Rejse til Algarve

Sidste chance!

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Rejsen inkluderer 28 overnatninger på Auramar Beach Resort, morgenmad, tryghedspakke, dansktalende rejseleder og fly fra BLL.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner
Albufeira er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der både tager på ferie for at slappe af i solen, for at komme helt ned i gear og for at opleve. Lad solen varme kroppen i en liggestol på de lækre sandstrande, der er blandt Europas bedste, mens I nyder udsigten til de farvestrålende små både, eller tag på tur rundt i byen - Albufeira byder på lidt af det hele.

 

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter, hvor I kan gå på jagt efter lokale specialiteter af fantastiske råvarer fra hav og land. Specialiteterne står i kø. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Algarve t/r
 • 28 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt på Auramar Beach Resort (kat 3)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 10. februar 2023
SPOTpris 6.999 kr. Normalpris 11.699 kr. Spar 40 %

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-11,99 år)
  SPOTpris 3.999 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte hos Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 325 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.
 • All Inclusive: 3.200 kr.

 

Auramar Beach Resort

Glæd jer til at tjekke ind på et resort, der egner sig til både par, der rejser alene, og familier med børn. Hotellet har rigtig mange tilfredse gæster – og det kan vi godt forstå! Beliggenheden er helt i top, uanset om I gerne vil være tæt på stranden og havet, nyde livet ved det lækre poolområde, fornøje jer på barer om aftenen eller besøge den gamle bydel.

 

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Hotellet har også en indendørspool og et solarium med solsenge. Så skulle temperaturen svigte en enkelt dag, kan I være sikre på en varm plads i solsengen.

 

Når I har badet og solet, kan I ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira på kun cirka 20 minutter. Hotellet har også en shuttlebus, der kører til og fra hotellet flere gange dagligt, hvis I foretrækker at tage gåturen i selve byen.

 

Auramar ligger også i gåafstand fra den spillende gade ”The Strip”, hvor der er mange barer og diskoteker. Her kan I nyde en god drink og live musik. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, hotellet arrangerer for alle aldre.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et dejligt dobbeltværelser med eget bad/toilet, en dejlig balkon/terrasse, aircondition, tv, telefon og køleskab.

 

Det er muligt at låne hårtørrer i receptionen. Der er dog et begrænset antal. 

 

Godt at vide

Hotellet er meget velegnet til børn, da her er store, grønne områder, gode faciliteter og et godt aktivitetsprogram for både store og små. I finder også et lille mini-marked ved hotellet.

 

Der er niveauforskelle på det store hotelområde og trapper ned til poolen og pool-baren. Ved tjek-ind betales et depositum på 10 euro for værelsesnøglen.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 16.30
  Ankomst Algarve kl. 19.10
 • Afgang Algarve kl. 12.50
  Ankomst Billund kl. 17.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund - Algarve t/r
 • 28 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt på Auramar Beach Resort (kat 3)
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte hos Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 325 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.
 • All Inclusive: 3.200 kr.
 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours 1998

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. august 2022 kl. 23:59

Rejse til Algarve