Lofthængt HORTUS terrassevarmer

Sidste chance!

Forlæng sommeraftenerne på terrassen med en lofthængt terrassevarmer, der let hænges op og tilsluttes. Kan bruges på overdækkede terrasser, i kolonihavehuset, i forteltet m.m.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forlæng sommeraftenerne med en lofthængt HORTUS infrarød terrassevarmer, der let kan hænges over bordet på din overdækkede terrasse, i udestuen eller i forteltet.

 

Terrassevarmeren monteres let i en krog med det medfølgende kædeophæng. Når strømmen er sat til via stikkontakten, er terrassevarmeren klar til brug og klar til at levere varme på kolde sommerdage og kølige aftener.

 

Den infrarøde varme kræver langt mindre energi end de traditionelle gasterrassevarmere. HORTUS infrarøde terrassevarmer er derfor både billigere i drift og langt mere miljøvenlig. Til sammenligning udleder den kun en tredjedel så meget CO2.

 

Kommer dine nye terrassevarmer til at sidde, hvor den vil blive udsat for vind og vejr, så kan du med fordel vælge varianten, der inkluderer et vandtæt overtræk i grå polyester. En let og billig måde, at beskytte terrassevarmeren på.


Vælg mellem:

  • Terrassevarmer, loftmodel
    SPOTpris 499 kr. Normalpris 839 kr. Spar 40 %

  • Terrassevarmer, loftmodel inkl. overtræk
    SPOTpris 598 kr. Normalpris: 998 kr. Spar 40 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage direkte til den indtastet adresse - dog senest den 24. august 2022.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage direkte til den indtastet adresse - dog senest den 24. august 2022.

 

OBS! Varen leveres til hoveddøren/indkørslen alt efter, hvad der er muligt på adressen. Vær opmærksom på, at du ved køb af denne deal godkender, at varen må stilles uden kvittering.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én HORTUS terrassevarmer med eller uden overtræk. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til NSH Nordic A/S. 

 

Returadresse:
NSH Nordic A/S
Virkefeltet 4
8740
Brædstrup

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til NSH Nordic A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

NSH Nordic

Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup
Tlf.: 75 75 42 70 | CVR: 25472861 | post@nshnordic.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. august 2022 kl. 23:59

Lofthængt HORTUS terrassevarmer