Rejse til Mallorca

Mallorca byder på lange, skønne sandstrande og mange oplevelsesmuligheder. Rejsen inkluderer 3 overnatninger på voksenhotellet Hotel Agua Beach, morgenmad, dansktalende rejseleder og fly fra BLL.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selvom flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

 

I kommer til at bo på Hotel Agua Beach, der er et af Palmanovas mest populære og efterspurgte hoteller – og det kan vi godt forstå. Her er komforten og servicen helt i top, og samtidig har I mulighed for at bo med en af byens bedste udsigter. Hotellet har den absolut bedste beliggenhed i den rolige og eksklusive del af Palmanova.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund – Mallorca t/r
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Hotel Agua Beach (kat 4)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 21. september 2022
SPOTpris 2.399 kr. Normalpris 5.299 kr. Spar 54 %

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 240 kr.
 • Halvpension: 300 kr.

Hotel Agua Beach

I kan virkelig nyde roen og den dejlige atmosfære på Hotel Agua Beach - for hotellet er kun for voksne.

 

Blot et stenkast fra jeres værelse finder I den dejlige sandstrand, hvor I også finder et stort udvalg af caféer og restauranter. Hotellet består af to bygninger, der er forbundet af en tagterrasse, og hotellets restaurant og reception finder I i hovedbygningen.

 

På tagterrassen er der en fantastisk udsigt mod havet, og her kan I slappe af på en af hotellets liggestole. I kan også benytte jer af den hyggelige have, hvor der ligeledes er liggestole til fri afbenyttelse, eller på den hyggelige solterrasse med den indbydende swimmingpool. I kan også besøge den populære snackbar, der er et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster. Her er der både indendørs- og udendørsservering.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo i hovedbygningen eller den tilstødende anneksbygning på et stort, flot og rummeligt værelse. Værelset har aircondition, køleskab, el-kedel med to kopper samt kaffe og te, bad/toilet, tv og balkon. Alle dobbeltværelser er ca. 27 m2.

 

Godt at vide

Mænd skal bære lange bukser i restauranterne.

 

Der er placeret restauranter under nogle af balkonerne, hvorfor der kan forekomme støj.

 

Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

 

Minimumsalder på Hotel Agua Beach er 16 år.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 14.45
  Ankomst Mallorca kl. 17.40
 • Afgang Mallorca kl. 10.05
  Ankomst Billund kl. 13.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund – Mallorca t/r
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Hotel Agua Beach (kat 4)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 240 kr.
 • Halvpension: 300 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours 1998

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. august 2022 kl. 23:59

Rejse til Mallorca