Vinkursus v/Sommelier Camilla Plougsted

Sidste chance!

Dyk ned i vinens verden og kom med på interessante vinkurser for begyndere ved sommelier Camilla Plougsted fra Nordic Sommelier Academy, som introducerer dig til de forskellige druer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sommelier Camilla Plougsted, stifter af Nordic Sommelier Academy, står klar til at introducere dig til vinens spændende verden med vinsmagninger, der hver berører deres område af vinens verden.

 

Du kan se frem til at smage på de skønne druer, mens Camilla formidler sin viden om vin i øjenhøjde. Arrangementerne er altid humørfyldte, spændende og tilpasset deltagerne.

 

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, udover at du er nysgerrig og gerne vil lære mere om vin. Filosofien bag kurset er at formidle i øjenhøjde på et højt fagligt niveau og med en pædagogisk læringstilgang.


Du får:

 • Vinsmagning for 1 person

 

Vælg mellem:

 

 • Den 20. juli kl. 17.00 - Kend din rosévin
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 250 kr. Spar 20 %
 • Den 27. juli kl. 17.00 - Kvinde kend din drue
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 250 kr. Spar 20 %
 • Den 10. august  kl. 17.00 - Smageteknik & Sanseteori - NYHED
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 300 kr. Spar 33 %
 • Den 17.august  kl. 17.00 - Kvinde kend din drue
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 250 kr. Spar 20 %
 • Den 24. august  kl. 17.00 - Ost & Vin
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 300 kr. Spar 33 %
 • Den 31. august  kl. 17.00 - Smageteknik & Sanseteori - NYHED
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 300 kr. Spar 33 %
 • Den 7. september kl. 17.00 - Mand kend din stok
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 250 kr. Spar 20 %
 • Den 14. september kl-.17.00 - Blær & Bobler
  SPOTpris 300 kr. Normalpris 400 kr. Spar 25 %
 • Den 21. september kl.17.00 - Mand kend din stok
  SPOTpris 200 kr. Normalpris 250 kr. Spar 20 %

 

Sted: I lyse undervisningslokaler på Læssøegade 7, 2200 København - 2 minutter fra Sortedamssøen og 5 minutter fra Sankt Hans Torv.


Smageteknik & Sanseteori - NYHED

Lær at smage på vin, og oplev, hvilken forskel det rigtige vinglas kan gøre for smagsoplevelsen. Få svar på om de mange forskellige vinglas er mere end snobberi, og lær at beskrive de aromaer og noter du møder, når du smager vin.

 

Du får en introduktion til, hvordan de professionelle smager på vin. Og du får redskaber og viden, som du kan bruge når du drikker og smager på vin.

 

Kvinde kend din drue

Introkursus, hvor vi taler om sanserne og de forskellige aromaer.

 

Vi blindsmager nogle af vinene for at vække sanserne og taler om, hvad vi oplever, når vi fokuserer uden af vide, hvad vi smager på og hvilken betydning har det for vores oplevelse af smagen. Efter smagningen vil deltagerne være i stand til at kunne identificere nogle af de klassiske druer.

 

Ost & Vin

Hvordan er det nu med rødvin og ost? Passer det sammen eller er det et levn fra 70’erne, hvor vi bare holdt så meget af både rødvin og ost at det vel måtte smage godt sammen eller findes der bedre match? Til det er svaret entydigt - ja det gør der.

 

Denne aften skal vi se lidt nærmere på og ikke mindste smage os frem til hvad der virker og hvad der virker mindre godt sammen og på den måde få en forståelse for, hvad der sker når vi sætter forskellige vine til forskellige oste.

 

Der vil være 4 vine og 4 oste, som vi smager på kryds og tværs.

 

Mand kend din stok

Har du overblik og overskud, når du sidder på en restaurant og kigger på vinkortet? Er det rigtigt, at mænd bedre kan lide rødvin end hvidvin? Og passer det, at kraftig rødvin er voksne mænds favorit? På kurset bliver der kigget lidt nærmere på nogle af fordommene, samt om der er hold i dem - og hvis der er, hvordan det så kan være.

 

Du kan se frem til at skulle smage på fyldige og behagelige rødvine, lavet på klassiske druer. Når du går fra kurset, har du et overblik over i hvilke vinregioner, du finder dine favoritdruer, og hvordan du læser et vinkort, ligesom du vil få viden og redskaber, som er direkte anvendelige allerede i løbet af kurset.

 

Blær & Bobler

Kan du finde rundt i de mange mousserende vine? Ved du, hvad forskellen er på f.eks. Prosecco, Cava, Cremant, Sekt og Champagne?

 

På kurset lærer du om forskellene og lighederne på f.eks. boblernes størrelse og hastighed i glasset på de skønne mousserende vine, samt hvordan vi oplever vinene - mundfølelsen og meget mere. Næste gang du står med et glas bobler til en reception, kan du måske identificere, hvad der bliver serveret ved blot at kigge på glasset eller ved at dufte til glasset og imponere daten, kæresten eller kollegaerne med dine nye skills.

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

For alle kurser gælder, at Nordic Sommelier Academy forbeholder sig retten til at aflyse ved mindre end 8 tilmeldinger.

 

Ved udeblivelse anses dit værdibevis som indløst. 

  

Sted: I lyse undervisningslokaler på Læssøegade 7, 2200 København - 2 minutter fra Sortedamssøen og 5 minutter fra Sankt Hans Torv.

Dit værdibevis gælder til det købte vinkursus.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Nordic Sommelier Academy.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Nordic Sommelier Academy

  Læssøegade 7, kld., 2200 København N
  Tlf.: 27 89 93 70 | CVR: 36735643 | camilla@vinogforedrag.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 19. juli 2022 kl. 23:59

  Vinsmagning og vinkurser