bestiller bord, at restauranten lukker klokken 22. Der er lukket mellem jul og nytår samt i uge 7.

Du reserverer bord online på www.le-basilic.dk under 'Book A Table'. Husk at oplyse, at du har et værdibevis fra SPOTdeal samt den/de unikke kode/koder.

 

Oplys om afbud senest 24 timer før, ellers anses dit værdibevis som indløst. 

 

Medbring printet værdibevis ved indløsning.

 

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra travlhed i starten og i slutningen af indløsningsperioden.

 

Retterne kan ikke udskiftes pga. allergier. Menuen er ikke egnet til gluten og laktose allergier.

 

Der tages forbehold for ændring af retterne alt efter sæson. Valgmulighederne til menuen kan altid ses på https://www.le-basilic.dk/3-retters-menuer-.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-lørdag kl. 17.30-22.00 til og med den 22. marts 2023. Husk når du bestiller bord, at restauranten lukker klokken 22. Der er lukket mellem jul og nytår samt i uge 7.

Én unik kode gælder for én 3-retters middag - forret, hovedret og dessert - for 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Le Basilic.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Restaurant Le Basilic

  Gasværksvej 5, 1654 København V.
  Tlf.: 33 31 83 05 | CVR: 38796070 | reservation@le-basilic.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. december 2022 kl. 23:59

  3-retters middag på Le Basilic