Sønderjysk gourmetophold på Christie's

Sidste chance!

I Sønderjylland ligger den charmerende kro, Christie's, som er kendt for sit gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner samt naturen og de historiske rammer. Disse ophold er inkl. en 5-retters gourmetmiddag, kaffe, morgenmad m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, der er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.

 


Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - kl. 15.00-16.00 
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00
 • Morgenbuffet med gratis bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  SPOTpris 1.198 kr. Normalpris 2.396 kr. Spar 50 %
 • For 1 person i eneværelse
  SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.598 kr. Spar 37 %

 

- ELLER - 

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - kl. 15.00- 16.00
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på andendagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  SPOTpris 2.098 kr. Normalpris 4.196 kr. Spar 50 %
 • For 1 person i eneværelse
  SPOTpris 1.998 kr. Normalpris 2898 kr. Spar 31 %

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOT i købsprocessen. 

 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad
  SPOTpris 900 kr. for 2 personer (kan ikke tilkøbes direkte på kroen)

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg i perioden til og med den 1. oktober 2022, samt fra den 13. februar 2023 til og med den 26. februar 2023: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 400 kr.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

OBS! Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

 

OBS: For øvrige tillæg, tilkøb og praktisk info, se nederst i dealen.

 

Ankomst kan ske alle ugens dage til og med den 30. april 2023. 

 

Bemærk: Det er ikke muligt at benytte opholdet i perioderne fra den 22. december 2022 til den 25. december 2022 og den 30. december 2022 til den 1. januar 2023.  

 

Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr. Hostrup Kro senest den 1. februar 2023. Der er ingen mulighed for at forlænge opholdet, hvis fristen overskrides.
OBS: Er opholdet ikke booket inden den 1. februar 2023, går det tabt, medmindre det genaktiveres for 300 kr.


Uforstyrrede hotelhytter
I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2, der naturligvis alle holder hotelværelses-standard og er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

 

Sønderjysk gourmet
Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlig og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. Menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et stort udvalg af delikatesser. 


Om området

På Christie's Sdr. Hostrup Kro lander I i hjertet af det Sønderjyske, tæt på fjorde og sø.

 

Har I en stund, hvor I vil ud og se nærmere på området, så sæt jer i bilen og kør en håndfuld kilometer mod nord, drej til højre og følg vejen ud langs Aabenraa Fjord, hvor I undervejs kan nyde synet af vandet.

 

Følger I vejen, vil I efter et stykke tid køre mod syd, hvor I følger Als Fjord. Gør eventuelt et holdt ved Ballebro, hvor I kan nyde udsigten til Als fra den lille lystbådehavn.

 

Forsæt langs Als Sund, hvor I længere nede kan tage en afstikker til Sønderborg eller køre ind over land, forbi Dybbøl Mølle og til Egernsund, hvor byens berømte klapbro fører jer over indløbet til Nybøl Nor. På vej retur til kroen kommer I forbi Gråsten Slot, hvor det er muligt at gå en tur i slotshaven og se slotskirken, forudsat at den kongelige familie ikke opholder sig på slottet.

 

Der findes mange måder at opleve området omkring Christie's Sdr. Hostrup Kro på, hvor I kan se grænselandets mange små afkroge.

 

Spil golf
Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og den nærliggende Sønderjyllands Golfklub. 

 

Dette bookes på golfbox. Greenfees kan udelukkende købes og afhentes på kroen.


Gode anmeldelser

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr. Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

Super gourmet menu 

"Sdr. Hostrup Kro. En spotdeal på en kro med super betjening, dejlig mad, fint anrettet og dertil gode vine til en dejlig 6 retters gourmetmenu. Juniorsuite super indretning. På alle måder en dejlig og anbefalelsesværdig oplevelse. Kommer gerne igen."

Anmeldt september 2021

 

Virkelig dejligt ophold

"Vi var to par, som havde købt deals med to overnatninger samt mad. Den første aften fik vi en dejlig 2-retters menu og den sidste aften en super lækker 5-retters menu med tilhørende vinmenu. De dygtige og søde tjenere præsenterede maden og skænkede rundhåndet vin. Vi havde opgraderet til terrasseværelser og de viste sig at være helt nyrenoverede og med en fin lille terrasse. Alt i alt en meget opløftende oplevelse, som varmt kan anbefales."

Anmeldt august 2021

 

Meget fint besøg

"Vi har været her mange gange, men denne gang i november 20 opleves et løft. Fremragende 6-retters, meget lækre vine i ønskede mængder. Nu fortsætter vi Spotdeal besøgene hertil.
Madkvalitet og generøs udskænkning tæller."

Anmeldt november 2020

 

Kroophold

"Hyggeligt ophold med 2 overnatninger. Sødt og venligt personale. Overnattede i hytte 1 fint placeret i hytteby overfor kroen. Fint indrettet og velopvarmet ved ankomst. Dejlige og veltillavede menuer begge aftener med fint afpassede tallerken størrelser. Spændende vine til menuerne der passede så fint til maden. Vi kan give stedet og personalet vores bedste anbefalinger."

Anmeldt oktober 2020

 

Hyggelig kro med lækker mad

"Vi havde købt en deal til 2 overnatninger og boede i comfortværelse. Pænt, rent og stort værelse. Lyst og venligt. Mad og drikke var super. Selvom det var en deal manglede der bestemt ingenting. Vi kommer helt sikkert igen"

Anmeldt i juli 2020


Praktisk info

 • Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
  Tjek ud: Senest kl. 10.30
 • Der laves hver dag en ny menu i køkkenet. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Christie's pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere koster det 50 kr. pr. ændret ret. Er der mange ændringer i menuen, forbeholder kroen sig retten til at afvise ændringerne eller opkræve normal menu-pris af gæsten
 • Der er ikke rengøring på værelserne mellem første og anden dag, men friske håndklæder kan afhentes i receptionen

Tilkøb

Aftales ved bookning og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.


 
Opgraderinger:

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne har også gratis internet, tv og 2 behagelige stole og bord. På terrassen er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307. ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm

 

Andet:

 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelserne og i suite 507
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12.00 eller sent tjek ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Sådan booker du dit ophold:

1. Ring til Christies Sdr. Hostrup Kro på tlf.: 74 61 34 46 og forhør om ledige datoer. Telefontid hverdage kl. 10.30-16.00. 

 

2. Videresend dit værdibevis til info@christies.dk med påført aftalt dato.

 

3. Du modtager inden for 1 hverdag en mailbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

4. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal kun har et begrænset antal ledige værelser til salg pr. dag pr. kampagne. Book derfor inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, så I har mulighed for at annullere købet, hvis I ikke kan få jeres ønskede dato.

 

5. Booking er bindende fra 7 dage før ankomst.

 

6. BOOKING SKAL SKE SENEST DEN 1. FEBRUAR 2023. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder. OBS: Er opholdet ikke booket senest den 1. februar 2023, går det tabt, medmindre det genaktiveres for 300 kr.

 

Der er ingen mulighed for at forlænge opholdet, hvis fristen overskrides.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Christie's Sdr. Hostrup Kro kontaktes på tlf. 74 61 34 46.

 

Ankomst kan ske alle ugens dage til og med den 30. april 2023. Det er ikke muligt at benytte opholdet i perioderne fra den 22. december 2022 til den 25. december 2022 og den 30. december 2022 til den 1. januar 2023.  

 

OBS: Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

Én unik kode gælder for det købte ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - kl. 15.00-16.00 
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00
 • Morgenbuffet med gratis bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage

 

- ELLER - 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - kl. 15.00- 16.00
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på andendagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Tillæg:

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg i perioden til og med den 1. oktober 2022, samt fra den 13. februar 2023 til og med den 26. februar 2023: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 400 kr.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

 

Tilkøb

Aftales ved bookning og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.


 
Opgraderinger:

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne har også gratis internet, tv og 2 behagelige stole og bord. På terrassen er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307. ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm

 

Andet:

 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelserne og i suite 507
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12.00 eller sent tjek ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før

 

Praktisk info:

 • Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
  Tjek ud: Senest kl. 10.30
 • Der laves hver dag en ny menu i køkkenet. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Christie's pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere koster det 50 kr. pr. ændret ret. Er der mange ændringer i menuen, forbeholder kroen sig retten til at afvise ændringerne eller opkræve normal menu-pris af gæsten
 • Der er ikke rengøring på værelserne mellem første og anden dag, men friske håndklæder kan afhentes i receptionen

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Sdr. Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa
Tlf.: 74 61 34 46 | CVR: 35480072 | info@christies.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. august 2022 kl. 23:59

Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro