Sengesæt fra Auping

Sidste chance!

Trænger dit soveværelse til lidt fornyelse? Så sæt kulør på soveværelset med et smukt og luksuriøst sengesæt fra Auping, der er fremstillet i 100 % blødt bomuldssatin. Vælg mellem to designs i to størrelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Red op med flot og iøjnefaldende sengetøj i høj kvalitet fra velkendte Auping. Det smukke sengetøj tilsætter både kulør og personlighed til rummet og vil skabe ro og dybde, uanset om det er i hjemmet eller i sommerhuset.

 

Sengetøjet er udført i 100% bomuldssatin, der føles ekstra blødt på grund af det fine garn, det fremstilles af. Den raffinerede væveteknik giver samtidig sengetøjet en smuk glans.

 

Sengetøjet leveres i en luksuriøs gaveæske og er derfor oplagt at give som en flot og klassisk bryllupsgave - eller måske til en helt særlig fødselsdag.


Du får:

 • Sengesæt fra Auping

 

Vælg mellem følgende designs:

 • Auping Citadel Sand
 • Auping Poseidon Multi

 

Vælg mellem følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm + 60 x 63 cm
  SPOTpris 475 kr. Normalpris 939 kr. Spar 49 %
 • 140 x 220 cm + 60 x 63 cm
  SPOTpris 483 kr. Normalpris 999 kr. Spar 51 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 6 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 19. august 2022.


Om de to designs

 

Citadel Sand har brede, rå farver i en iøjnefaldende farvesammensætning af tyrkisblå og sandfarve. Sættet har et gitter over farvesammensætningen, der giver et bilede af små tern.

 

Poseidon Multi har brede, rå striber i en iøjnefaldende farvesammensætning af beige, grøn, lilla, blå, gul og orange. Pudebetrækket er multifarvet.


Praktisk om sengetøjet

Sengetøjet kan vaskes ved op til 60 °C, og kan både tørretumbles og stryges. Tekstilets høje kvalitet betyder, at sengetøjet bevarer sin form og farve, også efter vask.

 

Auping er medlem af organisationen Better Cotton Initiative (BCI), der arbejder for en mere bæredygtig bomuldsproduktion over hele verden.

 

Sengetøjet lukkes med lynlås.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 6 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 19. august 2022.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Én unik kode gælder for 1 sæt sengetøj fra Auping i det købte design og størrelse. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Eurotex. 

 

Returadresse:
Eurotex
Karen Blixens vej 6A
7100 Vejle

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Eurotex.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Eurotex

Karen Blixens vej 6A, 7100 Vejle
Tlf.: 40 25 00 97 | CVR: 13813973 | eurotex@eurotex.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. august 2022 kl. 23:59

Sengesæt fra Auping