Krydstogt i det østlige Middelhav

Kom med på et unikt krydstogt fra spændende Istanbul, når Costa Venezia sejler en helt ny rute, der tager jer med til byer i Tyrkiet, Cypern, Israel og Egypten. Rejsen inkluderer fly fra CPH, transfers og et 11-overnatningers krydstogt med helpension.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tilbring tolv dage under lunere himmelstrøg, og tag med smukke Costa Venezia på et fascinerende og spændende krydstogt. Skibet sejler en helt ny rute fra Istanbul med anløb i Tyrkiet, Cypern, Israel og Egypten. Rejsen byder dermed på masser af kulturhistorie, smuk natur og orientalsk stemning.

 

I skal sejle med Costa Venezia, som er blandt rederiets største skibe med sine 20 dæk og plads til ca. 5.200 passagerer. Costa Venezia bærer kanalbyen Venedigs italienske navn og er dedikeret til netop denne pragtfulde by, der udover kanaler og gondoler også er kendt for sit ikoniske karneval, hvor alle bærer de karakteristiske masker. Den festlige stemning fra denne årlige begivenhed finder I ombord på Costa Venezia året rundt, ligesom I visuelt heller ikke er i tvivl om inspirationen, når I bevæger jer rundt på skibet.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Istanbul t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 11 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse den 5. februar 2023:

 • Indvendig kahyt: SPOTpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt: SPOTpris 8.990 kr. 
 • Balkonkahyt: SPOTpris 10.490 kr.

 

Afrejse den 16. februar 2023:

 • Indvendig kahyt: SPOTpris 8.490 kr.
 • Udvendig kahyt: SPOTpris 9.490 kr. 
 • Balkonkahyt: SPOTpris 10.990 kr.

 

Afrejse den 10. marts 2023:

 • Indvendig kahyt: SPOTpris 8.990 kr.
 • Udvendig kahyt: SPOTpris 9.990 kr. 
 • Balkonkahyt: SPOTpris 11.490 kr.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ikke inkluderet i rejsens pris

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Udflugter
  • Drikkevarer der ikke er nævnt
  • Personlige forsikringer

  Rejseplan

   

  jj.jpg

   

  Dag 1: Fly til Istanbul og transfer til skibet for check in

  Dag 2: 18:00 Afrejse Istanbul

  Dag 3: På havet

  Dag 4: 07:00 – 15:00 Bodrum, Tyrkiet

  Dag 5: 12:00 – 21:00 Limassol, Cypern

  Dag 6: 08:00 Ankomst Haifa, Israel

  Dag 7: 14:30 Afgang Haifa    

  Dag 8: 09:00 – 23:59 Alexandria, Egypten

  Dag 9: På havet

  Dag 10: 08:00 – 18:00 Kusadasi, Tyrkiet

  Dag 11: På havet

  Dag 12: 08:00 Ankomst Istanbul. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


  Rejsebeskrivelse

  Krydstogtet starter i den tyrkiske storby, Istanbul, hvor I går ombord på Costa Venezia på rejsens første dag. Skibet forlader først byen sidst på eftermiddagen den efterfølgende dag, så der er rig mulighed for at opleve noget af fantastiske Istanbul, der er den eneste by i verden, der spreder sig ind i to verdensdele. Et af byens største vartegn er Den Blå Moské fra det 17. århundrede, der er kendt for sine kupler og minaret, og som er prydet med 20.000 delikate blå Iznik-fliser i 33 forskellige nuancer. Et andet er Hagia Sofia – et imponerende bygningsværk, der blev bygget som en kirke for siden at blive konverteret til en moské, og som i dag er museum. I det arkitektoniske mesterværk fremhæves den enorme kuppel, de flotte, velbevarede mosaikker og de 30 millioner guldfliser. Bygningen gemmer også på runeskrift – et levn fra besøgende vikinger. Topkapi Paladset, der igennem 400 år var hjem for sultanen, huser i dag fine udstillinger med guld, jade og orientalsk porcelæn samt den berømte Topkapi diamant. I kan også komme ind i paladsets harem, der har mange detaljerede udsmykninger og fortæller en spændende historie. Verdens største overdækkede marked ligger også i Istanbul; Grand Bazaar er en labyrint af 65 snoede gader med samlet 4.000 butikker, caféer og restauranter. Her kan I nyde en kop te, købe eksotiske krydderier og glimtende smykker samt få en tæppedemonstration.

   

  Udover Istanbul besøges yderligere to byer på den tyrkiske vestkyst: Bodrum og Kusadasi. Begge er hyggelige, gamle byer med en historisk kerne, dejlige strande og strandpromenader med palmer. Kusadasi ligger desuden tæt på de berømte antikke perler Efesos og Pergamum, som er en gavebod for den historieinteresserede. Her kan I bl.a. se Artemis-templet, der er et af Antikkens Syv Vidundere.

   

  Solskinsøen Cypern er også på programmet. Limassol ligger på øens sydkyst og er kendt for sine skønne strande samt en karakterfuld historisk bymidte, fra hvis slot gaderne udgår som et spindelvæv. Her er både gamle huse, hyggelige caféer og moderne butikker – perfekt til en lille spadseretur. Uden for byen dominerer citron-, appelsin- og oliventræerne, mens landskabet gemmer på mange græsk-romerske levn. Cyperns hovedstad, Nicosia, er - som verdens eneste – delt i to dele, en græsk og en tyrkisk del.

   

  Herefter har Costa Venezia et ekstra langt anløb i Haifa i Israel, hvor hun ligger i halvandet døgn. Eftersom der her er usandsynlig meget at opleve, er det en stor fordel med ekstra tid. I kan komme en tur tilbage i historien og besøge Betlehem, Jerusalem og Nazareth og se Gethsemane Have, Via Dolorosa, Gravkirken, Grædemuren, Fødselskirken og meget mere. Eller tag til Jordens laveste punkt – Dødehavet, hvor alle kan flyde.

   

  Det sidste anløb er i den egyptiske havneby Alexandria. Den blev grundlagt af Alexander den Store – deraf byens navn – i år 332 f.Kr., og igennem tiden har den været hjem for mange historiske personligheder såsom Kleopatra, Julius Cæsar og Euklid. Alexandria er da også kendt for sin turbulente og begivenhedsrige fortid og kan stolt fremvise et utal af kulturskatte. I dag har Alexandria en udpræget Middelhavsstemning over sig med en charmerende strandpromenade, brede avenuer og flotte bygninger fra kolonitiden, men den historiske atmosfære fornægter sig ikke. Den imponerende militære arkitektur fra Middelalderen ses i Fort Qaitbey, der siges at være bygget, hvor Alexandrias hedengangne fyrtårn - der er et andet af Antikkens Syv Vidundere – stod. De underjordiske Kom el Shoqafa-katakombere, ruinerne af Serapistemplet og Montazah-haverne er også et besøg værd. Og bare 200 km udenfor byen troner pyramiderne.

   

  Efter 12 begivenhedsrige dage på det flotte skib vender I tilbage til Istanbul, hvor I køres til lufthavnen. Med i bagagen er mange spændende oplevelser og vedvarende minder.


  Transport

  Rejsen inkluderer fly samt transfer mellem lufthavnen og Costa Venezia t/r.

   

  Udrejse:

  • Afgang København kl. 11.25
   Ankomst Istanbul kl. 15.35

   

  Hjemrejse:

  • Afgang Istanbul kl. 15.20
   Ankomst København kl. 17.35

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


  Skibet 

  Costa Venezia er spækket med flotte barer og lounger samt et bredt udvalg af lækre restauranter, så I både kan få farverige cocktails og smagfulde menuer på jeres krydstogt.

   

  Både børn og voksne kan nyde godt af skibets pools, som findes både inden- og udendørs. Her findes også vandrutsjebaner, som vil vække glæde hos børn og barnlige sjæle, ligesom børn og unge har egne dedikerede områder med målrettede faciliteter til de forskellige aldersgrupper.

   

  Der er også sørget for masser af aktiviteter og underholdning for voksne, så ingen kommer til at kede sig ombord. I skibets smukke teatersal opføres flotte shows, og I kan shoppe i arkaden og prøve lykken i kasinoet.

   

  Et utrolig smukt skib, der indbyder til total livsnydelse. 

   

  Helpension

  Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

   

  Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

   

  Drikkepakker

  Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

   

  MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

  Pris: 2.640 kr. (240 kr. pr. dag)

   

  MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

  Pris: 3.575 kr. (325 kr. pr. dag)

   

  MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

  Pris:

  Børn 2-17 år: 1.265 kr. (115 kr. pr. dag)

  Voksne: 1.815 kr. (165 kr. pr. dag)

   

  Børn og ekstra opredninger

  Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

   

  Børn u/18 år: 4.490 kr.

  Voksne: 5.990 kr.

   

  Udflugter

  Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille inden krydstogtet, da der er begrænset kapacitet på de forskellige udflugter. I kan også gå i land på egen hånd og lave jeres egen dag. 

   

  Se de foreløbige udflugtsprogrammer:

  Afrejse den 5. februar 2023

  Afrejse den 16. februar 2023

  Afrejse den 10. marts 2023


  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Venezia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  COVID-19

  I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier.  Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

   

  Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.:70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Istanbul t/r
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transfer lufthavn – skib t/r
  • 11 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

   

  Ikke inkluderet i rejsens pris

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Udflugter
  • Drikkevarer der ikke er nævnt
  • Personlige forsikringer

   

  Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Vigtig information

  Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.
  Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

   

  Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

   

  Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

   

  Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

   

  Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.
  Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

   

  COVID-19

  I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier.  Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

   

  Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Købet kan ikke fortrydes

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. august 2022 kl. 23:59

  Krydstogt i Middelhavet