Vinterspa på Mossbylund

Sidste chance!

Der er god grund til, at roserne drysser ned over Hotell Mossbylund. Midt i de smukkeste omgivelser og blot et stenkast fra havet, finder I det 4-stjernede spahotel, som tilbyder et rekreativt afbræk fra hverdagen med varmvandsbassiner, spa og meget mere.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Skånes smukke sydkyst, blot et stenkast fra hav og strand, finder I Hotell Mossbylund. Her kan I nyde livet med naturen som nærmeste nabo og give jer selv en tiltrængt pause fra hverdagens stress og juleræs.

 

Det 4-stjernede hotel er i en klasse for sig og byder på et omfattende spaområde med faciliteter både ude og inde. I kan for eksempel fordybe jer i naturen fra hotellets udendørs spabad, hvor I kan lune jer i det varme vand, mens I betragter de idylliske omgivelser. Kombinationen af det varme vand og den kolde, nordiske luft giver ro i sjælen og følelsen af at være ét med naturen.

 

Hos Mossbylund er julen lidt ekstra magisk. Her springer de julebordet over og serverer i stedet en luksuriøs 7-retters middag med nye spændende smagsoplevelser kombineret med julehygge og magi. Der er nok at glæde sig til!

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo på et af Sveriges hyggeligste spahoteller med fantastiske udendørs varmtvandsbassiner og udsigt over marker og skov
 • Inklusiv en luksuriøs 7-retters middag fra hotellets kvalitetskøkken
 • Med hotellets beliggenhed tæt på både Malmø, Ystad og København er I langt fra hverdagen, men stadig tæt på hjem

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse med udsigt over havet eller de bølgende marker
 • Luksuriøs 7-retters middag med spændende smagsoplevelser
 • Adgang til spa fra ankomst til kl. 15 på afrejsedagen
 • 20 % rabat på spabehandlinger (skal bookes inden ankomst)
 • Overdådig morgenmad

 

SPOTpris 1.255 kr. Normalpris 1.602 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag-torsdag fra den 27. november til og med den 18. december 2022.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00. I har dog adgang til spaen helt indtil kl. 15.00.


Hotell Mossbylund

Sæt kursen mod Sverige, og nyd nogle afslappende dage i det sydsvenske. Hotell Mossbylund ligger kun 45 minutters kørsel fra Øresundsbroen, og med blot 15 minutter til Ystad og 40 minutter til Malmø er der ikke langt, hvis I vil kombinere opholdet med lidt byhygge eller julegaveshopping.

 

Hotell Mossbylund er beliggende i en gammel landbrugsbygning fra 1800-tallet, men har siden de nuværende ejere overtog hotellet i 2002 gennemgået en omfattende udvikling, udbygning og renovering. Dette betyder, at hotellet i dag har plads til 120 overnattende gæster, der kan nyde godt af et komfortabelt ophold med god gastronomi, spa og motion i fredelige omgivelser. Selvom hotellet er vokset hurtigt i de senere år, består den oprindelige charme dog stadig, og I vil tydeligt mærke den personlige og hjemlige atmosfære, når I besøger hotellet. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et af hotellets dejlige dobbeltværelser, der tilbyder en smuk udsigt over havet eller de bølgende marker, som omgiver hotellet. Alle værelser er indrettet med lænestole, skrivebord og tv.


Mossbylund spa 

Som en del af jeres ophold har I adgang til hotellets spa, hvor I kan nyde roen og komme ned i gear. Spaen byder bl.a. på et større afslapningsområde, et yoga-/motionsrum, inden- og udendørs pools samt flere behandlingsrum, hvor I kan lade jer forkæle med forskellige behandlinger.

 

For at sikre roen og den afslappende stemning, skal man være over 16 for at være alene i spaen. Derudover har børn kun adgang på bestemte tidspunker og i selskab med en voksen.

 

Forrygende madoplevelser

I køkkenet er det køkkenchef Jesper Sandqvist, der med stor ekspertise og kreativitet planlægger de nye menuer og leder det madglade team bestående af ti kokke. Sammen med restaurantchef Fredrik Wennberg sørger han for, at I får en fantastisk madoplevelse med forrygende smage og personlig service, når I om aftenen sætter jer til bords til en luksuriøs 7-retters middag.

 

Maden er naturligvis hjemmelavet og baseret på lokalt producerede råvarer. Kokkene elsker nemlig de skånske ingredienser og ønsker, at alle gæster skal mærke kvaliteten af livet på landet.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Hotell Mossbylund på mail til info@mossbylund.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag-torsdag fra den 27. november til og med den 18. december 2022.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse med udsigt over havet eller de bølgende marker
 • Luksuriøs 7-retters middag med spændende smagsoplevelser
 • Adgang til spa fra ankomst til kl. 15 på afrejsedagen
 • 20 % rabat på spabehandlinger (skal bookes inden ankomst)
 • Overdådig morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00. I har dog adgang til spaen helt indtil kl. 15.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotell Mossbylund.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotell Mossbylund

Mossby 157 , 27453 Skivarp , Tlf.: +46 (0) 411 300 36 , info@mossbylund.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 26. oktober 2022 kl. 23:59

Ophold på Hotell Mossbylund