Ophold på Boutique Hotel Postgården

Sidste chance!

Fantastisk ophold på det unikke og flot anmeldte Boutique Hotel Postgården i Holsted mellem Ribe, Kolding og Esbjerg. Opholdet inkluderer 1 overnatning i luksusværelse, 3-retters fransk inspireret middag, kaffe/te med sødt ved ankomst og lækker morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vejrudsigten for Boutique Hotel Postgården i Holsted er udelukkende positiv, for her regner det med lovord. Det unikke hotel med den varme atmosfære får den imponerende karakter 4,5/5,0 på Tripadvisor - og har I først gæstet stedet, så ved I også hvorfor.

 

Boutique Hotel Postgården er en oplevelse - ganske enkelt! Her er værelserne alle med himmelseng, badekar og udsmykket med rejseklenodier, og hele hotellet oser af den franske ambiance, som værtsparret har bragt med fra deres andet hotel i Frankrig.

 

I hotellets restaurant Det Blå Tog er menuen franskinspireret. Restauranten besøger rent gastronomisk en ny region i Frankrig hver måned, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det klassiske franske landkøkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

 

Hvis I vil prøve et ophold, der gør det sydlige Jylland til en ekstra spændende oplevelse og opleve en lille bid af Frankrig på landet i Danmark, så er I landet det helt rigtige sted.

 

Særligt for dette ophold:

 • Område med gode seværdigheder og smuk natur
 • 3-retters fransk inspireret middag inkluderet. Menuen skifter hver måned med udgangspunkt i en ny region
 • Meget personlig service

Opholdet er for 1 person og inkluderer:

 • 1 overnatning i luksusværelse med himmelseng og badekar
 • Kaffe/te med sødt ved ankomst
 • 3-retters fransk inspireret middag
 • Lækker morgenmad med lokale råvarer

 

SPOTpris 699 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag-lørdag til og med den 1. marts 2023. Der er lukket fra den 24.-27, december 2022 samt den 31. december 2022 og 1. januar 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Boutique Hotel Postgården.

 • Weekendtillæg ved ankomst fredage og lørdage samt i uge 42, 51 og 52: 200 kr. pr. person pr. nat


  Tjek ind: Fra kl. 15.00 

  Tjek ud: Senest kl. 11.00 


  Om Boutique Hotel Postgården

  Der er ikke mere end 12 værelser på Boutique Hotel Postgården, hvilket giver det lille hotel sin helt egen charme - og historie er der også masser af her. Dele af hotellet ligger i byens gamle posthus, og hotellets restaurant er indrettet i byens gamle brandstation.

   

  Ingen af værelserne på hotellet er ens, men er til gengæld alle unikt udsmykkede med håndplukkede souvenirs og minder, der gør værelserne til en oplevelse i sig selv. På værelserne soves der i himmelseng, og værelserne har navne - ikke numre. Så måske skal I sove i Frk. Kirks Boghandel eller Brandkaptajn Lastein's Vagtstue.


  Omgivelserne

  Hvis I er kommet til Boutique Hotel Postgården for at slappe af, så er det oplagt at nyde en gåtur langs Holsted Å, der løber igennem byen. Er vejret til det, kan I glæde jer til at slappe af og nyde solen i hotellets hyggelige gårdhave.

   

  Hvis I gerne vil have nogle ekstra oplevelser med hjem, så ligger Holsted perfekt placeret mellem Ribe, Kolding og Esbjerg og de muligheder, byerne byder på.

   

  I kan også bruge hotellet som et afsæt for en endagstur til Fanø, Rømø eller Sønderjylland. Eller opleve grænselandet og Vadehavet eller honningkagerne i Christiansfeld.

   

  Hvis I spiller golf, så er I tæt på Holsted Golfklub. Og vil I hellere gå en tur uden golfkøller, så er I tæt på både Åtte Bjerge og Kielund Plantage, der begge giver mulighed for en god gåtur i skøn dansk natur.


  Anmeldelser

  På Tripadvisor vælter roserne ned over Boutique Hotel Postgården, og vi har plukket et par eksempler, som vi gengiver her.

   

  "Fantastisk hotel

  Vi fik måske den aller bedste nattesøvn på vores ferie, på postgården. Værelserne er super hyggelige med øje for detaljer og sengen var så behagelig. Morgenmaden blev serveret i en flot gammel brandstation og var super lækker. Vi kunne sagtens have blevet længere på postgården med alle de spændende byer og øer som ikke er længere væk end en halv time i bilen samt den helt fantastisk gæstfrihed og service vi fik fra Suz og Bjarne samt deres team, men vi skulle desværre videre. Vi håber på at kunne komme på besøg igen en dag!"

  Anmeldt august 2022.

   

  "En fremragende og overraskende anderledes hoteloplevelse

  Virkelig lækkert sted, ombygget postgård til det perfekte, franskinspirerede, boutique hotel, med individuelt indrettede værelser, i vort tilfælde med rustikt badekar midt i rummet, himmelseng, hems, lille køkkenafdeling med Nespresso maskine, smart nostalgi køleskab m.m.m. Alt er indrettet til det perfekte, omgivelserne omkring bygningerne, de lækre kurvemøbler af alle slags, den ombyggede store garage med super hyggelig morgenmadsrestaurant, samt den indbydende lille restaurant i hovedbygningen. Vi havde ophold med franskinspireret middag og morgenmad/buffet. Inspireret, sobert og velsmagende det hele, og ikke mindst ros til personale og værtspar for den venlige og nærværende betjening. Vi kommer helt sikkert igen."

  Anmeldt juni 2022.


  Boutique-Hotel-Postgården.jpg

  Reserver opholdet hos Boutique Hotel Postgården på book@bpgh.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

   

  Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

   

  Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

   

  Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

   

  Ved spørgsmål kan Boutique Hotel Postgården kontaktes på tlf.: 81 10 12 20.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag-lørdag til og med den 1. marts 2023. Der er lukket fra den 24.-27, december 2022 samt den 31. december 2022 og 1. januar 2023.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i luksusværelse med himmelseng og badekar
  • Kaffe/te med sødt ved ankomst
  • 3-retters fransk inspireret middag
  • Lækker morgenmad med lokale råvarer

   

  Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Boutique Hotel Postgården.

  • Weekendtillæg ved ankomst fredage og lørdage samt i uge 42, 51 og 52: 200 kr. pr. person pr. nat

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00 

  Tjek ud: Senest kl. 11.00 

   

  Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Boutique Hotel Postgården's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

   

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Boutique Hotel Postgården.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Boutique Hotel Postgården

   Østergade 2, 6670 Holsted
   Tlf.: 81 10 12 20 | CVR: 36934182 | book@bpgh.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 23. september 2022 kl. 23:59

   Ophold på Boutique Hotel Postgården