Wienerschnitzel på Bar 23

Sidste chance!

Glæd dig til vaskeægte krostemning, når Bar 23 serverer wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ærter og Madagascar-pebersauce. Bar 23 er et nyt koncept i Pilekroens oprindelige lokaler med kolde øl, gode madoplevelser og hyggelig stemning.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Bar 23 er et nyt koncept i Pilekroens oprindelige lokaler, og den nye baropsætning er naturligvis lavet med respekt for stedets lange historie. Her har de et stort udvalg af fadøl og drinks til overkommelige priser.

 

Glæd dig til at smage Bar 23s wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ærter og Madagascar-pebersauce, der er på menuen hver onsdag.


Det får du:

  • Wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ærter og Madagascar-pebersauce

 

SPOTpris 125 kr. Normalpris 239 kr. Spar 47 %

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 17-20 til og med den 5. oktober 2022.


Om Bar 23

Det tidligere Pilekroen og nuværende Bar 23 er et hyggeligt mødested lige ved Søndermarken, hvor Frederiksberg-borgere gennem tiden er kommet pga. den gode stemning og personlige betjening.

 

Som beværtning går stedet mere end 100 år tilbage i tiden, og nogle af stamkunderne har fejret deres dåbsfest på stedet. I 60′erne og 70′erne kom personligheder som Dirch Passer og Oswald Helmuth forbi hver aften efter deres optræden på ABC-teatret, og de havde deres eget stambord nr. 8, der også går under navnet Dirch Passer-bordet.

Book bord via https://book.easytablebooking.com/book/?id=00be2&lang=da senest 24 timer før. Oplys, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses - ellers kan du miste din reservation.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses onsdag kl. 17-20 til og med den 5. oktober 2022.

Én unik kode gælder for wienerschnitzel af kalv med brasede kartofler, ærter og Madagascar-pebersauce for 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bar 23.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Bar 23

    Pile Allé 23 , 2000 Frederiksberg
    Hjemmeside |

    Sidste chance: 19. august 2022 kl. 23:59

    Wienerschnitzel på Frederiksberg