Sommer Jazz på Aveny-T

Sidste chance!

Det populære Aveny-T byder dig inden for til Sommer Jazz 2022. Vælg mellem hele 6 fantastiske koncerter med Benjamin Koppel og nogle af de største jazz-personligheder.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er med stor glæde, at Cowbell kan præsentere Aveny-T som ny samarbejdspartner, og at de forestående Sommer Jazz koncerter løber af stablen på det populære teater. 

 

Der er lagt op til det helt store program med nogle af de største jazz-musikere,både nationale og internationale, samt intime late-night oplevelser i foyeren.

 

Der er hele to legendariske fødselsdage i vente hos Aveny-T. Først er det The Godfather of Drums - Bernard Purdie, som fylder 80 år i juni, og så er der Anders Koppel, der fylder 75 år i juli, hvilket fejres med genopsætningen af to succesfulde koncerter. Først på programmet på Aveny-T er Anders Koppels Mulberry Street, og festivalen sluttes af med Bernard Purdie - The Ultimate Soul & Jazz Revue.

 

Derudover rummer programmet blandt andre Antonio Sánchez, Scott Colley og Thana Alexa.


Du får:

 • Billet til Sommer Jazz på Aveny-T den 6. til 9. juli 2022 

 

Vælg mellem 6 koncerter:

 • Den 6. juli: Anders Koppel – Mulberry Street kl. 19.30
  Anders Koppel har komponeret et fantastisk værk inspireret af Jacob Riis’ billeder How the Other Half lives, der beskriver slumkvarterer i New York i 1880’erne.

  SPOTpris 279 kr. Normalpris 375 kr. Spar 25 %

 

 • Den 7. juli:  Thana Alexa kl. 20.00
  En ærefrygtindgydende vokalist, komponist, arrangør og producer – for hvem stemmen er både et lyrisk talerør og et eksperimenterende instrument.

  SPOTpris 259 kr. Normalpris 350 kr. Spar 26 %

 

 • Den 8. juli: Benjamin Koppel – De Hvide Busser kl. 18.00
  I anledningen af 75-året for De Hvide Bussers redning og hjemtransport af omkring 20.000 kz-fanger i foråret 1945, har Benjamin Koppel komponeret et værk baseret på samtaler med overlevende

  SPOTpris 259 kr. Normalpris 350 kr. Spar 26 %

 

 • Den 8. Juli: Summer Jazz All Star kl. 21.00
  Ved Summer Jazz All Star koncert sættes den svenske stjernepianist Jacob Karlzon for første gang i stævne med Antonio og sammen med Benjamin Koppel på saxofon og Scott Colley på bas bliver det en uforglemmelig liveoptræden.

  SPOTpris 239 kr. Normalpris 325 kr. Spar 26 %

 

 

 • Den 9. juli: Kate Schutt kl. 18.00
  Kate Schutt har igennem en årrække placeret sig som en af Nordamerikas mest interessante og prisvindende yngre singer-songwriters. Hendes sang er blevet kaldt for uimodståeligt tillokkende, hendes kompositioner for indsmigrende skæve og hendes arrangementer for sofistikerede og elegante.

  SPOTpris 239 kr. Normalpris 325 kr. Spar 26 %

 

 • Den 9. juli: Bernard Purdie kl. 21.00
  Alle, der har hørt populærmusik fra de sidste 50 år, har sunget med på sange, akkompagneret af trommeslager Bernard Purdies helt særlige touch. Han var Aretha Franklins music director i årevis, i indercirklen omkring James Brown, uvurderlig sessiontrommeslager med Steely Dan, the Beatles, Miles Davis og mange flere.

  SPOTpris 279 kr. Normalpris 375 kr. Spar 25 %

 

Koncerter afholdes på de angivne datoer og tidspunkter hos Aveny-T:

Frederiksberg Allé 102 
1820 Frederiksberg


Om koncerter og kunstnere 

Den 6. juli: Anders Koppel – Mulberry Street kl. 19.30
Anders Koppel har komponeret et fantastisk værk ud fra Jacob Riis’ billeder 'How the Other Half lives', der beskriver slumkvarterer i New York i 1880’erne.

 

I anledningen af Anders Koppels 75-års fødselsdag spilles værket af den internationale jazztrio bestående af den prisbelønnede trommeslager Antonio Sanchez, den eminente bassist Scott Colley og vores egen Benjamin Koppel på saxofon.

 

Med sig har de The Orchestra under ledelse af Søren Møller, og sammen vil de fremføre Anders Koppels værk på bedste vis og fejre Koppels fantastiske alsidige karriere, der rummer alle genrer og deklamerer et humanistisk verdensbillede, der er evigt gældende.

 

Line up: Benjamin Koppel · saxofon, Scott Colley (US) · kontrabas, Antonio Sánchez (MEX) · trommer, Søren Møller · dirigent med Big Band

 

Den 7. juli:  Thana Alexa kl. 20.00
Grammy®-nominerede og Downbeat-coverkunstner, Thana Alexa er en exceptionel kreativ sanger. En ærefrygtindgydende vokalist, komponist, arrangør og producer, for hvem stemmen er både et lyrisk talerør og et eksperimenterende instrument.

 

Hendes seneste album, ONA, er inspireret af de tværgående og tværkulturelle historier om immigrantkvinderne i hendes familie, der har rødder i Kroatien. Musikken taler til os om alle facetter af kvindelighed, og formidler et budskab om styrke og empowerment.

 

Med sig på scenen har Alexa sin mand, den femdobbelte Grammy®-vinder Antonio Sanchez på trommer - dette års artist-in-residence på Summer Jazz.

 

Line up: Thana Alexa (US/HR) · vokal, Benjamin Koppel · saxofon, Søren Møller · piano, Scott Colley (US) · kontrabas, Antonio Sánchez (MEX) · trommer 

 

Den 8. juli: Benjamin Koppel – De Hvide Busser kl. 18.00
Den prisbelønnede komponist og saxofonist Benjamin Koppel har komponeret et værk, der er baseret på udtalelser fra overlevende om redningen af omkring 20.000 kz-fanger kaldet 'De Hvide Busser'.

 

Det er en musikalsk fortolkning af et stykke voldsom verdenshistorie, der ikke må blive glemt, hvor både glæde og frygt og alt derimellem indgår. Det er om helte og bødler fra øjenvidneberetninger om Røde Kors’ aktion De Hvide Busser, der kørte koncentrationsfanger i sikkerhed i Sverige og Danmark under Anden Verdenskrig.

 

Koncerten bliver indrammet af Benjamins personlige ven, historiker og forfatter Bo Lidegaard, der har beskæftiget sig indgående med emnet. Og ensemblet tæller desuden en af tidens største og mest interessante jazzsangsolister Thana Alexa, Antonio Sanchez på trommer, pianist Søren Møller, kontrabassist Scott Colley samt solocellist fra DR Symfoniorkestret Henrik Dam Thomsen.

 

Line up: Thana Alexa (US/HR) · vokal, Benjamin Koppel · saxofon, Henrik Dam Thomsen · cello, Scott Colley (US) · kontrabas, Søren Møller · piano, Antonio Sánchez (MEX) · trommer

 

Den 8. Juli: Summer Jazz All Star kl. 21.00
Antonio Sanchez er dette års artist-in-residence, og denne koncert præsenterer det bedste af det bedste All Star team med den 5-dobbelte grammyvinder bag trommerne. Antonio er kendt fra sit arbejde med guitarist Pat Metheny, og er en efterspurgt trommeslager på New Yorks jazzscene. Han har vundet utallige priser, blandt andet for sine kompositioner til filmen Birdman.

Den svenske stjernepianist Jacob Karlzon er nu for første gang sat i stævne med Antonio, og sammen med Benjamin Koppel på saxofon og Scott Colley på bas, bliver det en uforglemmelig og uigenkaldelig liveoptræden, man ikke vil gå glip af.

 

Line up: Benjamin Koppel · saxofon, Jacob Karlzon (S · piano, Scott Colley (US) · kontrabas, Antonio Sánchez (MEX) · trommer

 

Den 9. juli: Kate Schutt kl. 18.00
Kate Schutt har igennem en årrække placeret sig som en af Nordamerikas mest interessante og prisvindende yngre singer-songwriters med flere udgivelser og en lang række hædersbevisninger og priser i bagagen – bl.a. har hun vundet The John Lennon Songwriting Contest og The ASCAP PLUS Award fire år i træk.  Hendes sang er blevet kaldt for uimodståeligt tillokkende, hendes kompositioner for indsmigrende skæve og hendes arrangementer for sofistikerede og elegante. Og hendes store musikalitet har bragt hende til samarbejder med så store jazzikoner som guitaristerne Jim Hall og Julian Lage.

 

Kate Schutt har allieret sig med sin faste samarbejdspartner igennem længere tid, den fænomenale bassist Scott Colley. I mødet med Benjamin Koppel opstår den intime, tætte musikalske affære, som sitrer af nærvær og dirrer af fortællelyst.

 

Line up: Kate Schutt (US) · vokal, Benjamin Koppel · saxofon, Anders Koppel · hammondorgel, Scott Colley (US) · kontrabas, Bernard Purdie (US) · trommer

 

Den 9. juli: Bernard Purdie kl. 21.00
Levende legender på scenen - Den ultimative souljazz oplevelse. Overskrifterne står i kø, når så forrygende stjernemusikere finder sammen i deres fælles kærlighed til soul, jazz og alt derimellem med Bernard Purdie ved roret.

 

Alle, der har hørt populærmusik fra de sidste 50 år, har sunget med på sange, akkompagneret af trommeslager Bernard Purdies, der var Aretha Franklins music director i årevis, fast mand med Donny Hathaway, i indercirklen omkring James Brown, uvurderlig sessiontrommeslager med Steely Dan og the Beatles.

 

Benjamin Koppel har udgivet en anmelderrost liveplade med Bernard Purdie. De har en helt særlig energi på scenen, og vil med garanti fylde salen med gode grooves og gode vibes.

 

Line up: Bernard Purdie (US) · trommer, Benjamin Koppel · saxofon, Astrid Koppel · trompet, Scott Colley (US) · kontrabas, Dan Hemmer · hammondorgel Jacob Christoffersen · piano, Søren Heller · guitar, Siri Skamby · percussion

 

Læs mere om koncerter og kunster og se komplet line up her

Dit SPOTdeal værdibevis gælder som din billet og skal derfor medbringes printet eller på mobil og fremvises ved indgangen.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Her foregår koncerten:

Aveny-T

Frederiksberg Allé 102 

1820 Frederiksberg

 

En unik kode gælder for 1 billet til en valgfri koncert til Sommer Jazz på Aveny-T den 6. til 9. juli 2022.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cowbell Music

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cowbell Music

Stadfeldtsvej 10, 2500 Valby
Tlf.: 70 26 08 07 | CVR: 36034742 | info@cowbellmusic.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. juli 2022 kl. 23:59

.Sommer Jazz på Aveny-T