KRYDSTOGT GENNEM SUEZKANALEN: FRA DUBAI TIL SPANIEN

Sidste chance!

Tag med på et lækkert langtidskrydstogt fra imponerende og fascinerende Dubai gennem Suezkanalen til Spanien. Rejs den 17. marts på et 24 dages krydstogt gennem spændende byer og lande inkl. helpension ombord og fly fra CPH. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nyd livet ombord på det flotte krydstogtskib Costa Toscana og få masser af spændende oplevelser i land, når I sejler fra solrige Dubai gennem Suezkanalen og Middelhavet til skønne Barcelona. En fortryllende rejse, der byder på den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning.

 

Costa Toscana er flådens nye flagskib, søsat i år, og er en hyldest til kunsten, kulturen og landskaberne i den region, som har lagt navn til skibet. Når I går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når I slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan I opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Toscana er det dog med den ekstra fordel, at I har en enestående udsigt over havet.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Sejl gennem Suezkanalen, der er verdens længste skibskanal
 • Anløb i både Abu Dhabi, Oman, Grækenland, Italien og Frankrig
 • I får den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Dubai og fra Barcelona til København
 • 20 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib i Dubai
 • 23 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse fra den 17. marts til den 9. april 2023:

 • Indvendig kahyt -  SPOTpris 13.990 kr.
 • Udvendig kahyt -  SPOTpris 17.490 kr. 
 • Balkonkahyt -  SPOTpris 20.490 kr. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra skib til lufthavn i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

17. marts: Fly til Dubai og transfer til skibet for check in
18. marts: Skibet ligger i Dubai
19. marts: Afgang fra Dubai kort før midnat
20. marts: 08:00 – 23:59 Abu Dhabi, Emiraterne
21. marts: På havet
22. marts: 07:00 – 18:00 Muscat, Oman
23. marts: På havet
24. marts: 10:00 – 23:59 Salalah, Oman
25.-31. marts: På havet gennem Suezkanalen
1. april: 08:00 – 18:00 Heraklion/Kreta, Grækenland
2. april: 08:00 – 18:00 Piræus/Athen, Grækenland
3. april: På havet
4. april: 08:00 – 18:00 Palermo/Sicilien, Italien
5. april: 08:00 – 18:00 Napoli, Italien
6. april: 08:00 – 19:00 Civitavecchia/Rom, Italien
7. april: 09:00 – 18:00 Genova, Italien
8. april: 09:00 – 18:00 Marseille, Frankrig
9. april: 08:00 Ankomst Barcelona. Hjemrejse.

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Transport

Rejsen inkluderer fly t/r:

 

Afrejse den 17. marts 2023:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45

 

Hjemrejse den 9. april 2023:

 • Afgang Barcelona kl. 16.35
  Ankomst København kl. 19.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Fra Dubai lufthavn er der transfer til skibet. På hjemrejsedagen sørger I selv for at komme fra skibet til lufthavnen, når I er klar. Kahytten forlades om morgenen, men I kan blive på skibet til op ad formiddagen.


Rejsebeskrivelse

Jeres eventyr starter den 17. marts, hvor I flyver direkte til den fascinerende metropol Dubai med de mange overvældende seværdigheder. Her køres I til skibet og tjekker ind. Costa Toscana vil være jeres hjem de næste 3 uger og ligger i havn i Dubai de første to overnatninger, så I har masser af tid til at opleve byen, hvor alt skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted. Det er derfor let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah-moskeen.

 

Fra et emirat til et andet: Abu Dhabi – en luksuriøs og elegant storby med flere betagende bygningsværker som f.eks. den storslåede hvide marmormoské og de iøjnefaldende skyskrabere i glas, der har givet byen kælenavnet ”Arabiens Manhattan”. Her er også muligheden for en jeepsafari ud i de gyldne sanddyner, et besøg i den gamle oaseby, Al Ain, der er kendt for sit kamelmarked – eller hvad med en tur i Ferrari World?

 

Kursen sættes nu mod Oman, hvor skibet har to anløb. Først lægges der til i hovedstaden, Muscat. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til sig. Efterfølgende besøges Salalah, der er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder I Mughsail Beach, hvis geysere byder jer velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

 

Herfra fortsætter Costa Toscana mod Suezkanalen, som nu skal passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle mellem Europa og Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og I befinder jer nu ombord på ét af dem på vej mod Middelhavet.

 

På naturskønne Kreta, hvor der lægges til i Heraklion, kan I f.eks. se nærmere på Knossos-paladset - der er et must for alle, som er interesseret i arkæologi - eller besøge det flotte Arkadi-kloster. Heraklion by er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, og her kan tilbringes mange timer med at slentre rundt i den brostensbelagte gamle bydel og beundre den kretensiske arkitektur for derefter at nyde en frappé på en hyggelig café.

 

Den græske hovedstad Athen er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor I også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

 

Sicilien lægger jord til næste anløb, som er i Palermo. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet, og gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

Italiens tredjestørste by er et af de ældste, kontinuerligt beboede steder i verden, og derfor emmer Napoli af historie med en gammel bydel, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og flere historiske kirker end i nogen anden by. Seværdighederne er mange, og de lokales hverdagsliv er i sig selv én af dem. Napolitanere er kendte for at være meget højlydte i deres omgang med hinanden, ligesom byen kan virke både snusket, larmende og kaotisk. Af samme grund mener mange, at det er her, man oplever det ægte og upolerede Italien. I bydelen Santa Lucia finder i de maleriske klynger af smalle ”trappegader” med bagerier, butikker med kunsthåndværk og små caféer, hvor de lokale drikker deres espresso. Vasketøjet hænger ofte på snore mellem husene, mens der føres samtaler fra den ene balkon til den næste. Napoli byder på masser af kunst, kultur og historie. Her er hele to royale paladser, Italiens førende operahus og et spændende arkæologisk museum, der stolt fremviser Farnese-tyren - den største, antikke skulptur, der nogensinde er fundet.

 

Civitavecchia var de gamle romeres strandparadis, men er i dag nok mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i, ligesom den har en meget fin strand, hvis I bare trænger til en slapperdag. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven.

 

Et sidste anløb i Italien bliver i Christopher Columbus’ fødeby, Genova, der er en klassisk italiensk by beliggende midt i bølgende bakker med pastelfarvede huse med terrakotta-tag, fantastiske kirker, hængende haver, barokke paladser og smuldrende romerske ruiner. Byens historiske centrum er Europas største, og de smalle, snoede gader er spækket med vidunderlig arkitektur og kunstneriske skatte. Charmerende butikker tilbyder spændende shoppingmuligheder, mens caféer og restauranter lokker med lokale, smagfulde retter. Ved foden af byens centrum ligger den historiske havn, der efter nytænkende renoveringer fremstår som et trendy mødested med en travl marina og barer ved vandet samt et maritimt museum og et fascinerende akvarium, der er det største i Europa. Adelens gamle paladser, hvis antal og pragt ikke findes andre steder i Italien, er blandt Genovas vigtigste turistattraktioner, ligesom den sort-hvide katedral, den skulpturfyldte Staglieno-kirkegård og tårnene ved Porta Soprana er værd at kigge nærmere på.

 

I kommer nu til den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Søndag den 9. april ankommer I til Barcelona og går fra borde for sidste gang efter en fantastisk og minderig rejse.


Skibet

Costa Toscana er 337 meter lang, har 20 dæk og har plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Stilen ombord er mere afdæmpet og moderne, end man ofte ser på de store krydstogtskibe, men der mangler bestemt ikke noget. 15 forskellige restauranter (nogle mod tillæg) frister jeres smagsløg ombord med alt fra showmiddage i Teppanyaki-restauranten til sushi, pizza og store kulinariske oplevelser i gourmetrestauranten, mens tørsten kan stilles i 18 barer.

 

Derudover findes der flere pools med vandrutsjebaner, et stort lækkert spa-område, fitnesscenter, sportsbaner, butikker, kasino og et teater – her i flere etager – og meget mere.

 

Costa Toscana er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Et meget flot skib, der indbyder til total livsnydelse.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften, og her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på denne rejse. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

 

Pris: 5.520 kr. (240 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 

Pris: 7.475 kr. (325 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

 

Pris:

Børn 2-17 år: 2.645kr. (115 kr. pr. dag)

Voksne: 3.795 kr. (165 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 8.490 kr.
 • Voksne: 11.490 kr.

 

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 3.500 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 5.200 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 6.200 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Da visse ture kan blive udsolgt, anbefaler vi at bestille udflugter på forhånd, men de kan også købes ombord, så længe der er plads. Rederiets udflugtsprogram er pt. ikke færdiglavet. Det er også muligt at gå i land på egen hånd og lave jeres egen dag. 


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Dubai til Spanien med Costa Toscana tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves pt., at du er a) vaccineret mod Covid-19 med min. 2 stik eller b) har haft Corona indenfor 6 måneder før afrejse eller c) har fået en dosis vaccine og er rask efter at have haft Corona. Derudover skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser, hvis det pågældende lands love kræver dette. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.:70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 7.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Afrejse fra den 17. marts til den 9. april 2023:

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Dubai og fra Barcelona til København
 • 20 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib i Dubai
 • 23 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra skib til lufthavn i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves pt., at du er a) vaccineret mod Covid-19 med min. 2 stik eller b) har haft Corona indenfor 6 måneder før afrejse eller c) har fået en dosis vaccine og er rask efter at have haft Corona. Derudover skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser, hvis det pågældende lands love kræver dette. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. oktober 2022 kl. 23:59

Krydstogt fra Dubai til Spanien