Idyllisk stemning hos Hotel Plesner i Skagen

Sidste chance!

Hotel Plesner danner rammen om et ophold, hvor badehotelsidyl, personlig service og atmosfære går hånd i hånd. Et idyllisk udgangspunkt, når I vil opleve den stemningsfulde atmosfære og det fantastiske lys, som Skagen er så kendt for.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På toppen af Danmark, lige der hvor Skagerrak møder Kattegat, og hvor kunstnere såvel som badegæster gennem århundreder har samledes for at nyde det helt særlige lys, ligger Skagen. Og midt i Skagen ligger Hotel Plesner.

 

Her finder I den autentiske og romantiske atmosfære fra et ægte badehotel, hvor vægten er lagt på det gode liv. Det er på et sted som Plesner, at gæsterne for alt i verden ikke ønsker at jage af sted, men derimod foretrækker at læne sig tilbage og lade tiden passere, alt imens man lytter til blæsten, nyder duften af hav og får følelsen af nærhed helt ind under huden.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Få pulsen helt ned med dejlig badehotelsidyl, duften af hav og følelsen af nærhed
 • Bo i hjertet af Skagen
 • Lille oase i historiske rammer

Opholdet inkluderer:

 

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe og the i Plesners Gårdhave eller indendørs loungeområde på ankomstdagen
 • Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset
 • 2-retters middag på Pakhuset på andendagen
 • Plesners morgenbuffet begge dage
 • Fri parkering (hvis ledigt)

 

SPOTpris 995 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 2. februar til og med den 16. juni 2023.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes på helligdage. Der tages forbehold for, at der kan være lukket på enkelte søndage.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Plesner.

 

 • Tillæg ved ankomst fredage og lørdage: 200 kr. pr. person pr. ophold
 • Tillæg ved ankomst i maj og juni: 300 kr. pr. person pr. ophold
 • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. 

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hotel Plesner

Hotellet er tegnet i 1907 af Skagen-arkitekten Ulrik Plesner, og stedet har gennem årene bl.a. fungeret som både købmandshandel og privat bolig.

 

Plesner gjorde sig tidligt bemærket, og var en del af Skagens berømte og berygtede kunstnerkoloni, der i slutningen af 1800-tallet førte en dengang uhørt dekadent og frigjort livsførelse i byen. Den dag i dag sætter hotellet en dyd i at videreføre ånden fra dengang.

 

På hotellet er der højt til loftet, men samtidig kælet for detaljerne - både på de lyse, hyggelige værelser, i restauranten og i Plesners Have, som kun er tilgængelig for hotellets gæster.

 

Selve hotellet er en lille oase for godtfolk med hang til klassiske badehotelsdyder i en ny og moderne fortolkning. Indretningen er holdt i en lys og skandinavisk stil. Stemningen er personlig og intim, og Skagens lys, luft, sand og vand er brugt som inspiration. 

 

Sådan skal I bo

Hotel Plesner består i dag af tre bygninger: Den originale hovedbygning med otte værelser, det tidligere vaskehus og karlekammer til commis’erne, som i dag er omdannet til tre store anneksværelser, samt dét, der i tidernes morgen var hestestalden, og som nu er omdannet til fem ’haveværelser’ med egen terrasse ud til den hyggelige gårdhave.

 

Ikke to af de i alt 16 smukke, lyse værelser er ens. Lige bortset fra de skønne og meget luksuriøse Hästens-senge, der sørger for en uforlignelig drømmesøvn, inden I står op til lyset over Skagen og nybagt morgenbrød.

 

Smag på Skagen

Skagen er et skattekammer af råvarer og specialiteter. I køkkenet gøres der derfor en ærlig indsats for at vise gæsterne, hvad Skagen kan præstere på den kulinariske front.

 

Alt efter hvad havet, urtehaven og de lokale leverandører frister med, sammensætter køkkenet en spændende aftenmenu, der er tilberedt efter danske og franske traditioner. Som gæster bliver I forkælet med subtile retter, hvor råvarernes kvaliteter kommer til udtryk på fornemmeste vis.


Området

Hotel Plesner har en ideel placering i hjertet af Skagen, et stenkast fra kulturelle seværdigheder og attraktioner som Skagen Kunstmuseum, Slagter Munch, Skagen Bryghus og lystbådehavnen. Samtidig ligger hotellet i umiddelbar nærhed af klitterne og kun nogle få hundrede meter fra det brusende Vesterhav, så det er muligt at spadsere de få hundrede meter dertil.

 

Ikke langt fra Skagen ligger Golfklubben Hvideklit, der er Danmarks nordligste golfbane. Banen er en delvis linksbane, delvis skovbane, hvor fairways snor sig gennem åbent klitlandskab og tæt granskov. Klubben har forskellige greenfee-priser og lokker med særtilbud efter kl. 14.00. Er man i Skagen, er Golfklubben Hvideklit en bane, man absolut bør unde sig selv at spille på.


Flotte anmeldelser

Se et udpluk af de mange anmeldelser på Tripadvisor nedenfor.

 

'Et sted som er et besøg værd'

'Hotellet er indbydende, smukt indrettet og ligger godt i forhold til at opleve bylivet, museer og naturen. Personalet er meget imødekommende og servicemindede. Morgenbuffeten er lækker, og består af stempelbrygget kaffe, hjemmelavet brød, hjemmelavede marmelader m.m. Aftenmenuen er af høj klasse. Og når man slutter af med kaffe og cognac i sofagruppen, så kan det ikke blive meget bedre.'

 

'En hyggelig weekend'

'Selvom det var uden for sæsonen, så var service som personale i top. Der er en helt speciel ro over hotellet der er smagfuldt indretter med sans for farver som kvalitet, det eneste der er lidt generede er, at der er meget lydt. Du bliver guidet af et personale der er glade for deres by, lige hen hvor du vil. Der bestilles bord på pakhuset eller andet ... og i gåafstand til gågaden hvor man kommer hinanden ved, er et besøg værd.' 

 

'Skagens hyggeligste hotel'

'Vi besøgte hotellet i forbindelse med Skagens Bryghus´generalforsamling. Havde derfor booket overnatning i midtbyen, så vi kunne gå til det hele - både Bryghus og havnen. Vi havde ikke forventet, at hotellet skulle blive turens bedste del. Et virkeligt dejligt hotel med en god stemning og en pragtfuld morgenmad med hjemmebag og hjemmelavet syltetøj. Jeg har lovet min kone, vi vender tilbage til sommer, så hun kan nyde solen i sofaerne i gårdhaven.' 


Hotel-Plesner.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold via mail til plesner@hotelplesner.dk - der kan kun bookes dato på e-mail, og der kan forventes svartid på op til 48 timer. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

OBS: Da hotellet holdet vinterlukket, besvares henvendelser fra den 1. februar 2023.

 

Ved spørgsmål til opholdet eller booking kan Hotel Plesner kontaktes på mail plesner@hotelplesner.dk. Henvendelse kan kun ske pr. mail. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 2. februar til og med den 16. juni 2023.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes på helligdage. Der tages forbehold for, at der kan være lukket på enkelte søndage.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe og the i Plesners Gårdhave eller indendørs loungeområde på ankomstdagen
 • Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset
 • 2-retters middag på Pakhuset på andendagen
 • Plesners morgenbuffet begge dage
 • Fri parkering (hvis ledigt)

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Hotel Plesner.

 • Tillæg ved ankomst fredage og lørdage: 200 kr. pr. person pr. ophold
 • Tillæg ved ankomst i maj og juni: 300 kr. pr. person pr. ophold
 • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. 

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Plesners officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Plesner.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Plesner*

Holstvej 8, 9990 Skagen
Tlf.: 98 44 68 44 | CVR: 29042675 | plesner@hotelplesner.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. februar 2023 kl. 23:59

Ophold på Hotel Plesner i Skagen