SOLRIG VINTERFERIE: KRYDSTOGT I EMIRATERNE

Sidste chance!

Oplev Emiraterne og andre lande ved Den Persiske Golf på et solrigt krydstogt i en anderledes og fascinerende kultur. Inkl. fly fra CPH, transfers, 1 overnatning på hotel i Dubai og et 7-overnatningers krydstogt med helpension. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Her er den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning under milde og solrige himmelstrøg: En fortryllende sejlads med en blanding af 1001 nats stemning og moderne glamour, spændende historie og nutidens byggeboom, kultur og shopping. Sikke en vinterferie!

 

Når vejrudsigten i Danmark lover, regn, blæst og muligvis slud og sne, kan du i stedet pakke kufferten og få anderledes oplevelser, hvor solen skinner.

 

I skal sejle med Costa Toscana, der er flådens nye flagskib, søsat i 2022. Hun er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser. Skibet er en hyldest til kunsten, kulturen og landskaberne i den region, som har lagt navn til skibet. Når du går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når du slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan du opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Toscana er det dog med den ekstra fordel, at du har en enestående udsigt over havet.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai t/r
 • 25 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib og fra hotel til lufthavn
 • 1 overnatning med morgenmad på 4* hotel i Dubai
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse 13. januar 2023

 • Indvendig kahyt: SPOTpris 9.490 kr.
 • Udvendig kahyt: SPOTpris 10.990 kr. 
 • Balkonkahyt: SPOTpris 12.490 kr.

 

Afrejse 10. februar 2023 – Uge 7

 • Indvendig kahyt: SPOTpris 11.490 kr.
 • Udvendig kahyt: SPOTpris 12.990 kr. 
 • Balkonkahyt: SPOTpris 14.490 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge: 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra skib til hotel i Dubai
 • Hotelskat: ca. 30 kr. pr. værelse, som betales direkte til hotellet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejseplan

 

230110DXBDXB.JPG

 

Dag 1: Fly til Dubai og transfer til skibet for check in
Dag 2: 23:59 Afgang Dubai
Dag 3: 14:00 – 21:30 Doha, Qatar
Dag 4: På havet
Dag 5: 07:00 – 17:00 Muscat, Oman
Dag 6: 18:30 Ankomst Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Dag 7: 20:00 Afgang Abu Dhabi
Dag 8: 05:00 Ankomst Dubai. Check in på hotel
Dag 9: Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

Efter flyveturen til Dubai køres I direkte til det flotte skib, Costa Toscana, der ligger klar og venter på jer i den nye krydstogtshavn. Næste dag kan I  tilbringe i glitrende Dubai - den fascinerende metropol med de mange overvældende seværdigheder. Alt i Dubai skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted, så det er let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah moskeen. Og når I ikke det hele den første dag, skal I ikke fortvivle – I får nemlig mere tid i byen efter krydstogtet. Costa Toscana lægger først fra land ved midnatstid, så I får også et aftenvue med, inden sejladsen påbegyndes.

 

Det første anløb bliver den kommende dag i Doha – oliestaten Qatars pulserende hovedstad – hvor der venter en blanding af moderne skyskrabere og maleriske basarer. Tag på jeepsafari ud i sanddynerne eller besøg banen, der huser en af landets mest populære sportsgrene: Kamelracing. Der er ligesom de andre steder også mulighed for at tilbringe dagen på sandstranden eller at gøre en god handel i de små butikker i basaren, hvor der sælges alt mellem himmel og jord.

 

Fra en hovedstad til en anden: Muscat i Oman. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til sig.

 

Herfra går det tilbage til Emiraterne, hvor Abu Dhabi besøges – en luksuriøs og elegant storby med flere betagende bygningsværker som f.eks. den storslåede hvide marmormoské og de iøjnefaldende skyskrabere i glas, der har givet byen kælenavnet ”Arabiens Manhattan”. Her er også muligheden for en jeepsafari ud i de gyldne sanddyner, et besøg i den gamle oaseby, Al Ain, der er kendt for sit kamelmarked – eller hvad med en tur i Ferrari World?

 

Tidligt fredag morgen er I atter i Dubai. Efter morgenmaden forlades skibet for sidste gang, men rejsen er ikke slut endnu. I har nemlig en sidste nat på hotel i Dubai, så I kan nå at opleve det sidste, som I ikke nåede i starten af ferien, inden I flyver hjem efter en solrig rejse med masser af spændende oplevelser i en helt anden verden.


Transport

Rejsen inkluderer fly.

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45

 

Hjemrejse:

 • Afgang Dubai kl. 08.20
  Ankomst København kl. 12.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Transfer

Fra Dubai lufthavn er der transfer inkluderet til skibet. Efter krydstogtet fragter I jer selv til hotellet, når I er klar til dette. På hjemrejsedagen er der transfer inkluderet fra hotellet til lufthavnen.


Hotel i Dubai

I skal bo på det 4* Hilton Garden Inn Al Muraqabat i Deira, som er en af de ældste dele af Dubai og dermed fyldt med karatker, århundreder gammel historie og spændende souks. Hotellet har egen restaurant, café, bar, pool, fitnesscenter, bagageopbevaring og døgnåben reception. Værelserne er moderne med aircondition, tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe. Opholdet er med morgenmad. 


Skibet

Stilen ombord på Costa Toscana er mere afdæmpet og moderne, end man ofte ser på de store krydstogtskibe, men der mangler bestemt ikke noget. 15 forskellige restauranter (nogle mod tillæg) frister jeres smagsløg ombord med alt fra showmiddage i Teppanyaki-restauranten til sushi, pizza og store kulinariske oplevelser i gourmetrestauranten, mens tørsten kan stilles i 18 barer. Derudover findes der flere pools med vandrutsjebaner, et stort lækkert spa-område, fitnesscenter, sportsbaner, butikker, kasino og et teater – her i flere etager – og meget mere.

 

Costa Toscana er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Et meget flot skib, der indbyder til total livsnydelse. 

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 1.680 kr. (240 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 2.275 kr. (325 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:

Børn 2-17 år: 805 kr. (115 kr. pr. dag)

Voksne: 1.155 kr. (165 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Afgangen den 13. januar 2023:

 • Børn u/18 år: 7.990 kr.
 • Voksne: 8.290 kr.

 

Afgangen den 10. februar 2023:

 • Børn u/18 år: 9.990 kr.
 • Voksne: 10.290 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Da visse ture kan blive udsolgt, anbefaler vi at bestille udflugter på forhånd, men de kan også købes ombord, så længe der er plads. Rederiets udflugtsprogram er pt. ikke færdiglavet. Det er også muligt at gå i land på egen hånd og lave jeres egen dag. 


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Emiraterne med Costa Toscana tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.:70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai t/r
 • 25 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib og fra hotel til lufthavn
 • 1 overnatning med morgenmad på 4* hotel i Dubai
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge: 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport fra skib til hotel i Dubai
 • Hotelskat: ca. 30 kr. pr. værelse, som betales direkte til hotellet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib kræves fuld Covid-19 vaccine, og der skal fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max. 48 timer gammel ved ombordstigning. Pt. er der krav om brug af mundbind i teateret ombord samt på transfer- og udflugtsbusser. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil være aktuel i 2023, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom yderligere krav om f.eks. værnemidler og forsikring kan indføres, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. juli 2022 kl. 23:59

Krydstogt i Emiraterne