Oplev det bedste af Toscana

Sidste chance!

Tag med Vindrose Rejser til vidunderlige Toscana og oplev både Pisa, Siena og Firenze på én og samme tur. Rejsen inkluderer 7 overnatninger, morgenmad, billeje og fly fra CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Toscana er en af Italiens nok mest kendte regioner, og I kommer næppe tættere på en autentisk italiensk oplevelse, end I gør her. Området er ikke bare beriget med en usædvanligt smuk natur, men byder også på et mekka af gode råvarer og er et kulturelt centrum i Italien. Her findes der bølgende landskaber, fantastisk smukke byer og utroligt meget historie. Glæd jer til at besøge de tre byer Siena, Firenze og Pisa, hvor I vil kunne opleve eventyr, I aldrig vil glemme.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Firenze
 • 10 kilo håndbagage
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Grand Hotel Bonanna i Pisa
 • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Il Chiostro Deal Carmine i Siena
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Demodoff Country Resort i Firenze
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer – Opel Corsa eller lignende

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

Den 5. september 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 11.995 kr.

 

Den 7. september 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 14. september 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 21. september 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 28. september 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 5. oktober 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 12. oktober 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.495 kr.

 

Den 14. oktober 2022 (7 overnatninger)
SPOTpris 10.495 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.


Grand Hotel Bonanna i Pisa

Efter I er landet i Firenze lufthavn og har fået hentet jeres lejebil, tager I turen til dejlige Pisa. Her bliver I indlogeret på Grand Hotel Bonanna, der er et skønt 4-stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed - kun 10 minutters gang fra det ikoniske, skæve tårn. Hotellet har aircondition og minibar på alle værelserne.  

 

Il Chiostro Del Carmine i Siena

Fra Pisa kører i til Siena, hvor I skal bo på Il Chiostro Del Carmine, der er et restaureret kloster fra det 14. århundrede, som byder på en fantastisk udsigt over landskabet. Fra Chiostro kan I nemt besøge Siena til fods, og I har mindre end 10 minutters gang til Piazza del Campo, som er den mest berømte plads i Siena. De rummelige og lyse værelser på Chiostro tilbyder gratis trådløs internetadgang, tv og antikviteter - og der er også en stille gårdhave, I kan benytte, på hotellet. En komplet morgenmad med croissanter, kager og italiensk kaffe serveres dagligt i en typisk toscansk kælder.  

 

Demidoff Country Resort i Firenze

Sidste stop på rejsen er Firenze, hvor I kommer til at bo på det 4-stjernede Demidoff Country Resort, der ligger lidt uden for byen. Dette gør dog ikke hotellet mindre attraktivt, men betyder i stedet, at I får en rigtig flot udsigt over det toscanske bakker. Hotellet byder desuden på en pool, der giver jer mulighed for at blive kølet ned. Samtlige værelser er elegant indrettet med aircondition og balkon. Nogle af værelserne har egen terrasse med udsigt over Firenzes skyline.


Siena

Siena siges at være blevet grundlagt af Senius, søn af Remus, som var en af de to legendariske grundlæggere af Rom. Selve byen er en af Italiens smukkeste middelalderlige byer og er beliggende over tre bakker med centrum på den store Piazza del Campo, hvor det romerske forum plejede at være. Pladsen er Siennas hjerte og er især kendt for det berømte Palio-løb - et hestevæddeløb, der foregår rundt om pladsen to gange hver sommer.

 

Hvis I har mod på lidt ekstra motion, bør I gå op i pladsens tårn, Torre del Mangia, hvor gåturen på mere end 500 trin belønne jer med en vidunderlig udsigt over Siena og omgivelserne.

 

Firenze

Glæd jer til at opleve vidunderlige, historiske Firenze - en by, som i 1300-tallet ikke bare var et økonomisk centrum, men også en de største byer i Europa. Kunst og kultur blomstrede under den finansielle fremgang, og Firenze blev arnestedet for Italiens store renæssance. Dette har gjort byen til et rent mekka for kunst- og arkitekturinteresserede.

 

Piazza della Signoria er byens rådhusplads, og her finder I Palazzo Vecchio, et knejsende rådshus samt et pragtfuldt, asymmetrisk klokketårn. Indvendigt er paladset fyldt med pragtværker af Verrocchio og Michelangelo – og ikke mindst Vasaris enorme vægmalerier i Sala dei Cinquecento, de 500's sal, med motiver fra krigene mellem Firenze, Siena og Pisa.

 

På rådhusets brede indgangstrappe flokkes turisterne om Donatellos Judith og Holofernes samt en kopi af Michelangelos David. For at skåne originalen for vejret, er David i dag anbragt i Accademia di Belle Arti.

 

Firenze er generelt smækfyldt med arkitektoniske perler og spændende, museer, så det er nemt at bruge nogle dage i den historiske by.

 

Pisa

Hvis I er til historiske monumenter, hvide sandstrande og fantastisk arkitektur, er Pisa og den toscanske kyst lige noget for jer!

 

Provinsen Pisa er beliggende ved floden Arno, der munder ud i Det Liguriske Hav. Langs kanalerne finder I byens sande liv, hvor I kan opleve ægte, italiensk stemning.

 

Selvom I måske kun kender Pisa for dets verdenskendte tårn, der efterhånden er blevet en kendt reference for alverdens byggesjusk, emmer det tidligere bispesæde både af fantastisk arkitektur og spændende historie. 

 

Byen var tidligere en velhavende handelsby, hvilket har resulteret i en lang række arkitektoniske perler, der titter frem overalt, når man bevæger sig gennem de små gader. Byens formue blev ligeledes brugt til at vise status ved at opføre mange smukke kirker, som står i byen endnu.


Flyinformationer

På afgangen fra den 5. september-12. september 2022 flyves der med SAS.

På alle andre afgange flyves der med Vueling.

 

Flytider København:

Afrejse den 5. september 2022:

 • Afgang København kl. 12.00
  Ankomst Firenze kl. 14.20
 • Afgang Firenze kl. 15.10
  Ankomst København kl. 17.20

 

Afrejse fra den 7. september til den 14. oktober 2022:

 • Afgang København kl. 10.40
  Ankomst Firenze kl. 13.05
 • Afgang Firenze kl. 07.30
  Ankomst København kl.  09.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

 

 

 

 

 

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Firenze
 • 10 kilo håndbagage
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Grand Hotel Bonanna i Pisa
 • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Il Chiostro Deal Carmine i Siena
 • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse på Demodoff Country Resort i Firenze
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer – Opel Corsa eller lignende

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. juli 2022 kl. 23:59

Rejs rundt i Toscana