7 vinsmagninger for begyndere

Sidste chance!

Nyt fra Nordic Sommelier Academy: Dyk ned i vinens verden og vælg mellem 7 spændende vinsmagninger - inkl. en nyhed, hvor du bliver klogere på Smageteknik og Sanseteori. Camilla Plougsted er, som altid, din passionerede Sommelier.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sommelier Camilla Plougsted, stifter af Nordic Sommelier Academy, står klar til at introducere dig til vinens spændende verden med 7 forskellige vinsmagninger, der hver berører et område af vinens verden. 

 

Du kan se frem til at smage på de skønne druer, mens Camilla formidler sin viden om vin i øjenhøjde. Arrangementerne er altid humørfyldte, spændende og tilpasset deltagerne.

 

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, udover at du er nysgerrig og gerne vil lære mere om vin. Filosofien bag kurset er at formidle i øjenhøjde på et højt fagligt niveau og med en pædagogisk læringstilgang.


Vælg mellem:

  • 7 forskellige vinsmagninger - pris pr. person

 

  • Ost & Vin
    SPOTpris 250 kr.

  • Smageteknik & Sanseteori - NYHED
    SPOTpris 250 kr.

  • Mand kend din stok
    SPOTpris 250 kr.

  • Blær & Bobler
    SPOTpris 300 kr.

  • Chokolade & Vin
    SPOTpris 250 kr.

  • Portvin & Chokolade
    SPOTpris 250 kr. 

  • Kvinde kend din drue
    SPOTpris 200 kr. 

 

Sted: I lyse undervisningslokaler hos Nordic Sommelier Academy, Læssøegade 7, 2200 København N - 2 minutter fra Sortedamssøen og 5 minutter fra Sankt Hans Torv.

 

Læs om smagningerne og se datoer og tider herunder. 


Om vinsmagningerne 

 

Ost & Vin

Onsdag den 2. november 2022 kl. 17-18.30

 

Hvordan er det nu med rødvin og ost? Passer det sammen eller er det et levn fra 70’erne, hvor vi bare holdt så meget af både rødvin og ost at det vel måtte smage godt sammen eller findes der bedre match? Til det er svaret entydigt - ja det gør der.

 

Denne aften skal vi se lidt nærmere på og ikke mindste smage os frem til hvad der virker og hvad der virker mindre godt sammen og på den måde få en forståelse for, hvad der sker når vi sætter forskellige vine til forskellige oste.

 

Der vil være 4 vine og 4 oste som vi smager på kryds og tværs.

 

Vores mål er at formidle vin i øjenhøjde, give deltageren viden og redskaber som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

 

Smageteknik & sanseteori - NYHED

Onsdag den 16. november 2022 kl. 17-18.30

 

Introduktion til vinens verden for begyndere. Der smages på 5 vine.

 

Der findes mange forskellige vinglas. Nogle glasproducenter har deres egen linje af glas, opdelt efter druetyper. De fleste kender hvid- og rødvinsgalsset. Champagneglasset og dessertvinsglasset er lidt mindre, og portvinsglasset har måske lidt svung - men hvordan kan det være, at der findes så mange glas?

 

Er det snobberi, eller gør det en forskel for smagsoplevelsen af vinen? Vi undersøger forskellen på oplevelsen af forskellige glas. 

 

Vi snakker også om, hvordan professionelle smager på vin og ikke mindst hvordan vi beskriver aromaer og smage.

 

Vores mål er at formidle vin i øjenhøjde, give deltageren viden og redskaber som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

 

Medbring gerne finurlige vinglas/kopper, du måtte have derhjemme.

 

Mand kend din stok

Onsdag den 26. oktober 2022 kl. 17-18.30

 

Har du overblik og overskud, når du sidder på en restaurant og kigger på vinkortet? Er det rigtigt, at mænd bedre kan lide rødvin end hvidvin? Og passer det, at kraftig rødvin er voksne mænds favorit? På kurset bliver der kigget lidt nærmere på nogle af fordommene samt om der er hold i dem - og hvis der er, hvordan det så kan være.

 

Du kan se frem til at skulle smage på fyldige og behagelige rødvine, lavet på klassiske druer. Når du går fra kurset, har du et overblik over, i hvilke vinregioner, du finder dine favoritdruer, og hvordan du læser et vinkort, ligesom du vil få viden og redskaber, som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

 

Blær & Bobler 

Onsdag den 23. november 2022 kl. 17-18.30

 

Kan du finde rundt i de mange mousserende vine? Ved du, hvad forskellen er på f.eks. Prosecco, Cava, Cremant, Sekt og Champagne?

 

På kurset lærer du om forskellene og lighederne på f.eks. boblernes størrelse og hastighed i glasset på de skønne mousserende vine samt hvordan vi oplever vinene - mundfølelsen og meget mere. Næste gang, du står med et glas bobler til en reception, kan du måske identificere, hvad der bliver serveret ved blot at kigge på glasset eller ved at dufte til glasset og imponere daten, kæresten eller kollegaerne med dine nye skills.

 

Du vil få viden og redskaber, som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

 

Chokolade & Vin 

Onsdag den 12. oktober 2022 kl. 17-18.30

 

Chokolade fås i mange forskellige varianter og kvaliteter, og på den måde ligner det meget vin - men hvad sker der, når vi sætter vin til?

Det vil vi smage os frem til gennem en hyggelig uformel aften i chokoladens og vinens tegn.

 

Vi smager på 4 vine og dertilhørende chokolader. Chokoladen vil blive serveret ved forskellige temperaturer for at vise forskellen sammen med vinen.

 

Kurset er ikke velegnet til personer med laktoseintolerance og/eller nøddeallergi.

 

Portvin & Chokolade 

Onsdag den 30. november 2022 kl. 17-18.30

 

Hvad sker der, når vi sætter portvin til chokolade? Det vil vi smage os frem til gennem en hyggelig uformel aften i chokoladens og portvinens tegn.

 

Vi smager på 4 portvine og dertilhørende chokolader. Chokoladen vil blive serveret ved forskellige temperaturer for at vise forskellen sammen med vinen.

 

Kurset er ikke velegnet til personer med laktoseintolerance og/eller nøddeallergi.

 

Kvinde kend din drue

Onsdag den 19. oktober 2022 kl. 17-18.30

 

Introkursus med fokus på de klassiske hvide druer. Vi taler om sanserne og de forskellige aromaer.

Vi blindsmager nogle af vinene for at vække sanserne og taler om, hvad vi oplever, når vi fokuserer uden af vide, hvad vi smager på og hvilken betydning har det for vores oplevelse af smagen.

 

Efter smagningen vil deltagerne være i stand til at kunne identificere nogle af de klassiske druer.

 

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage udover at være nysgerrig og gerne vil lære mere om vin.

 

Formålet med vinsmagningerne er at formidle vin i øjenhøjde, give dig viden og redskaber, som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

For alle kurser gælder, at Nordic Sommelier Academy forbeholder sig retten til at aflyse ved mindre end 8 tilmeldinger.

 

Ved udeblivelse anses dit værdibevis som indløst. 

  

Sted: I lyse undervisningslokaler hos Nordic Sommelier Academy, Læssøegade 7, 2200 København N - 2 minutter fra Sortedamssøen og 5 minutter fra Sankt Hans Torv.

Dit værdibevis gælder til den købte vinsmagning for 1 person. 

 

Vælg mellem: 

  • Ost & Vin - Onsdag den 2. november 2022 kl. 17-18.30

  • Smageteknik & Sanseteori - NYHED - Onsdag den 16. november 2022 kl. 17-18.30

  • Mand kend din stok - Onsdag den 26. oktober 2022 kl. 17-18.30

  • Blær & Bobler - Onsdag den 23. november 2022 kl. 17-18.30

  • Chokolade & Vin - Onsdag den 12. oktober 2022 kl. 17-18.30

  • Portvin & Chokolade - Onsdag den 30. november 2022 kl. 17-18.30

  • Kvinde kend din drue - Onsdag den 19. oktober 2022 kl. 17-18.30

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Nordic Sommelier Academy.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Nordic Sommelier Academy

Læssøegade 7, kld., 2200 København N
Tlf.: 27 89 93 70 | CVR: 36735643 | camilla@vinogforedrag.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. oktober 2022 kl. 23:59

7 vinsmagninger for begyndere