Naturskønt ophold på Læsø

Sidste chance!

Besøg dejlige Læsø og bo på Hotel Nygaard i naturskønne omgivelser. Opholdet inkluderer 2 overnatninger, 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen og morgenmad begge dage.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i Kattegat ligger Læsø. Øen er omkredset af smukke sandstrande, og I finder masser af smukt bevaret natur og tætte skove på øen. Læsø er både kendt for deres salt og for at indbyde til ro og afslapning – for her går det lidt langsommere, som der siges. Her er flere solskinstimer, masser af frisk luft og fladt terræn, der er perfekt til gode gå- og cykelture. Og bussen på øen er gratis!

 

På Læsø findes idylliske, gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, og i Læsø Plantage samt langs de fine strande findes øens oprindelige og unikke flora og fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt, tang osv. eller tage på guidede ture ud i naturen.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage

 
SPOTpris 1.995 kr. Normalpris 2.965 kr. Spar 36 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandage, onsdage og fredage til og med den 31. oktober 2022.

 

Vil I gerne blive længere? I er velkomne til at købe flere værdibeviser til brug i forlængelse af hinanden. For at benytte denne mulighed, skal I ankomme en mandag eller onsdag. 

 

Tillæg

Afregnes direkte med Hotel Nygaard.

 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 12. juli 2022 til og med den 9. august 2022: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Tidligst kl. 16
Tjek ud: Senest kl. 10


Hotel ved sø, skov og natur

Hotel Nygaard ligger idyllisk nær sø, skov og natur, men samtidig tæt på Byrum, den største ø på Læsø. På ankomstdagen får I en gastronomisk oplevelse i hotellets hyggelige restaurant. Restaurantens dygtige kokke tager altid friske, lokale råvarer i brug, og det kan virkelig smages og ses på tallerkenen. 


Skønne seværdigheder

Om I er til natur, kultur, hygge eller forkælelse er der masser af muligheder på Læsø. 

 

Tanghusene
I starten af 1900-tallet havde størstedelen af husene på Læsø tangtage. I dag er der 19 tangtagehuse tilbage, hvoraf de to mest kendte er Museumsgården og Hedvigs Hus.

 

Læsø Saltsyderi
På Læsø Saltsyderi kan du høre historien om det kendte Læsøsalt. Du kan også syde dit eget salt og besøge den hyggelige Saltbod, eller nyde en pandekage fra pandekageboden under åben himmel.

 

Rønnerne
En storslået naturoplevelse, Danmarks næststørste marskområde. Vadefuglene er i efteråret på vej på træk sydpå, efter at have brugt sommeren på og omkring Læsø.

 

Læsø Klitplantage
Læsø Klitplantage er et af landets bedste steder at finde kantareller og Karl Johan svampe. Den smukke klithede er også hjemsted for mange dyrearter og flotte planter.

 

Læsø Kurbad
Bliv forkælet med en wellnessoplevelse på Læsø Kur. Kurbadet ligger i smukke omgivelser i den tidligere Vesterø Havnekirke, og her kan du f.eks. slappe af i Saltbadene, der har salt fra Rønnerne på Læsø.

 

Læsø Seaside Golfbane

Har I lyst til golf, så er et besøg på Læsø Seaside Golfbane oplagt. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når I har modtaget værdibeviset, reserveres opholdet hos Hotel Nygaard på tlf.: 98 49 16 66 eller på mail til post@hotelnygaard.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Nygaard kontaktes på tlf.: 98 49 16 66. Tast 3, så kommer I direkte til bookingkontoret.

 

Medbring venligst printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandage, onsdage og fredage til og med den 31. oktober 2022.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage

 

Tillæg

Afregnes direkte med Hotel Nygaard.

 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 12. juli 2022 til og med den 9. august 2022: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Tidligst kl. 16
Tjek ud: Senest kl. 10


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Læsø Pakkerejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Nygaard - Læsø.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Nygaard - Læsø

Østerbyvejen 4, 9940 Læsø
Tlf.: 98 49 16 66 | CVR: 20041846 | post@hotelnygaard.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. august 2022 kl. 23:59

Nyd naturskønne omgivelser på Læsø