Rejse til Napoli

Sidste chance!

Tag med Vindrose Rejser til Napoli og oplev den autentiske, italienske storbycharme. Rejsen inkluderer 3-4 overnatninger på Hotel Grand Europa, morgenmad, priority boarding og fly fra CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Napoli er hovedstaden i Campania, og byens 2500 års historie er på majestætisk vis repræsenteret gennem paladser, kirker, monumenter og kunstgallerier. De historiske perler omkranses af de livlige og kreative napolitanere, der har deres dagligdag i de historiske omgivelser, og som giver liv og autenticitet til byen.

 

Især Napolis centrum er gennemsyret af en arv, der er så rig, at den er blevet udpeget som et UNESCO's World Heritage Site. Derudover blev den napolitanske pizza indlemmet på UNESCO's liste over verdenskulturarv i 2017, så der er masser både at se, smage og opleve i den historiske by.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Napoli t/r
 • 10 kilo håndbagage
 • Priority boarding
 • 3-4 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Grand Europa
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

Den 4. september 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 11. september 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 18. september 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.495 kr.

 

Den 25. september 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 2. oktober 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.495 kr.

 

Den 6. oktober 2022 (3 overnatninger)
SPOTpris 6.495 kr.

 

Den 9. oktober 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 13. oktober 2022 (3 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 16. oktober 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.495 kr.

 

Den 20. oktober 2022 (3 overnatninger)
SPOTpris 4.995 kr.

 

Den 23. oktober 2022 (4 overnatninger)
SPOTpris 3.995 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.


Europa Grand Hotel

Europa Grand Hotel ligger i en bygning fra det 19. århundrede lige ved siden af togstationen Napoli Piazza Garibaldi, så I nemt kan komme rundt til byens fascinerende attraktioner og seværdigheder.

 

I har adgang til wi-fi på hotellet.  

 

Sådan skal I bo

Alle værelser har aircondition og eget bad. Værelserne er individuelt indrettede og har derfor også forskellig kunst på væggene.


Bygninger, der skal ses

Kirkerne i Napoli er utallige, og særligt katedralen er værd at se. Denne er opført oven på eksisterende bygninger og har gennem tiden gennemgået radikale ændringer for at reparere skader forårsaget af jordskælv. I 1800 valgte Enrico Alvino det nuværende udtryk med facader med spirer og nicher.


Andre seværdige kirker omfatter San Lorenzo Maggiore Basilica, Gesú Nuovo kirken, Santa Chiara klosteret og San Domenico Maggiore.

 

I må heller ikke snyde jer selv for at opleve Napolis mest fremtrædende plads Piazza del Plebiscito, der viser den store søjlegang designet af Gioacchino Murat. Pladsen ligger foran det storslåede kongeslot, der er hjemsted for Vittorio Emanuele III National Library. Det er det største i det sydlige Italien og byder på antikke og uvurderlige ting.

 

Det berømte Teatro San Carlo ligger bag slottet, og det smukke Umberto I Galleri ligger lige foran teaterindgangen.

 

Napolis slotte

Napoli har fire slotte, der alle byder på noget forskelligt - og absolut besøgsværdigt.

 

De forskellige, men velintegrerede, arkitektoniske linjer i Castel Nuovo (også kendt som Maschio Angioino) giver slottet den dobbelte rolle som både palads og fæstning. Særligt triumfbuen er et sjældent syn grundet dens hårde skønhed.

 

På en lille ø, der er forbundet med fastlandet via en bro, finder I den monumentale Castello dell'Ovo, der i dag er et udstillings- og kongrescenter med en fantastisk udsigt over hele bugten.

 

Castel Sant'Elmo ligger på Vomero med udsigt over gaden, Spaccanapoli, som deler byen i to sektioner og går gennem Napolis centrum.

 

Castel Capuano blev oprindeligt bygget som en fæstning, men efterfølgende renoveret og omdannet til en bolig for aristokraterne. I nærheden ligger Porta Capuana, skitseret af en marmorbue - indgangen til den gamle bydel.


Det kan I også opleve i Napoli

Museer såsom Palazzo Reale di Capodimonte, Museo Civico Gaetano Filangieri og det arkæologiske museum er særligt værd at besøge, da de giver en god indsigt i byens interessante historie. 

 

Langs en af Napolis hovedgader, Via Toledo, ligger det såkaldte Quartieri Spagnoli (det spanske kvarter). Kvarteret stammer tilbage fra 1500, da Don Pedro da Toledo skulle bygge barakker til sin hær, og det spanske kvarter er derfor det kvarter med den mest autentiske napolitanske ånd. Atmosfæren, der gennemsyrer området, kan også mærkes i hele provinsen, hvor en gammel mystik blander sig med uforlignelig skønhed.


Flyinformationer

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider København:

3 overnatninger 

 • Afgang København kl. 13.05
  Ankomst Napoli kl. 15.40
 • Afgang Napoli kl. 17.10
  Ankomst København kl. 19.55

 

4 overnatninger 

 • Afgang København kl. 20.20
  Ankomst Napoli kl. 22.55
 • Afgang Napoli kl. 09.55
  Ankomst København kl. 12.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Napoli t/r
 • 10 kilo håndbagage
 • Priority boarding
 • 3-4 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Grand Europa
 • Morgenmad alle dage

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. juli 2022 kl. 23:59

Rejse til Napoli