Forrygende ophold ved Stevns Klint

Sidste chance!

Nyd en ægte badehotelsoplevelse på idylliske Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og blev kåret som Danmarks Bedste Badehotel i både 2020 og 2022. Her kan I se frem til dejlige dage med udsøgt gastronomi og ro.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Intet er overladt til tilfældighederne på Rødvig Kro & Badehotel. Det familiedrevne badehotel er en smuk indrettet kro med den helt særlige stemning, som understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og et altid venligt personale. 

 

Fra hotellet er der en smuk udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Hotellet ligger helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn.

 

Skøn mad og venlig service er omdrejningspunktet på Rødvig Kro & Badehotel. I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre middage sammensat med årstidens dagsfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der sætter pris på god gastronomi og naturoplevelser i verdensklasse
 • Rødvig Kro & Badehotel blev kåret til Danmarks bedste badehotel i både 2020 og 2022
 • Beliggenhed lige ved stranden og Stevns Klint

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler og snacks
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
 • Fri parkering

 

SPOTpris 1.598 kr. Normalpris 2.698 kr. Spar 40 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag-torsdag i følgende perioder:

 • Fra den 9. november 2022 til og med den 31. marts 2023
 • Fra den 1. oktober 2023 til og med den 18. december 2023

 

Vær opmærksom på, at hotellet holder lukket fra den 18. december 2022 til og med den 13. januar 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Rødvig Kro & Badehotel.

 

 • Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenbuffet: 1.048 kr. pr. værelse pr. nat (ikke muligt fredag og lørdag)

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Rødvig Kro & Badehotel

Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detaljer. Hotellet råder over 19 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

 

Både i 2020 og 2022 har Opdagdanmark.dk kåret Rødvig Kro & Badehotel til Danmarks Bedste Badehotel. Badehotellet fik desuden en tredjeplads i 2021, kun overgået af Strandhotel Røsnæs og Knudhule Badehotel. 

 

Se den lille film om hotellet

Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver jer en god fornemmelse af stedet.

 

 

Sådan skal I bo

Værelserne er individuelt indrettet, så de har deres egen unikke atmosfære og sjæl. Væggene er fint udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale, gamle møbler er ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har værtsparret forsøgt at bevare så meget af kroens originale indretning som muligt. Der er trådløst internet og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.


Oplevelser i området

Blot 400 meter fra Rødvig Kro & Badehotel starter Stevns Klint Trampesti, som er en ca. 20 km lang natursti, der snor sig langs Stevns Klint. Undervejs passerer stien bl.a. Stevns Fyrcenter, Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Boesdal Kalkbrud, og flere steder kommer I til at gå helt ude langs den stejle klippekant. Ruten er utroligt smuk og naturskøn - og absolut en vandretur værd.

 

Når I nu alligevel er på farten, kan vi anbefale at lægge vejen forbi netop Boesdal Kalkbrud, hvor et helt nyt oplevelsescenter under navnet Stevns Klint Experience slog dørene op i uge 41 i år, hvor det blev indviet af Dronning Margrethe. Her kan I blive klogere på, hvad der fik Stevns Klint på UNESCOs liste over verdensarv i 2014, mens I går rundt blandt smukke fossiler, digitale spil, dinosaurskelet, meteoritter og en kæmpemæssig kalkblok hugget ud af Stevns Klint. Besøgscenteret er også værter for diverse events, hvor kultur og refleksion kombineres i arrangementer, der rummer magisk musik, rørende og reflekterende oplæg samt sjove børneoplevelser. I kan læse meget mere på stevnsklint.dk.

 

Helt oplagt er det også at besøge Skovtårnet ved Camp Adventure, som ligger ca. en halv times kørsel fra Rødvig Kro & Badehotel. Tårnet åbnede i marts 2019 og giver med sine 45 meter og 135 meter over havets overflade et fuldkommen majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen. 


Udmærkelsescertifikat på Tripadvisor

De mange fine anmeldelser fra gæster, der har boet på Rødvig Kro & Badehotel, har ført til et flot udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Gæsterne giver bl.a. følgende ord med på vejen:

 

"Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Den lille perle i Rødvig på Stevns fortjener ros og opmærksomhed. Bedre beliggenhed skal man lede længe efter - book værelse nr. 9 om muligt.
Personalet er super søde og venlige samt hurtige til at servere og betjene.
Dejlig middag og efterfølgende kaffe i gårdhave.
Kan varmt anbefales."

Anmeldt juli 2022.

 

"Fuldstændig magisk

Fantastisk ophold. Idyllisk badehotel med fantastisk mad og omgivelser. Fabelagtig service. I restauranten fik vi de dejligste retter, gode vine, og personalet var opmærksomme og søde. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldt juni 2022.

 

"Skønt beliggende hotel med god mad og service

Hotellet ligger skønt ved Fakse bugt, og i forhold til udflugter i det sydlige Sjælland. Maden er på højt niveau. Hotellet bærer præg af gammel badehotel romantik. Vi fik værelse med dejlig udsigt ud over bugten. Venlig og kompetent betjening."

Anmeldt maj 2022.

 

"Skønt ophold.

Udsøgt behandling i skønne omgivelser. Kan varmt anbefales til par-forkælelse. Min hustru og jeg blev modtaget høfligt og venligt. Værelset var rent, hyggeligt og velindrettet. Personalet venligt og imødekommende, og maden udsøgt. Alt k alt en dejlig oplevelse."

Anmeldt marts 2022.


Rødvig-Kro-&-Badehotel.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel via dette link: https://picassoonline.techotel.dk/da/rodvig-kro-badehotel/rodvig-kro-badehotel/booking/ophold/? - i feltet 'kampagnekode' skrives "Spotdeal". 

 

Eventuelle tillæg bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2023.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag-torsdag i følgende perioder:

 • Fra den 9. november 2022 til og med den 31. marts 2023
 • Fra den 1. oktober 2023 til og med den 18. december 2023

 

Vær opmærksom på, at hotellet holder lukket fra den 18. december 2022 til og med den 13. januar 2023.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Bobler og snacks
 • 3-retters middag
 • Morgenbuffet
 • Fri parkering

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Rødvig Kro & Badehotel.

 • Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenbuffet: 1.048 kr. pr. værelse pr. nat (ikke muligt fredag og lørdag)

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rødvig Kro & Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 56 50 60 98 | CVR: 37830690 | info@roedvigkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2022 kl. 23:59

Ophold på Rødvig Kro & Badehotel